You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 475
- Πόντοι
- 26
ωραιο γαμηση με την μεγκυ.αδυνατη μελαχρινη βουλγαρα.
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζουν τίποτα για. Μια ξανθιά κοντή αδύνατη με αγορε ξανθό μαλλί 40-45 κατά πάσα πιθανότητα ρωσσιδα?? Εθεάθη πάνω στην μοναστηριού και έκοψε για Γιαννιτσών
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Και η πιατσα παλικαρε οπως και τα μαγαζια στο χωριουδακι μας ειναι κλαφτα χαραλαμπε οποτε κ αυτη καμμια ξεπετα θα ναιΓνωρίζουν τίποτα για. Μια ξανθιά κοντή αδύνατη με αγορε ξανθό μαλλί 40-45 κατά πάσα πιθανότητα ρωσσιδα?? Εθεάθη πάνω στην μοναστηριού και έκοψε για Γιαννιτσών
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα , γνωρίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , αλλά τι ώρες θα βρεις συνήθως περισσότερες κυρίες.
Το ρωτάω για τώρα τελευταία όποτε και να πήγα ήταν σκέτη ερημιά ή το πολύ να έβλεπες κανά δύο
Το ρωτάω για τώρα τελευταία όποτε και να πήγα ήταν σκέτη ερημιά ή το πολύ να έβλεπες κανά δύο
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
To πες μονος σου τυπε δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωραΚαλησπέρα , γνωρίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , αλλά τι ώρες θα βρεις συνήθως περισσότερες κυρίες.
stelianoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
To πες μονος σου τυπε δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωρα
καλησπερα παιδια να ξερετε οτι απο τις 8 το βραδυ σουλατσαρουν φθηνα και ομορφα βουλγαρακια ;) στο 20αρακι πολυ πρόθυμα!προσοχη ομως!κυκλοφορουν και 2 τραβελοι :S που αν δεν τους πάρεις βριζουν πολυ ασχημα!απορώ αν παίρνει κανείς αυτούς τους μπετατζήδες :S
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
το έγραψα αυτό ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , εάν θα πήγαινες όμως εσύ ως πιο έμπειρος τι ώρα θα προτιμούσες για να έχει περισσότερεςTo πες μονος σου τυπε δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωρα
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Αυτο ειναι πλεον το κακο τυπε δεν υπαρχει ωρα και το μεσημερι εχει κατι λιγες και το απογευμα και το βραδυ με το ενδεχομενο παντα να πας πχ μεσημερι και να μη βρεις τιποτα οπως και το απογευμα και το βραδυ το ειπες μος δεν υπαρχει στανταρ ωρα οπως παλιατο έγραψα αυτό ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα , εάν θα πήγαινες όμως εσύ ως πιο έμπειρος τι ώρα θα προτιμούσες για να έχει περισσότερες
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
ΑκριβοςΑυτο ειναι όντως αλήθεια. Έτυχε να περάσω ως τις 7 το απόγευμα και να γίνεται χαμός και μετά τις 9 να μην υπάρχει ψυχή. Και το αντίθετο φυσικά.

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
οκ οκ οκ , εγώ πάντως από την μικρή μου εμπειρία ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες που βγαίνουν μόνο βράδυ και κάποιες που βγαίνουν μέρα μέχρι συγκεκριμένη ώρα. Τώρα να το πω και πάλι διαφορετικά ποιες ώρες θα δεις πιο αξιόλογες και εάν θέλεις ακόμα ακόμα ποιες ΄θεωρείς εσύ αξιόλογες να μας προτείνειςΑκριβος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
To θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσειοκ οκ οκ , εγώ πάντως από την μικρή μου εμπειρία ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες που βγαίνουν μόνο βράδυ και κάποιες που βγαίνουν μέρα μέχρι συγκεκριμένη ώρα. Τώρα να το πω και πάλι διαφορετικά ποιες ώρες θα δεις πιο αξιόλογες και εάν θέλεις ακόμα ακόμα ποιες ΄θεωρείς εσύ αξιόλογες να μας προτείνεις
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Μια χαρά μου πρότεινες , την προσωπική σου γνώμη ζήτησα και μάλιστα σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σουTo θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσει

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Θα περάσω να το δω και εάν μου κάνει θα σου πω , έχεις και κανένα άλλο δικό σου στανταράκιTo θεμα της αξιολογης τυπε ειναι στα γουστα του καθενος εγω πχ γουστααρω τη μικαελα που βγαινει μεσημερι μεχρι τις 7 στη γιαννιτσων με χαλκιδος μαζι με μια ξανθια η οποια κ αυτη καλη φαινετε αλλοι μπορει να μη τους αρεσει
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
τιποταΜια χαρά μου πρότεινες , την προσωπική σου γνώμη ζήτησα και μάλιστα σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου![]()