Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κλεμμενο ειναι κ ρωτας να σου δωσουμε τιμη?Το δίνω επειδή υπάρχει οικονομική ανάγκη μπορείς να μου προτείνεις μια τιμή
στειλε πιεμ μια τιμη που θα σε αφηνε ευχαριστημενοΤο δίνω επειδή υπάρχει οικονομική ανάγκη μπορείς να μου προτείνεις μια τιμή. Φίλε εγώ δεν πιστεύω στο ποιος θα φάει τον άλλο αλλά στο πως δυο άνθρωποι θα μείνουν ευχαριστημένοι ωφελημένοι και οι δύο, win-win
ακομα περιμενω να ακουσω τιμη,συγνωμη αν σε προσβαλαΦίλε δεν καταλαβαίνω την υπόθεση που έκανες, θα μου πείς ομως ολα παίζουν στην ζωή. Οχι δεν είναι κλεμμένο.
αυτο ρωταει ο χριστιανος, καποιος να του προτεινει μια τιμη γιατι δεν γνωριζειακομα περιμενω να ακουσω τιμη,συγνωμη αν σε προσβαλα
τιμη εναρξης 1 ευρωαυτο ρωταει ο χριστιανος, καποιος να του προτεινει μια τιμη γιατι δεν γνωριζει
τσαμπα το δινεις φιλε μην σε πιασουμε κοροιδο3500 euro θα ήταν το καλύτερο για εμένα
βαλτο σε καμια αγγελια μαζι με τιμη να μας πεις ομως ποσοι θα σε παρουν τηλ3500 euro θα ήταν το καλύτερο για εμένα
προφανως!Αντιπρότεινε φίλε όλα είναι ανοιχτά και okay προς σκέψη διαπραγμάτευση και αλλαγή μέχρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή αντιστοιχία για όλους. Σε μια κλίμακα από το 1...3500 υπάρχουν πολλές πιθανές τιμές.

τυπε του κοψες τα φτεραΜη το κουράζεις εγώ το δικό μου το πήρα 1000 ευρώ του κουτιού με πλήρη αποκατάσταση από το σέρβις της Ωμέγα ατην Ελβετία...
Πριν 10 χρόνια... Αντε τώρα να κάνει 2 χιλιάρικα στην πιάτσα, το δικό σου στην κατάσταση που είναι δεν το πιάνει το χιλιάρικο...
Λυπάμαι αλλά με 3500 παίρνεις πολύ πιο σπάνια vintage ρολόγια
κατι μου λεει οτι δε θα εχω ποτε ωμεγα![]()