Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αγαπητέ θα το σηκώσω το γάντι και αφου σε σόκαρε η αναρτηση μου να σου πω οτι: Tι θα μπορουσε να δηλώσει κάποιος για μια γυναίκα η οποία, για να ξεκινήσω απο τα μαλακά, εχει εμφανιστει σε φωτογραφιές με τον βαρβιτσιώτη να της πιάνει το κωλο και μετα να δηλωνει αυτη το πόσο καταπληκτικός πολιτικός ειναι ο βαρβιτσιώτης; Και για να παω στα σοβαρα, μια γυναίκα η οποια βγήκε και δήλωσε ότι χώρησα με τον κολτεμπέλα γιατι ήταν σεξουαλικα ανίκανος και δεν μπορουσεε να κάνει παιδιά; Και αυτο το ειπε δημόσια...ίσως δεν υπάρχουν πιο μισογύνηδες από τους εδώ συχνάζοντες....παράξενο δεν είναι για κάποιους που , υποτίθεται, αγαπούν το σεξ? ( οι περισσότεροι μάλλον με γυναίκες).....
οχι απλα πεσαμε σε αγαπουλη πρωινιατικαΧαλαρώστε κύριοι..
Μια βίζιτα της σειράς είναι και αυτή..
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να παίζουμε την λατέρνα οσάν τον Αυλωνίτη που και που για να ξεχαρμανιάζουμε λίγο.![]()

χωρις παρεξηγηση...οταν εμενα με ενοχλει κατι απλα δεν ασχολουμαι....τωρα εσυ γιατι ασχολησαιτον ρομαντισμό αλλού τον ψάχνω, μην ανησυχείς, για το μισογυνισμό μίλησα, δεν έχω ακούσει πουθενά , να εκφράζονται με πιο χυδαίο τρόπο για τις γυναίκες απ΄ότι εδώ και αυτό για μένα εξηγεί πολλά....
γενικά δεν εκφραζομαι ετσι και καταλαβαίνω το πνεύμα σου, απλά για την συγκεκριμένη, της αξίζει...τον ρομαντισμό αλλού τον ψάχνω, μην ανησυχείς, για το μισογυνισμό μίλησα, δεν έχω ακούσει πουθενά , να εκφράζονται με πιο χυδαίο τρόπο για τις γυναίκες απ΄ότι εδώ και αυτό για μένα εξηγεί πολλά....
δεν ειναι ετσι διαλογο κάνουμε, εγω δεν εχω απαγορεύσει σε καποιον να μου κάνει κριτική...δεν είμαστε μουγκοι εδω μέσα...για να κάνουμε διάλογο υπάρχει το φόρουμ, τωρα αμα θες να πεις οτι ειμαι αναξιος διαλόγου οκ no problemχωρις παρεξηγηση...οταν εμενα με ενοχλει κατι απλα δεν ασχολουμαι....τωρα εσυ γιατι ασχολησαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικά δεν εκφραζομαι ετσι και καταλαβαίνω το πνεύμα σου, απλά για την συγκεκριμένη, της αξίζει...
σε γενικές γραμμές δεν λεω οτι έχεις αδικο απλά ηταν επιλογη μου να μιλήσω έτσι για την κυρα χριστινα, γενικά δεν το συνηθίζω
καταρχας οτι γραφω το γραφω καθαρα χωρις να υπονοω κατι....βλεπεις πουθενα να λεω οτι εισαι αναξιος διαλογου;ΟΧΙ...το μυνημα που εστειλα ηταν απαντηση προς το ατομο σου;;;;;;ΟΧΙ....για τον assov ηταν...οποτε......δεν ειναι ετσι διαλογο κάνουμε, εγω δεν εχω απαγορεύσει σε καποιον να μου κάνει κριτική...δεν είμαστε μουγκοι εδω μέσα...για να κάνουμε διάλογο υπάρχει το φόρουμ, τωρα αμα θες να πεις οτι ειμαι αναξιος διαλόγου οκ no problem
εγινε...καταρχας οτι γραφω το γραφω καθαρα χωρις να υπονοω κατι....βλεπεις πουθενα να λεω οτι εισαι αναξιος διαλογου;ΟΧΙ...το μυνημα που εστειλα ηταν απαντηση προς το ατομο σου;;;;;;ΟΧΙ....για τον assov ηταν...οποτε......

ενα γαμηστερο επεισοδιο της χριστινας παππα στους αληθινους ερωτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/galleries/2015/11/30/74308/photos/full/vrettos-7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ντουετο με την παπαγγελη οτι πρεπει !