jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Προς τι τα μουτρακια φιλε καλε? ;)
Προς τι τα μουτρακια φιλε καλε? ;)
Να σου θυμισω συνομιλια σου με Πετρο που μας εγραψες κανονικα?
ειρηνη ημην αδερφια!!Δεν ειναι μουτρα
ερωτηματικο ειναι ποτε δεν γραφω γιγαντα
θα μουν οφ λαιν
Ο Τζιμης ειναι φιλος....Ξερει οτι κανω πλακα...ειρηνη ημην αδερφια!!![]()
πριν λίγο καιρό τα ίδια έπαθα κ εγω. Μια φορά την πήρα 2 φορες κ δεν το σήκωνε κ το απόγευμα το είχε κλειστο. . Μετά δεν ξανά ασχολήθηκα. Μυστήριο. ..Φιλοι μου να σας ενημερωσω τι εγινε με την κυρια Σαρα...
Εχω ηδη πει οτι εχω μιλησει μια φορα μαζι της και δεν ειχα βγαλει ακρη. Δλδ στο ραντεβου περιμενε ο ενας τον αλλο σε διαφορετικα μερη...Κααααλα τωρα. Λοιπον, επειδη μου εχει κατσει στο κεφαλι και θελω οπωςδηποτε να φορεσω στολη, προσπαθω εδω και 10 μερες για επαναληπτικο συνεννοησης για ραντεβου. Ξερω 2-3 πραγματα για την κοπελα αλλα δεν ειναι αρκετα για να μιλησω. Το τηλεφωνο μονιμως κλειστο. Πρεπει να επαιρνα τηλεφωνο και μεχρι 10 φορες την ημερα και ποτε δεν το εχει ανοιξει. Εχω στειλει 5 e-mails και δεν εχει απαντησει. Σημερα το πρωι απαντησε σε mail οτι το τελωφωνο δουλευει κανονικα και οτι δεν ειδε αναπαντητες. Αμεσως πηρα τηλεφωνο και ηταν κλειστο. Εστειλα μηνυμα και της το ειπα. Δεν εχει απαντησει ακομα. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος συναγωνιστης εκανε επαφη να μας πει. Νομιζω οτι μονος δεν θα βγαλω ακρη . Αλλα προσπαθω...Προσπαθω γιατι εχω μαθει οτι αξιζει.
Θα το λυσουμε, ενταξει εχει ξαναγινει και με αλλες. Υπομονη θελει. ;)πριν λίγο καιρό τα ίδια έπαθα κ εγω. Μια φορά την πήρα 2 φορες κ δεν το σήκωνε κ το απόγευμα το είχε κλειστο. . Μετά δεν ξανά ασχολήθηκα. Μυστήριο. ..
εννοείται ότι θα βρούμε ακρη. Φαίνεται μάχιμο το κοριτσι!Θα το λυσουμε, ενταξει εχει ξαναγινει και με αλλες. Υπομονη θελει. ;)
Η τυπισσα στις φωτο υπαρχει και ειναι και πραγματικη , την εχουνε παρει και αρκετοι απο εδω μεσα αλλοι με καλες κι αλλοι με μετριες εντυπωσεις ,αν ρωτησεις κιολας τυπους που την εχουνε παρει θα σου πουνε και πως την λεγανε παλια και με πιο ονομα ειναι γνωστη στους περισσοτερους , απλα υπαρχουν κανα δυο γραφεια που χρησιμοποιουν αρκετα συχνα τις φωτος της εν λογω Μιλφ ωστε να πιανουνε πελατακια , καθοτι ειναι πολυ καβλερη σε αυτες τις φωτος , το μονο που μπορει να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν ειναι η ιδια , προσεξε μονο διοτι αν κλεισεις ραντεβου παιζει και να σου στειλουνε αλλην , την εχει πατησει ετσι τυπος εδω μεσα και φυσικα την διαολοστειλε κι αυτην και το γραφειο![]()
![]()
![]()
Μονο για την ada δεν εχει γραφτεί κατι, για τις άλλες έχουν γραφτεί σχόλια, διάβασε και αποφάσισε. Διάβασε τις επιλογές που σου δίνει ο φίλος zadren και επιπλέον για Izabella (Izabellaonline), Milfara ( με δικό της χώρο), Άννα-590Την καλησπερα μου, αν γνωριζει καποιος να προτεινει call-girl του τυπου
η
η
υπαρχει κάτι πιο οικονομικο? γενικα μ'αρεσουν οι ψηλές βαριές κατασκευές , απο τις 3 πάνω πια θα προτιμουσατε?
Ευχαριστω.
Σωστος για την ΙΖΑ η οποια ειναι ακριβότερη απο τις 3 που παρέθεσα στα 130, συμφωνα παντα με το τιμολογιο του site , παρ'ολα αυτα δεν ηξερα οτι εχει δικο της χωρο...Λεγοντας ψηλες , βαριες κατασκευες εννοω ανω του 1,75 και γεμάτες ...Μονο για την ada δεν εχει γραφτεί κατι, για τις άλλες έχουν γραφτεί σχόλια, διάβασε και αποφάσισε. Διάβασε τις επιλογές που σου δίνει ο φίλος zadren και επιπλέον για Izabella (Izabellaonline), Milfara ( με δικό της χώρο), Άννα-590
Ευχαριστω
Υπαρχουν και αλλες επιλογες. Αν μας πεις και λεπτομερειες μπορουμε να βοηθησουμε περισσοτερο...
Φθηνοτερη επιλογη αλλα πολυ καλη ειναι και η Κελλη στο 70/ωρα ΤΠΟ....
ΥΓ 1,2,4 ειναι λιγο μεγαλυτερες....
Μονο για την ada δεν εχει γραφτεί κατι, για τις άλλες έχουν γραφτεί σχόλια, διάβασε και αποφάσισε. Διάβασε τις επιλογές που σου δίνει ο φίλος zadren και επιπλέον για Izabella (Izabellaonline), Milfara ( με δικό της χώρο), Άννα-590
Να παιρνεις μετα τις 4-5 απογευμα. Παντως εγω μιλησα μαζι της την Παρασκευη...Ανοικτο ηταν...Με την Άννα 590 έχει καταφέρει να μιλήσει κανένας τελευταία; Τηλεφωνώ και το τηλέφωνο είναι συνέχεια κλειστό.