spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.690
- Πόντοι
- 7.715
οκ.το εκανα. απλα πρωτα απαντησα εδω και μετα ειδα το πμ σου.
οκ.το εκανα. απλα πρωτα απαντησα εδω και μετα ειδα το πμ σου.
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)εδω ναι. αυτη ειναι. εγω οπως ειχα πει ξενερωσα γιατι αλλο ειδα και αλλο ηρθε.. και αμα συγκρινεις τις 2 αγγελιες λες ειναι αλλη κοπελα σιγουρα.. η κοπελα στη δουλεια οντως απο τις πολυ καλες επιλογες.
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
κοιτατε ρε τι λεει πρωινιατικα!
![]()
![]()
![]()
Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..![]()
θα είχε γυρίσει από λαϊκή κ δεν πρόλαβε να τα βαψει!Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..![]()
εκτως τοθ ντουο κιολας παιζει κατι πολυ δυνατο με αναλ εκτως απο ατζελα,μαριαννα,μελινα,μελισα...????ψαχνω κατι σε pse φαση...βοηθειστε οποιος μπορει...
φιλε τ τηλ δεν μου τ δεινει οποτε δεν δοκιμασα καν να της τ ξαναζητησω...κατι αλλο??
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
φιλε τ τηλ δεν μου τ δεινει οποτε δεν δοκιμασα καν να της τ ξαναζητησω...κατι αλλο??
Το έχετε τερματίσει ! Μαριαννα και Ναγια εχουν κωλαρα για ξέσκισμα. Ολα τα αλλα ειναι λυσεις ανάγκης και Ελεω budget, αν θελουμε να είμαστε ειλικρινείς. Αν τωρα ξεθάβουμε Γ κατηγορία ρόστερ ( εμφανισιακά πάντα μιλάμε ) για να εχουμε να λέμε, τότε οκ, πάσο.
δεν απανταει φιλε...Μαριαλενα
δεν απανταει φιλε...
Άννα φοιτήτρια, τωρα δίνει και κωλο .....
ειναι δυνατη φιλε..???την προτεινεις????με προλαβες