Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 386
πανε να φας κανα γκουλας τωρα γιατι κανει κρυο... στην αθηνα τρωμε απο τα σκουπιδια και κυκλοφοραμε στο μεταξι!![]()
Tυπε προσανατολισου, δε μιλαμε για Βουδαπεστη
πανε να φας κανα γκουλας τωρα γιατι κανει κρυο... στην αθηνα τρωμε απο τα σκουπιδια και κυκλοφοραμε στο μεταξι!![]()
Τι τρωτε λευκο μπορς... ;τα μπερδευσα με βουδαπεστη τα φαγητα)...πριν δυο χρονια πηγα στην βαρσοβια...
Αλλαξε τοσο απο τοτε ;;..ειπαμε κριση η αθηνα αλλα οχι και τοσο ζωαρα στην Βαρσοβια και μαγαζαρες - ντυσιματα..
Τα εχει μπερδεψει τελείωςΚαι το χρονικο προσανατολισμο μπερδευεις? Το φετινο Πασχα ησουν, πια 2 χρονια?
Koκκινο,με πατζαρια, το λευκο το εχουν στην Ουκρανια![]()

Τα εχει μπερδεψει τελείως![]()
ποιος ειναι ο φιντελιο εσυ ο φιντελ??![]()
οκ θα κλωνοποιησω το μρ ρομποτ να γινει ιος...χαχαχ δηλ οποιος γραψει κατι αρνητικο για πολωνια ειναι κλωνος?οκ παω πασο!
Τωρα με μπερδέψατε ακόμα περισσότεροo Fidelio ειναι ρε .
Το μεγάλο γέλιο έπεσε στο Thread της Οοδησσού σήμερα
και αυτο ειναι μόνο η αρχή
σύντομα μπορει να έχουμε ακομα περισσότερο γέλιο 

αυτά σας τα έλεγα κι εγώ πριν κάτι μήνες και τώρα τα γράφεις μόνος σου σαν δικά σου ενώ τότε είχατε πέσει επάνω μου να με βγάλετε τρελό!!!Κάνε ένα ταξίδι Βερολίνο και στο καπάκι σε 1,5 ώρα με τρένο πήγαινε Πόζναν...Γράψε μου μετά αντικειμενικά χωρίς προκαταλήψεις που βλέπεις ποιότητα ζωής (καθαρή πόλη,πάρκα,πουθενά ζητιάνοι κ.λ.π).