στό βέλγίό πολύ έίνάί Ό φίλος.όί άφρίκάνόί έχόύν μού φάίνέτάί πέρίσσότέρά πρόνόμίά Άπό τούς βέλγόύςGlock πως και δε σκάλωσες από το Erasmus με καμιά παρέα;
Έχεις γράψει και ότι ξέρεις πολύ καλά τη γλώσσα,είναι μεγάλο προσόν για Γερμανία.
Γενικά ίσως είναι και θέμα χημείας.
Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια των Γερμανών,π.χ.τα αστεία τους,
αλλά βρίσκω γενικά ακρη.
Αυτό με τα σκυλιά είναι γενικό γνώρισμα της Βόρειας Ευρώπης.
Μπορεί κάποιος να ζει 30 χρόνια σε μια πολυκατοικία,να πεθάνει και να τον βρουν μετά από 2 μήνες,ενώ αν γίνει καμιά κίνηση στο fb να μαζέψουν λεφτά για ένα αδέσποτο κουτάβι,να μαζέψουν 100χιλιάρικα σε μια μέρα..
Οι πρώην Γιούγκοι εχουν τρελά προβλήματα μεταξύ τους και πέφτει πολύ ξυλίκι.
Μια Κροάτισσα μου έλεγε πως όταν καταλάβαινε Σέρβους κοντά της,άλλαζε προφορά.
Ήξερα και μια Σέρβα γαμώ τα άτομα,που κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακου της έκανε παρέα με μια τουρκάλα συμφοιτήτρια της και την έπιασε ο αδερφός της και της είπε ότι αυτό είναι το μέγιστο που μπορείς να κάνεις με ατομο τουρκικής καταγωγής...
Και της τα έλεγε μπροστά στη μάνα τους που συμφωνούσε κιόλας.
Έχω ξαναγράψει ότι εδώ πάνω για χ,ψ λόγους ανέβαινα απο μικρός.
Glock,στα 16 μου όταν γυρνούσα με τα ξαδέρφια μου είχε συνομήλικες τουρκοσυμμορίες,μανούρες και γενικά πολύ δράση.Όλο ο κόσμος ψαχνόταν.
Όσο με θυμάμαι τα επόμενα χρόνια,το κλίμα χαλάρωνε..
Άσε που τα σημερινά 20χρονα έχουν καεί με τα playstation και δεν πολυψάχνονται..
Συχνά επισκέπτομαι μια θεία μου η οποία μένει σε περιοχή που δε βλέπεις ξανθό κεφάλι.
Αλλά έχω δει ότι οι τούρκοι,δεν ασχολούνται στο ξεκάρφωτο κι ας είναι καμιά 10άδα μπουλούκι.
Κι αν γίνει, απλά παίζουν ξύλο.
Το κύριο πρόβλημα βράδυ είναι οι μαροκινοί,αφγανοί,αλβανοί και άλλα φυντάνια που αμέσως βγάζουν μαχαίρια.
Οι Γερμανοί φίλε είναι ευνουχισμένοι από την μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει.Τους τραμπουκίζουν οι τούρκοι και γυρνάνε το άλλο μάγουλο.
Πραγματικά λυπάμαι όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακομίσουν από τις αραβοτουρκογειτονιές.
Κάτσε να κάνει η χοντρή τη μαλακία με τη βίζα,να πιάσει το AFD κανά 30άρι,να γελάσει ο κάθε πικραμένος..
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν κανεναν αυτά που γράφω,είμαι και αρκετά post εκτός θέματος..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και μου είπε ότι δεν της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό και δεν τους βλέπει ούτε καν σαν άντρες.