το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 624
- Πόντοι
- 246
τυπε σου κανει κανα σκοντο η χριστινα η τσαμπα καιει η λαμπα;Η Χριστίνα στο Κολωνού 53πρωινη βαρδια Σας βάζει ολες κάτω.δεν είσαστε ούτε μια τρύπα από το μουνι της.![]()
τυπε σου κανει κανα σκοντο η χριστινα η τσαμπα καιει η λαμπα;Η Χριστίνα στο Κολωνού 53πρωινη βαρδια Σας βάζει ολες κάτω.δεν είσαστε ούτε μια τρύπα από το μουνι της.![]()
Ποιος ακριβως θα μου πει τι ειναι δικαιο??περιμενουμε την φωτο που καποτε εβαλες ολο καμαρι. η ακομα κλαις?
το δικαιο ειναι να μπει διπλα διπλα στην ανταγωνιστρια σου.
αναμενουμε.
εξαλλου εχεις δηλωσει οτι δεν σε...πειραξε που ξερασαμε.
Ποιος ακριβως θα μου πει τι ειναι δικαιο??
Αντε χαρα μου αλλαξε καμια σερβιετα, γτ μπερδευεσαι κ νομιζεις οτι με τα φτερα θα πεταξεις!!!
ήμουν μεθυσμένος όταν το εγραφαΧρηστάρα, πόσες τρύπες βλέπεις στο μουνί της Χριστινας ρεεεεεεεε;
Προσαρμοζομαι παντου....γουσταρω που εισαι μια κιουρια αλλα μπαινεις και στα λασπονερα :S
ξερω τουλάχιστον μια ντουζίνα που να σαλοναρουν στην κολωνου θα ηταν όνειρο ζωήςΗ Χριστίνα ειναι τέλεια..πολλές θα ήθελαν να είναι Έτσι..
Ποιος ακριβως θα μου πει τι ειναι δικαιο??
Αντε χαρα μου αλλαξε καμια σερβιετα, γτ μπερδευεσαι κ νομιζεις οτι με τα φτερα θα πεταξεις!!!
Θυμάσαι που ήθελε το ζώον να βάλει φωτογραφία τα χείλη της
και φαίνονταν κάτι μάγουλα 3 φορές πιο χοντρά από αυτά;
![]()
Μην ξεχνιεσαι εσυ κλαιγοσουν για να σβησω το μηνυμα σου!!!αναμενουμε τη φωτο που αρχικα καμαρωνες και μετα εκλαιγες.
να βαλουμε τη φωτο να θυμηθουμε ή την θελετε εδω την ροζυ? γιατι μετα θα παει να κλαψει
Θέλουμε να υπάρχουν γυναίκες στο σαιτ και την Πεντάγιω την στηρίζουμε![]()
![]()
Και μην ξανακούσω μαλακία για την Ερη γιατι είναι το καλύτερο τυπάκι
ειναι οι ταπεινές και αυτες που μπορούν να αγγίξουν μονο όσοι διακρίνονται Από αυτηνξερω τουλάχιστον μια ντουζίνα που να σαλοναρουν στην κολωνου θα ηταν όνειρο ζωής![]()

ενταξει ρε η ροζυ έβαλε δυο μάγουλα μονο η αλλη έβαλε και μπιτζαμα ρεταλι με καρτσες Πόκεμοννα βαλουμε τη φωτο να θυμηθουμε ή την θελετε εδω την ροζυ? γιατι μετα θα παει να κλαψει
ο έτσι που είναι?κοιματε?Προσαρμοζομαι παντου....
Τα δικά μου αρχεία αν ψαχθούν ... θα βγουν δράκοι από μέσα ...
Και ο ζουμπάς,κατευθείαν να επισυνάψει το χέρι
Ναι, κουραστηκε πολυ σημερα.ο έτσι που είναι?κοιματε?