Ειπα να αρχισω τις ευχες για τον Πασχο πρωτα, αλλα με τετοιες μαλακιες που γραφεις εδω μεσα αλλαξα γνωμη.....
Πας καλα ρε φιλε??? Μοναδικη ε??
![]()

Ειπα να αρχισω τις ευχες για τον Πασχο πρωτα, αλλα με τετοιες μαλακιες που γραφεις εδω μεσα αλλαξα γνωμη.....
![]()
ωραίοςΕιχα δοκιμασει εγω πιο παλια..Πλασαρετε σαν Ελληνιδα..αλλα μαλλον ειναι Αλβανιδα..whatever..ηλικιας 27 - 30 περιπου..μετρια φατσα..σωματακι καλο..φενεται και στις φωτο..αλλα μικρο βυζακι..
καλη συμμετοχη γενικα..αντεχει σφυροκοπημα..δεν τα παιρνει στο στομα..
αφου τελειωσα..την ειδα να ντυνεται να σηκωθει να φυγει..εκει σπαστηκα γτ νομιζα προφανως οτι ειναι για 2 φορες στη μια ωρα..αλλα δεν..οποτε την εκραξα λιγο..δεν εδειξε να χαμπαριαζει..και το ληξαμε..δεν την ξαναπηρα..ουτε μπορω να πω οτι τρελαθηκα..αυτα..
Ειχα δοκιμασει εγω πιο παλια..Πλασαρετε σαν Ελληνιδα..αλλα μαλλον ειναι Αλβανιδα..whatever..ηλικιας 27 - 30 περιπου..μετρια φατσα..σωματακι καλο..φενεται και στις φωτο..αλλα μικρο βυζακι..
αφου τελειωσα..την ειδα να ντυνεται να σηκωθει να φυγει..εκει σπαστηκα γτ νομιζα προφανως οτι ειναι για 2 φορες στη μια ωρα..αλλα δεν..οποτε την εκραξα λιγο..δεν εδειξε να χαμπαριαζει..και το ληξαμε..δεν την ξαναπηρα..ουτε μπορω να πω οτι τρελαθηκα..αυτα..
Προμοτορες - πυρφοροι, νταβαδες - παλικάρια .. Γίναμε μαλλιά κουβαρια..![]()
![]()
Αιγαλεω ή κορυδαλλο ειναι?Είναι αυτή....
στο ίδιο μέρος με την Σοφία παίζει...όταν την κάλεσα πριν λίγες μέρες μου είπε 60 το απλό και 100 το φουλ!εννοείται πως δεν πήγα!
βλέπω έβαλε μυαλό και έπεσε στα 80!!!εύγε στο κορίτσι!!!
![]()
χαχαχα !!! που παει ρε ο καραμητροs !!! εμαs βρηκεs ρε συ ...χαχαχα !!! γεια σου ζαντ !!! μην συγχύζεσαι..... !!!![]()
![]()
Ειχα δοκιμασει εγω πιο παλια..Πλασαρετε σαν Ελληνιδα..αλλα μαλλον ειναι Αλβανιδα..whatever..ηλικιας 27 - 30 περιπου..μετρια φατσα..σωματακι καλο..φενεται και στις φωτο..αλλα μικρο βυζακι..
Γιατί δεν υπάρχει πλεον η αγγελία;
Δυστηχως ισχύει και το αντίστροφο , όταν δε δείχνει πίσω σύστημα ....Ρε φίλε....κάθε φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας:Όποια κοπέλα έχει φωτό μόνο πίσω πλευρά...κάτι δεν πάει καλά με την μπροστινή...πχ μικρό βυζι!!!!
Καλησπερα συναγωνιστεs νεοs στο χωρο εχετε να μου προτεινετε καμμια
κοπελλα μεχρι 25 ετων.λατρευω το ωραιο και στητο στηθοs και τα μικρουλια οπισθια.
![]()
Αυτή που ανέφερε ο φίλος polax και δες για Vika95, Ania2(προς το παρόν δεν δουλεύει)Καλησπερα συναγωνιστεs νεοs στο χωρο εχετε να μου προτεινετε καμμια
κοπελλα μεχρι 25 ετων.λατρευω το ωραιο και στητο στηθοs και τα μικρουλια οπισθια.
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπερ μεθερμηνευόμενον !!! Το ψάρεμα συνεχίζεται, κολυμπάτε βαθιά !!!
Πάνω απο όλα. Μελετάτε τας ''γραφάς'' !!!
Και ρωτάτε και κανέναν '' επιλεγμένο παλιό''. Αυτοί ξέρουν !!!
Οσο για το ποιον ''επιλεγμένο παλιό'' να ρωτήσετε ??!!!
Ακολουθήστε τη σημειωτική της φωτογραφίας !!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή που ανέφερε ο φίλος polax και δες για Vika95, Ania2(προς το παρόν δεν δουλεύει)
Καλησπερα συναγωνιστεs νεοs στο χωρο εχετε να μου προτεινετε καμμια
![]()
Έκανα κάποιες προσπαθείες Μεγάλο Σαββατο και σημερα αλλα δυστυχως το τηλέφωνο ηταν κλειστό. Θα ξανά δοκιμάσω μεσα στην εβδομάδα γιατι απο φωτο τουλαχιστον δειχνει πολυ καλη περίπτωση.