Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εκεινη την ωρα ημουνα με Βαλερια και με φροντιζε ...ηταν και η Μαρια και η Ιωαννα κ η Φωτεινη κ παντως ειχε κοσμο το μαγαζυ ...μπορει να φροντιζαν κ αλλους συναγωνιστες κ να μη ηταν διαθεσιμες ...παντως ηταν εκει ...Τι να το κάνετε ρε παιδιά...
Τρίτη συνεχόμενη φορά που πέρασα από το μαγαζί και δεν άνοιξαν.
Τελευταία φορά την Παρασκευή το απόγευμα (19:00).
Και δεν σήκωναν και το τηλέφωνο...
εκεινη την ωρα ημουνα με Βαλερια και με φροντιζε ...ηταν και η Μαρια και η Ιωαννα κ η Φωτεινη κ παντως ειχε κοσμο το μαγαζυ ...μπορει να φροντιζαν κ αλλους συναγωνιστες κ να μη ηταν διαθεσιμες ...παντως ηταν εκει ...
Μαρια 29 χρονων με μετριο αναστημα (1,65 θα ελεγα) ομορφο προσωπο αδυνατη καβλε μπουτια , στηθος κανονικο μαλι ξανθο κοντο .Ιωαννα 22 χρονων νταρντανα παχουλη
Εγώ την προηγούμενη βδομάδα που πήγα δεν τη βρήκα τη Φωτεινή εκεί...Δεν αμφιβάλλω φίλε μου, άλλωστε είδα φώτα...αλλά ξέρω ότι στις 19:00 "έσπασα" τα κουδούνια. >
Και γι' αυτά υπάρχει υπεύθυνη...
Εκτός και αν δούλευε και η Φωτεινή...
Δούλευε όμως...?
θα ετυχε να λειπει ..Εγώ την προηγούμενη βδομάδα που πήγα δεν τη βρήκα τη Φωτεινή εκεί...
εχεις pmΕγώ την προηγούμενη βδομάδα που πήγα δεν τη βρήκα τη Φωτεινή εκεί...
Tι γινεται με Φωτεινή; Εφυγε απο το μαγαζι;
Την ώρα που έφευγα η Βαλέρια μου πρότεινε να ξαναπεράσω λίγο αργότερα, γιατί περίμεναν μια παλιά γνώριμη του καταστήματος. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μου είπε.
Καλησπέρα σε όλους
![]()
η Νανσυ που ηταν κ στο Μακεδονιαςδεν μου είπε τίποτα περισσότερο, ούτε όνομα
μελαχρινή κορμάρα; την ξέρεις; όνομα;
![]()
![]()
η Νανσυ που ηταν κ στο Μακεδονιας
δεν πειραζει εχουμε και αλλες καλεςδυνατό όνομα ;)
και με μεγάλη πελατεία σε κόσμο
εμένα δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου...
δεν πειραζει εχουμε και αλλες καλες
εκει ειναι ...Tι γινεται με Φωτεινή; Εφυγε απο το μαγαζι;