Προσωπικά νομίζω ότι το κάνουν από περιέργεια και αγανάκτηση μέχρι να βρουν και τα δικά τους χούγια, πάντως ακόμα δεν έχω δει καμία που να αξίζει να τα φτιάχνει με κάνα τέτοιο οπότε να είναι καλά τα παιδία που μας ποτίζουν τα απότιστα
οι μαύροι που έχουν χωθεί στην νύχτα γαμάνε τα καλύτερα, όχι τα απότιστα.
πριν 7-8 χρόνια συνεργαζόμουνα με έναν ντι τζει σε στριπτιζάδικο (πιθανώς σε κάποιους κάπου πάει το μυαλό τους). Είχε μία μόνιμα από εκεί μέσα και στην "παρανομία" γαμούσε τις μισές ... και μιλάμε για μουνάρες στην χρυσή εποχή των στριπ, τότε που οι καλές καθάριζαν 5000-6000 τον μήνα
οι μαύροι που έχουν χωθεί στην νύχτα γαμάνε τα καλύτερα, όχι τα απότιστα.
πριν 7-8 χρόνια συνεργαζόμουνα με έναν ντι τζει σε στριπτιζάδικο (πιθανώς σε κάποιους κάπου πάει το μυαλό τους). Είχε μία μόνιμα από εκεί μέσα και στην "παρανομία" γαμούσε τις μισές ... και μιλάμε για μουνάρες στην χρυσή εποχή των στριπ, τότε που οι καλές καθάριζαν 5000-6000 τον μήνα
πανε σιγουρα εχω γνωστη που ειχε αραπακλα αντρα ( το γνωρισε στην αγγλια που σπουδαζε ) εκανε δυο παιδια μαζι του και μετα χωρισε και τωρα εκανε σχεση παλι με αραπακλα ( εναν απο αυτους με τα cd αλλα τωρα εγινε ντελιβερας ) την ρωτησα μια φορα για πλακα γιατι τα φτιαχνει μονο με μαυρους και μου ειπα της αρεσουν τα μεγαλα αγγουρια