efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Δεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ),
Την ιδια ηλικια εχεις κι εσυ πουτανοαγαπουλη μου?
Δεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ),
Γιουσουφακι μου εσυ ! ποσα ξερεις ποσα ξερειςΔεν πεθανε αυτος ακομα, ποσο εχει παει 70?
Την ιδια ηλικια εχεις κι εσυ πουτανοαγαπουλη μου?![]()
Κοπελιά, ένα νούμερο pls. Είμαι καλό παιδί και με προσόντα. (ετσι μου λένε)

Κοπελιά, ένα νούμερο pls.
Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο πρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.

πόσο δίκιο έχεις φιλε..Πρέπει ή συμπεριφορά μας να είναι τουλάχιστον καλη..άλλο τι κάνουμε στο κρεβάτι άλλο πώς φερομαστε στις κοπελες..μεγαλη κουβέντα ειπες.Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο πρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.
Το καραγκιοζακι παλι καψουρευτηκε πουτανα αυτη ειναι και κακασχημη.![]()
και με προσόντα. (ετσι μου λένε)

Εχει κινδυνους το επαγγελμαη ειρωνια είναι ότι παρακαλαμε μια κορασιδα για να της δωσουμε τα λεφτα μας... :S :S
ευτυχως υπαρχουν πολλες που να τα θελουν.
πόσο δίκιο έχεις φιλε..Πρέπει ή συμπεριφορά μας να είναι τουλάχιστον καλη..άλλο τι κάνουμε στο κρεβάτι άλλο πώς φερομαστε στις κοπελες..μεγαλη κουβέντα ειπες.
Να σου πω εγω φιλε μου. Απανταει σ αυτους που γραφουν τις λιγωτερες μαλακιες και δεν καυχιωνται για τον ξεσχισεξ που κανουν. Κάθε γυναικα ιεροδουλη, χαρτζιλικωμενη ( όπως λεει ενας φιλος ), μετραισα ή οτιδήποτε άλλο π ρωτα απ όλα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Οποιος δεν το καταλαβε να γυρισει στο χωριο του με τις κατσικες. Δεν εχει προσωπικο χαρακτήρα η τοποθετηση μου αλλα διαβαζω 3-4 σελιδες μαλακιες χωρις κανενα μα κανενα νοημα.