Περνάω ψιλοσυχνά απο το σημείο που λέτε έξω από παντειο και δεν έχει παρει το μάτι μ κάτι... Σίγουρα μιλάμε για κανονική κοπέλα; Γιατί από εκεί και κάτω βγαίνουν οικοδόμοι...
Περνάω ψιλοσυχνά απο το σημείο που λέτε έξω από παντειο και δεν έχει παρει το μάτι μ κάτι... Σίγουρα μιλάμε για κανονική κοπέλα; Γιατί από εκεί και κάτω βγαίνουν οικοδόμοι...
φιλε μου. ονομα δεν συγκρατησα. ΟΜΩΣ αν προκειται για ξανθοκωλαρα με βυζαρες με κοντο ξανθο μαλλι, την εχω παρει τον Ιουλιο και την πηγα στο Bill. Ειχα δωσει 50ρικο για περιπου 1 1/2 ωρα. Μαλιστα μου ειχε δωσει και το τηλεφωνο της για να την παω και για μπανιο (τρομαρα της-το πεταξα). Αυτο που με παραξενευει ομως ειναι οτι η συγκεκριμενη δεν φοραγε ποτε κολλητο με στρινγκακι. Φοραγε παντα (3 Κυριακες ειχε βγει - μετα χαθηκε) φουστα μαυρη κολλητη με ψηλοτακουνο. Σημερα κατεβηκα οπως ειπα στις 315 μεχρι 330 αλλα δεν ειδα τιποτα το καινουργιο εκει περα. Ολη η ιδια παρελαση. (Η ατζελα δεν με ενδιαφερει γιατι προκειται για μεγαααλη ξεπετα) Παντως πρεπει να βρουμε την κωλαρα που ειπε συναγωνιστης την Πεμπτη να σιγουρευτω οτι ειναι διαφορετικη... ;)