makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.909
- Πόντοι
- 206
Παιδες να το ληξουμε καλυτερα,γιατι οι 2-3 τελευταιες σελιδες ειναι ανουσιες?....
ε ναι ...έπρεπε να είναι για συνουσίες
Παιδες να το ληξουμε καλυτερα,γιατι οι 2-3 τελευταιες σελιδες ειναι ανουσιες?....
Όπως εμένα που είχα καφετέρια και με φαλίρισαν οι πουτάνες.. Σε περιμένουμε στο κλαμπ των κατεστραμμένων πουτανιάρηδων
Υ.Γ. Μην αφήσεις χρέος στο τεβε τη γάμησες
εγω αφησα το αμαξι χωρις σερβις
προτιμησα το σερβια μιλφαρας![]()
ρε ποιος τα γαμαει τα παλιοσιδερα...πεταμενα λεφτα στο δρομο ειναι...εγω πλεον επενδύω μονο σε αληθηνες σχεσεις με τα αγαπημενα μου cg..Πάει το αμάξι..![]()
...εγω πλεον επενδύω μονο σε αληθηνες σχεσεις με τα αγαπημενα μου cg..![]()
![]()
![]()
χαχαχα...υπαρχει σωματειο να δηλωσω συμμετοχη;;;![]()
το σωματειο φιλε μου ειναι το bou...οποτε ουσιαστικα συμμετεχεις..χαχαχα...υπαρχει σωματειο να δηλωσω συμμετοχη;;;![]()
παντα ενα γυρο φιλε
ενα κ καλο δυνατο
αλλωστε αργω να τελειωσω
τουρμπο και καλη τσιμπουκομανα,,![]()
![]()
![]()
σουπερ δεν λεει τιποτα...και τωρα που την ανεφερες και σαν 'κονδη' παιζει να ειναι η πιο κοντη γυναικα που εχω πλαγιασει...ισως να συναγωνιζεται στο ποντο την αφροδιτη αλλα δεν ειμαι σιγουρος..να δινε κ πισινουλη θα ταν σουπερ![]()
τουρμπο και καλη τσιμπουκομανα,,![]()
![]()
![]()
Εγω ηδη εχω κλειδωσει αννα-πιπινακι για δευτερα παντως..Τωρα που τη μελετησαμε μου βγηκε ορεξη να την ξανα δω ,αν και ειχα πει οτι θα δοκιμαζα μια καινουργια για μενα αυτο το μηνα.
Τωρα που τη μελετησαμε μου βγηκε ορεξη να την ξανα δω ,αν και ειχα πει οτι θα δοκιμαζα μια καινουργια για μενα αυτο το μηνα.
Εγω ηδη εχω κλειδωσει αννα-πιπινακι για δευτερα παντως..![]()
![]()
![]()