Εγω σαν φαν του απλου προγραμματος, μ' αρεσει να γαμαω και με το ματι(να εχει εμφανιση δηλαδη η κοπελα,η συγκεκριμενη εχει και πολυ μαλιστα). Τωρα για σας παιχτες αν ψαχνετε τα πολλα τα εξτραδακια τι να σας πω, αυτη δεν τα κανει. Εγω την περιγραφη, σας την εκανα, εσεις θα αποφασισετε αν σας κανει η οχι.
διπολικό άτομο η συγκεκριμένη...την έχω κόψει καιρό αν και παλιότερα είχα ρίξει κάτι καλά γαμήΣΑ μαζί της.
για τους συναγωνιστές που ρωτάγανε χθές για την Αλίνα (ή Ελίνα κατα τον Σμύρνη), βρίσκεται τώρα 2η βάρδια στην υπόγα του Φωκ 27.
τιμήθηκε με έτσι κι έτσι για εμένα εντυπώσεις. η εμπειρία μου ήταν ανάλογη με τα γραφόμενα στην κριτική του Σμύρνη.
παρόλο που έκανε τα πάντα, ακα, κώλο cif-cim, εμένα δεν μου έβγαλε κάβλα η όλη φάση.
για όσους δεν την έχουν δει, μπορώ να πω οτι μοίαζει αρκετά με αυτήν εδώ -->
πριν καμια ωρα περασα με την ΜΟΥΝΑΡΑ Μαιρη αποο διδυμου 22. ελληνιδα γυρω στα 30 με πολλα τατου! ακα πιπα πολυ καλη και ξεσκισμα πισοκωλητα με προστιχολογα και εκ μερους της κ εκ μερους μου! 8α ξαναπαω σιγουρα γτ εκτος οτι ειναι πολυ καλη ειναι και επικοινωνιακη! ακομα το σωμα μου μυριζει το εκπλητικο αρωμα της!
πριν καμια ωρα περασα με την ΜΟΥΝΑΡΑ Μαιρη αποο διδυμου 22. ελληνιδα γυρω στα 30 με πολλα τατου! ακα πιπα πολυ καλη και ξεσκισμα πισοκωλητα με προστιχολογα και εκ μερους της κ εκ μερους μου! 8α ξαναπαω σιγουρα γτ εκτος οτι ειναι πολυ καλη ειναι και επικοινωνιακη! ακομα το σωμα μου μυριζει το εκπλητικο αρωμα της!
Διδύμου 22.
Μαρία, νομίζω.
Ελληνίδα και καλά.
Η απογοήτευση της βραδιάς.
Χάλια φάτσα, κοντό μαλλί δεκαετίας '70 που ταιριάζει με το μαλλί της τσατσάς αλλά και της έτερης εταίρας του οίκου τούτου.
Σώμα γεμάτο περίεργα τατουάζ.Κώλος νερουλός και μεγάλος.Ατσούμπαλη.Ούτε για 10 ευρώ.
Ατραξιόν τα πλεκτά της τσατσάς.
Στάνταρ έχει κάνει την προίκα της εκεί μέσα.
Εγώ μιλάω ορθά Ελληνικά, και μιλάω για την ΕΜΦΑΝΙΣΗ της, όχι για την απόδοσή της εντός του δωματίου.
Έτσι κι αλλιώς δεν τη δοκίμασα, αφού δε μ' άρεσε εξωτερικά.