Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
στις 5 η ωρα στο δευτερο σπιτι δεξια στο βαθος ειχε αυτη που λεω,στα αλλα δεν μπηκα

Ok μήπως άλλαξαν το μεσημέρι που πήγες.
Εγω κατέβηκα πρωι κατα τις 11.30.
Μας εχουνε μπερδεψει με τα κοριτσια εκει περα και οι μαλ.... Τσατσαδες δεν λενε και το τι γινετε με τα κοριτσια κ το προγραμα τους. :uglystupid:

Τες πα μπορει να πεταχτω σήμερα μια βολτα ετσι για το χαβαλε.
Αλ δεν μας ειπες με το απλο μπήκες ? 30?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
ξερει κάποιος απο σας εαν δουλεύει η Ειρηνη ή εαν σταμάτησε απο νικ. ουρανου;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ok μήπως άλλαξαν το μεσημέρι που πήγες.
Εγω κατέβηκα πρωι κατα τις 11.30.

Τες πα μπορει να πεταχτω σήμερα μια βολτα ετσι για το χαβαλε.
Αλ δεν μας ειπες με το απλο μπήκες ? 30?
α δεν ξερω μηπως εχουν 3 βαρδιες...

οχι ρε τι απλο?50ε γυμνο τσιμπουκι με 69 με αξυριστο μουνακι και σουφρα με φυσικες μυρωδιες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Αλ σεστειλα και αλλο μυνημα...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
μεσημεράκι στην Ειρήνη επισκεψη...πρώτη φορά...έμεινα πολυ ευχαριστημένος!! :grin: :grin: :boobies: :rockon:
βγάζουμε  :hi:
ειναι βέβαια δουλεμένη αρκετά την κάνεις οτι θέλεις, φιλια, δάχτυλο στα 40 ευρω και γλύψημο...χρονος: 20'...
θα ξανατημηθεί.  :orchestra: :erection:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μεσημεράκι στην Ειρήνη επισκεψη...πρώτη φορά...έμεινα πολυ ευχαριστημένος!! :grin: :grin: :boobies: :rockon:
βγάζουμε  :hi:
ειναι βέβαια δουλεμένη αρκετά την κάνεις οτι θέλεις, φιλια, δάχτυλο στα 40 ευρω και γλύψημο...χρονος: 20'...
θα ξανατημηθεί.  :orchestra: :erection:

που δουλευει αυτη??? ειναι η ρουμανα μιλφ??

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.718
Πόντοι
201
Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια πουτανα με piercing στην γλωσσα της.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
έψαξα και εγω αυτη τη Μαρία αλλα δεν την βρήκα....βρηκα δέ μια άλλη καστανη λιγο νταρντάνα αλλα όχι χοντρή στο ξύλινο βράδυ..το περασμένο σάββατο,στο βέγκας βρήκα αλλες διάφορες...που ανέφερα....
Κάτι άλλο βλέπω στο παλιο σάιτ γκριςλειντις... μια νικόλ τουμπανάκι....ειμαι περίεργος να δω τι είναι αυτη η Νικόλ....

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.267
Πόντοι
6.125
έψαξα και εγω αυτη τη Μαρία αλλα δεν την βρήκα....βρηκα δέ μια άλλη καστανη λιγο νταρντάνα αλλα όχι χοντρή στο ξύλινο βράδυ..το περασμένο σάββατο,στο βέγκας βρήκα αλλες διάφορες...που ανέφερα....
Κάτι άλλο βλέπω στο παλιο σάιτ γκριςλειντις... μια νικόλ τουμπανάκι....ειμαι περίεργος να δω τι είναι αυτη η Νικόλ....

ωραιο φαινεται για να δουμε :)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.245
Πόντοι
10.555
ξερει κανεις αν γυρισε η Ελενα η ρουμανα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
σημερα το μεσημερι εκανα μια απο τις χειροτερες τσαρκες ολων των εποχων...το απολυτο τιποτα και αντι να σηκωθω να φυγω ειχα την εμπνευση της τελευταιας στιγμης μιας και αφησα για το τελος το Αν.Γεωργιου 24 και επεσα στην Κλαουντια και μπηκα ο μαλακας  :headbang:...αδιαφορη μεχρι αηδιας

