Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 216
Τη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, με ξενέρωσε που μιλούσε πολύ και ήθελε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου έλεγε που είχε προϋπηρεσία! ήταν στο μαγαζί απάτη!Αν παει καποιος ας προσεξει την Αλεξανδρα, νομιζω την εχω παρει πριν 3-4 χρονια με άλλο ονομα στου Νικολα οπου το ψιλοεπαιζε υπευθηνη..??..
Σωστά μιλάς φίλε graf. Εγώ δεν τη μπινελίκωσα γιατί έβαλε μια άλλη και πήρε τηλ και της ζήτησα να με σβήσουν από τα κιτάπια τους!Έχουμε να φοβόμαστε μη σκάσει μήνυμα από γκομενάκια, να φοβόμαστε και τις συνεταίρες... Ρίξτε μπινελίκια γιατί θα μπλέξετε.
Αυτή είναι μια σοβαρή απώλεια!Όχι φίλε η Νικολέτα σταμάτησε.
Κι εγώ νομίζω πώς έχει σταματήσει η Σίσσυ! Ωστόσο υπάρχει και νέο αίμα μια Ελληνίδα (Mαρία) με καλές επιδόσεις, μια Ρωσίδα (1,80m) και την απόλυτη BBW για τους λάτρεις του είδους.Η Σίσσυ της Μαριάννας υπάρχει ακόμα εκεί ή έφυγε για άλλες πολιτείες; Δεν τη διαβάζω τελευταία στις αναφορές και λέω να την τιμήσω...
Νομίζω αυτή είναι εκεί κάτι σαν επισκεπτόμενο σιτάρι ή αλλιώς guest star , πάει όποτε της καπνίσει...
τι αλλο εχει η μαριαννα εκτος απο τη γκεστ σταρ??
Δεν κατάλαβα συνάδελφε! Τα "παρελκόμενα" ξέραμε οτι είχαν σταματήσει! γίνε πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ!επίσκεψη στα παλιά λημέρια....στον άγγελο της Ποσειδώνος.....μασαζακι με όλα τα παρελκόμενα...έτσι για ξεμούδιασμα...
Ενημέρωση για Edelweiss:
Έυα (RU) 27 ετών
Μαρία (ΑL) 38 ετών
Αλεξάνδρα (RO) 26 ετών petite
Καλά να περνάτε και να ενημερώνετε!!