Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δυτική Πελοπόννησο παίχτη ;)
Αν είναι να τα πω όλα εσείς τι θα κάνετε;κουκουναριες φαινονται στο βαθος, νομος Ηλειας? ή παρακατω, Μεσσηνια, παραλια το Ματι?![]()
Αν είναι να τα πω όλα εσείς τι θα κάνετε;![]()

Αν είναι να τα πω όλα εσείς τι θα κάνετε;![]()

Γαργαλιανεος..;κουκουναριες φαινονται στο βαθος, νομος Ηλειας? ή παρακατω, Μεσσηνια, παραλια το Ματι?![]()
Διπλοβαρδια φιλε ζαντ,το πρωι νταλικιερης...το βραδυ τραβεστιφιλε μου, παλι ξενυχτας? τι ειπαμε για το 10ωρο σου?![]()

κα εγω τι νομιζεις? Φυλακας μουσειου το πρωι-φυλαλας μουσειου το βραδυ...Διπλοβαρδια φιλε ζαντ,το πρωι νταλικιερης...το βραδυ τραβεστι![]()
Τα αρχαια σε σιγουρα χερια

κα εγω τι νομιζεις? Φυλακας μουσειου το πρωι-φυλαλας μουσειου το βραδυ...Τα αρχαια σε σιγουρα χερια
![]()
![]()

Φίλε, μην ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο. Μου έχουν πει κορίτσια, που πήγαν σε ραντεβού μαζί του, ότι είναι αργόστροφος σε σημείο να μην μπορεί να σκέφτεται και να μασάει τσίχλα ταυτόχρονα.αφου τον μιουταρανε ξανα μανα ,παει να το παιξει σοβαρος τωρα ....ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
Αντε ρε στα Τρικαλα ειναι...Δυτική Πελοπόννησο παίχτη ;)
τηλ μονο απο την ιδια παιχτη.στελνεις πμ.Τηλ μπορει να στειλει κανεις με πμ?
Ωραιος ο Νεος................!!!Τηλ μπορει να στειλει κανεις με πμ?
κα εγω τι νομιζεις? Φυλακας μουσειου το πρωι-φυλαλας μουσειου το βραδυ...Τα αρχαια σε σιγουρα χερια
![]()
![]()