zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 2.756
περνανε ομως τα γαμωχρονια φιλε και πεφτουμε γαμωτο...![]()
![]()
Αγωνιστικός, όπως πάντα...

![]()
Αγωνιστικός, όπως πάντα...

Μη μασάς, προχώρα...περνανε ομως τα γαμωχρονια φιλε και πεφτουμε γαμωτο...![]()
καλημερες συναγωνιστες.
Γνωριζεουμε κατι γι αυτο?μου κανει γρεφειο αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Δε θελω τετοια...μαλλι βαμπακι,ψωλη φαρμακιπερνανε ομως τα γαμωχρονια φιλε και πεφτουμε γαμωτο...![]()

Και εγω που το ειχα το εσβησα κατα λαθος ρε φιλε...!Που βρίσκουμε το τηλέφωνο της Βερόνικα, για την οποία μπήκε σήμερα κριτική?
Μεγαλη μου μαλακια....

παιδια το νου σας με το κωλογραφειο γτ εγω χτες ζητησα την βερονικα κ μου εστειλαν μια ξανθια βρωμιαρα μολδαβη!!απατεωνες!!
Τι σου ειπανε μετα στο τηλ?εννοειται..

να περιμενεις.συντομα θα λυθει το προβλημα.καποιος σφραγιδοκράτορας admin μπορει να βοηθησει?
Στην αναρτηση φωτο βγαινει το ακολουθο μηνυμα...
"Συνέβη ένα σφάλμα!
Ο κατάλογος για αποστολή συνημμένων δεν είναι εγγράψιμος. Το συνημμένο σας ή το πορτραίτο σας δεν μπορεί να αποθηκευτεί."
τι μπορουμε να κανουμε στην περιπτωση αυτη ??
ευχαριστω!
Και εγω που το ειχα το εσβησα κατα λαθος ρε φιλε...!![]()
Μεγαλη μου μαλακια....
![]()
![]()
Τι σου ειπανε μετα
δεν σηκωναν καν το τηλεφωνω...κ η τυπισσα αλβανιδα πρπει να ηταν κ το παιζε μολδαβεζα κ καλα....μακρια...η αντριανα εχει κ αγγελιεσ σαν βερονικα κ ζητησα την βερονικα μου ρθε αυτη η πατσαβουρα κ μου λεγε πως η αντριανα ειναι αλλη κοπελα κι αυτη ειναι η βερονικα...απατεωνες!!
Καλα μεγαλη μαπα όμως που δεν σήκωναν ομως μετα το τηλέφωνο.δεν σηκωναν καν το τηλεφωνω...κ η τυπισσα αλβανιδα πρπει να ηταν κ το παιζε μολδαβεζα κ καλα....μακρια...η αντριανα εχει κ αγγελιεσ σαν βερονικα κ ζητησα την βερονικα μου ρθε αυτη η πατσαβουρα κ μου λεγε πως η αντριανα ειναι αλλη κοπελα κι αυτη ειναι η βερονικα...απατεωνες!!