arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τον ιανουαριο του 2015 πες οτι ψηφισαν συριζα οι ευπιστοι και οι ονειροπολοι
το σεπτεμβριο του 2015 πες οτι ψηφισαν συριζα οι ξεροκεφαλοι και οι φανατικοι
αυτοι που ψηφιζουν ΣΗΜΕΡΑ συριζα ειναι το κατι αλλο, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
πραγματικα θα ηθελα να γνωρισω εναν απο κοντα
με χειρονομιες και νοηματα πιστευω θα καταφερουμε να συνεννοηθουμε να δω πως στο μπουτσο σκεφτεται (λεμε τωρα)
διαφωνώ πολιτικά με τον συριζα και δεν τον ψήφισα το Σεπτέμβριο και δεν ξέρω στις επόμενες εκλογές(που θα είναι σύντομα) ξεκάθαρα τι θα στηρίξω ψηφίσω μεταξύ λαε κκε και ανταρσυα και ξεκάθαρα πιστεύω σε μια σοσιαλιστική αταξική κοινωνία όπου όλοι θα έχουν ίσους μισθούς ίσες ώρες εργασίας και ίσα δικαιώματα και μερίδιο από την παραγωγή των αγαθών με τη βοήθεια της τεχνολογίας για το καλό της ανθρωπότητας
όσο αφορά όμως το ερώτημά σου δηλαδή ποιός ψηφίζει συριζα πήγαινε πες το σε έναν μακροχρόνιο άνεγο που έχει κλείσει 2 χρόνια ανεργίας και περίμενε εργασία με μηδενικά εισοδήματα τουλάχιστον ο τσίπρας του έδωσε ψίχουλα αλλά τα έδωσε όπως κάρτα σίτισης δωρεάν ρεύμα μια επιδότηση ενοικίου και άνοιξε και 50.000 θέσεις εργασίας 5μηνων στους δήμους και τα υπουργεία με βασικό μισθό και ένσημα (όλοι μου οι μακροχρόνια άνεργοι φίλοι μου μπήκαν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας) που και αυτά ψίχουλα είναι αλλά από το τίποτα όπως επίσης έδωσε και δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ να μπορούν να πάνε μια βόλτα για μένα που έχω ξεκάθαρη ιδεολογική προσέγγιση και αντίληψη περί κεφαλαίου και εργασίας μου φαίνονται ψίχουλα για έναν μακροχρόνια άνεργο του φαίνονται ένα βοήθημα που αξίζει την ψήφο του