-Ερημιτη 2.η Ινα η Βραζιλιανα  :jerking: :jerking:...απο το Δενδροποταμο,νταρντανουλα ασχημη,μαυριδερη,αδιαφορη
-Λας Βεγκας 1.Ρωσσιδα μιλφ Λαουρα,παλια γνωστη απο το Sol,εντελως σκυλε στυλ σαν τη Μονικα,μεσα δεν ξερω τι κανει
-Λας Βεγκας 3.Κατερινα νεαρο γυφτακι πολυ ασχημο και αδιαφορο
-Μινωταυρου Ξυλινο.Η νεαρη Καμελια,πολυ ψηλη χοντρουλα...με λεει η τσατσα τις θες,λεω κωλαρακι και μου λεει 100ε  :new_shocked:...ε κανουν πλακα μαλλον
-Νικ.Ουρανου 28.η νεαρη Ρουμανα Ιζαμπελα,τα ειπαμε την προηγουμενη βδομαφα γι'αυτην δεν αξιζει πλεον ειναι πεταμενα λεφτα
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Νικ.Ουρανου 20 Vis69.Ελληνιδα ξανθια μιλφ Λινα,ταλαιπωρη και θυμωμενη
-Αχελωου Godiva.η ψηλη Χριστινα με τα περιεργα δοντια,καλο κοριτσι φαινεται παντως.Η Μονικα σε καμια βδομαδα παλι
-Τσουκαλα 1.η Ρωξανη παλι
-Τσουκαλα 2.η Τζουλια η γυφτισσα παλι,φημες λεν οτι ειναι αδερφες με τη Ρωξανη
-Τσουκαλα 3.η Νικη παλι η ελληνιδα με τις βυζαρες
-Φριξου 15.η Μονικα η Μεξικανα,εμενα δε μου ειχε αρεσει αλλα κανει βρωμικα κολπα μεσα και σε καλες τιμες
-Φριξου 13α.Η Λινα καινουριο πιπινακι Ρωσσιδα,με αθωα φατσα τρομαγμενη και νυσταγμενη,πρωτη μερα στη δουλεια λεει
-Φριξου 13.η γνωστη Αλβανιδα μιλφ Χριστινα
-Φριξου 14.η Ντιανα η Ταϋλανδεζα
-Φριξου 12.η Γιασμιν
-Red Diamont.η Βικτωρια στην οποια θα μπορουσα να μπω αλλα ειχε παλι 3 δωματια γεματα
απεναντι Βιλα και Red Light ειχαν αναμενα φωτα αλλα δεν ειχαν γυναικες μεσα  :grin:
-Κωλετη.Η Γκρετα καλο κοριτσι παντα χαμογελαστο αλλα δε με τραβαει καθολου να μπω
-Κοροβαγκου Bad girls.η Ελενα η Ουκρανη η νταρντανουλα που δουλευε παλια στα τριδυμα
-Κεφαλληνιας.η μιλφ Νεφελη που τελικα δεν ειναι το ιδιο προσωπο με την Αφροδιτη οπως πιστευα...αυτη ειναι 45 χρονων σιγουρα ενω η αλλη πιο νεαρη και πιο χοντρη,αλλα νομιζω και οι 2 το παιζουν ιδιοκτητριες
-Αν.Γεωργιου 24.η ρουμανα μιλφ Κλαουντια οπως ειπα και παραπανω

Δηλαδη δε βρηκα ουτε Νατασα,ουτε Εφη,ουτε Μονικα,η Βικυ θελει να περιμενεις καμια ωρα τουλαχιστον...κοσμος μηδεν,ερημη η Αν.Γεωργιου...μιλαμε για καταντια δηλαδη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
σημερα το μεσημερι εκανα μια απο τις χειροτερες τσαρκες ολων των εποχων...το απολυτο τιποτα και αντι να σηκωθω να φυγω ειχα την εμπνευση της τελευταιας στιγμης μιας και αφησα για το τελος το Αν.Γεωργιου 24 και επεσα στην Κλαουντια και μπηκα ο μαλακας  :headbang:...αδιαφορη μεχρι αηδιας

-Κεφαλληνιας.η μιλφ Νεφελη που τελικα δεν ειναι το ιδιο προσωπο με την Αφροδιτη οπως πιστευα...αυτη ειναι 45 χρονων σιγουρα ενω η αλλη πιο νεαρη και πιο χοντρη,αλλα νομιζω και οι 2 το παιζουν ιδιοκτητριες
-Αν.Γεωργιου 24.η ρουμανα μιλφ Κλαουντια οπως ειπα και παραπανω

Δηλαδη δε βρηκα ουτε Νατασα,ουτε Εφη,ουτε Μονικα,η Βικυ θελει να περιμενεις καμια ωρα τουλαχιστον...κοσμος μηδεν,ερημη η Αν.Γεωργιου...μιλαμε για καταντια δηλαδη

Το ίδιο πρόσωπο ειναι βρε...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Σκατα τα πραματα απο το κακο στο χειροτερο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Το ίδιο πρόσωπο ειναι βρε...
ρε εγω γιατι θυμαμαι οτι η Αφροδιτη ηταν μια κοντη,γεματουλα και πολυ αγενης που εβριζε οταν δεν εμπαινες?και σιγουρα πολυ νεοτερη

αυτη που ειδα σημερα ηταν μιλφαρα κανονικη και ευγενικη  :think:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Οι περιγραφές σου είναι σωστές, απλά όταν δεν περνούσες λίγο στράβωνε, να φανταστείς όταν συστηνόταν σαν Αφροδίτη ( όπως το ομώνυμο στούντιο ) δεν περνούσα παρά την όρεξη , στο τέλος την πήδηξα σαν Νεφέλη αφού την είδα πρώτα να μπαίνει με το τζινάκι και τα δωδεκάποντα της...

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
επισκεψη το μεσημερακι στην βικουλα απλα αξιοαγαπητο το μωρακι σε ολα του :smitten: :smitten:

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
βγάζουμε  :hi:
θα ξανατημηθεί.  :orchestra: :erection:

η πιο βαθια πιπα  :pipa2:και την ωρα που τον φτάνει στο τέρμα σφίγγιη και ολλο το συστημα για λίγο....
θα την έβαζα στην ιδια κλιμακα με την ελληνίδα (απο βέροια)  την μελαχρινή που δουλευε Ερως και στο αλλο με της σκάλες πρωινη πάντα....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε εγω γιατι θυμαμαι οτι η Αφροδιτη ηταν μια κοντη,γεματουλα και πολυ αγενης που εβριζε οταν δεν εμπαινες?και σιγουρα πολυ νεοτερη

αυτη που ειδα σημερα ηταν μιλφαρα κανονικη και ευγενικη  :think:
Για το ευγενική μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά
Μια σκατοψυχη είναι γι'αυτό δε βρισκει γυναίκες ούτε υπηρεσίες και δουλεύει Η ίδια...

Αλ σε ρώτησα κάτι !

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ο ξεπεσμός φαίνεται και στις Βιλλες που αν και μείωσαν τα μαγαζιά τους δείχνουν να μην τους φτάνουν οι κοπέλες για το πρόγραμμα, αν παρατηρήσουμε τελευταία το site τους ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom