psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 206
27 είναι αλλά χωρίς τα καλοκαίρια
μια Ρωσίδα θυμάμαι το 2011 ισχυριζοταν πως είναι γεννημένη το 85 δηλαδή σαν και εμένα... Στο διάλειμμα που κάναμε μου δειχνε κάτι φωτο από τα παιδικά της χρόνια και συγκεκριμένα από την αποφοιτηση της απ το δημοτικό... Κάτω δεξιά η φώτο είχε ημερομηνία 1989...27 είναι αλλά χωρίς τα καλοκαίρια
και για να την σκίσουμε όχι όπου κ όπου, ξεχνάμε λακόμπα και πίπες,
σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουνμοιαζει πολυ με την ελενα βεντη γνωριζει κανεις κατι?
και για να την σκίσουμε όχι όπου κ όπου, ξεχνάμε λακόμπα και πίπες,![]()
γράφει στο site
**** Only 5 stars hotel.
YΓ Κύπρο κ Εμιράτα κάνει καριέρα μάλλον...
Αθηνάς καλύτερα...θα έχει καλομάθει η κωλάρα της σε room service από Hilton και άνω....στο λητο να την παμε![]()
Αθηνάς καλύτερα...θα έχει καλομάθει η κωλάρα της σε room service από Hilton και άνω....
Δεν θέλει ερώτημαξέρει κάνεις αν είναι αληθινή η αγγελία?
έχει πάει κάποιος μήπως?
πως σας φαίνεται ? θα είναι αυτη η ίδια με τις φωτο ή μπααα...
Αθηνάς καλύτερα...θα έχει καλομάθει η κωλάρα της σε room service από Hilton και άνω....
την ατυχία μου έκλεισε και το Βασιλικόν![]()
32 χρονων δηλωνει και θελει 250 μεσα ή 300 εξω. Λες και θα παει στην Θηβα. Όχι τιποτε άλλο να τ ακουν οι "αλβανεζες" ? που ζητανε 200 για 2 ωρες. και δεν είναι ουτε 30 .
32 χρονων δηλωνει και θελει 250 μεσα ή 300 εξω. Λες και θα παει στην Θηβα. Όχι τιποτε άλλο να τ ακουν οι "αλβανεζες" ? που ζητανε 200 για 2 ωρες. και δεν είναι ουτε 30 .
Ετσι θειο ? καλα δεν τα λεω!