Θελοντας να κλεισω τη χρονια θετικα, εκανα μια εξορμηση-εξπρες, στο χειμωνιατικο πλεον
Μεταξουργειο, για να βρω την Αννουσκα η τη Μικυ που τη ζαχαρωνω πολύ καιρο τωρα, παρ' ολες τις διφορούμενες πληροφοριες που ειχα γι αυτην, αλλα τελικα βρηκα την απολυτη καμια....
Λοιπον, ωρα 16η απογευματινη είχαμε τα εξης αποτελέσματα σε κατι λιγα που προλαβα να δω:
Κολωνου 27 ισογειο - Η Φλωρινα, με την ομορφη παντα, αλλα τυπικη Μπελλα.
Κολωνου 32α - Η Τζέσικα με τα γυαλακια, που εδιωχνε τους ξενους.....
Κολωνου 32γ - Η σωσιας της Λενας Παπαληγουρα.....
Κολωνου 30α - Η busty Λαουρα ως συνηθως όπως τη γεννησε η μαμα της, με τη τσα τσα να λεει, μα που φευγετε ολοι....
Κι ερχομαστε λοιπον στο Κολωνου 30β στο 2ο οροφο. Ηταν η Νατασσα με την νταρντανοΝτανα, οι οποιες μπήκανε μαζι σ' ένα δωματιο... Και ρωταω τη κυρια Βερα, που είναι η Αννουσκα? Μου λεει ότι ετοιμάζεται να φυγει για τη πατριδα της για Πρωτοχρονιά προφανως. Άλλη από δω παλι... Και της ειπα, μα καλα, τι μπαχαλο είναι αυτό με τις βαρδυες εδώ? Και μου απανταει, εχουμε τη Νατασσα σταθερη, και οποια εχει πρόβλημα, βαζουμε μια άλλη. Μπουρδελο γιναμε στη κυριολεξια λοιπον.....
Και μετα τρεχω καρφι για το Ιασωνος 20α για τη Μικυ, αλλα ηταν κλειστο.....Συνεχιζουμε..
Ιασωνος 19οροφο - Η ξανθια Νατασα
Ιασωνος 20β δε πηγα, γιατι εχω βαρεθεί να βλεπω συνεχεια τη Ντανα....
Ιασωνος 20γ - Η Συλβια παλι.
Ιασωνος 37ισογειο - Η ΦΟΛΑ τουμπανατη Βανεσσα, από Ιασωνος 20γ, Κολωνου 30α. Σημερα ηταν και λιγο ντυμενη. Κρυωνε φαινεται....
Καλλεργη 33 - Η κοντοστουπα Νινα. Χαλια μαυρα....
Αυτά τα ολιγα λοιπον. Καλη χρονια σε ολους τους αγαπητους συναγωνιστες με υγεια παν' απ' όλα.