Διαγραμμένο μέλος 1866
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 7.195
χθές στη Ρεμούνδου ώρα 5 απόγευμα έπαιζαν Κάρλα και Υβόν
πότε είναι η Λαρίσα ρε παίδες
κλαμαααααααααααα
.Σας έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων

χθές στη Ρεμούνδου ώρα 5 απόγευμα έπαιζαν Κάρλα και Υβόν
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
χαχαχα εδω εχει γινει μια παρανοηση μεταξυ εμενα και του αγαπητου heelover.
o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!

Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.![]()
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???
Φοβερό σέρβις για την εποχή ....![]()
![]()
τιτανομεγιστε οταν λες ηταν πολυ ευγενικη τι εννοεις?γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου
ρε μυστες καμια μαυρουλα που παιζει αυτη τη στιγμη στο μεταξι(εκτος τζουλιας,ιασωνος 30β)??επισης ξερει κανεις σοβαρος μυστης κανα μπαρ με θειτσες που να ψαχνονται κ να τα σκανε..??

Ειναι γεγονος οτι στα μπορντελα πλεον υπαρχει ανεση χρονου.γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω

Την γνωστη γηρασμενη Ριτα που δοξαστηκε στην δεκαετια των 1980-1990 και τωρα δουλευει η τουλαχιστον δουλευε μεχρι τωρα στο Καλυμνου 36.Τσατσα ηταν η κυρια Αγγελικη απο Φυλης 200?Ποια «γιαγιά Ρίτα» εννοείς; Αυτή που είδα δεν μου φάνηκε για γιαγιά.
οτι πεις ναυαγιοΚλάμματα μόνο εσείς οι διπλοκαποτάκηδες από το πολύ ξύλο και τις σφαλιάρες που σας έχουμε ρίξει οι εξτραδάκηδες![]()
![]()
![]()
.Σας έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα θρεντ,ντροπή των μπουρδελιάρηδων
![]()
![]()

Βάσκα..Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.![]()
Θυμάται κανείς αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας την περίφημη Αννύ την "ισπανιδούλα" ???
![]()
..κουδούνι Κα.....ης..ποτέ με το ασανσέρ..οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.
o heelover εννοει το φανερο στουντιο στον αριθμο Αριστοτελους 177 (ενα παλιο νεοκλασσικο) που ειναι κλειστο εδω και πανω απο 5 χρονια
εγω παλι μπερδευτικα και το μυαλο μου πηγε σε ενα κρυφο στουντιο που λειτουργουσε στον 2ο οροφο πολυκατοικιας επι της οδου Αριστοτελους παλι κοντα στην διασταρωση με την οδο Ιθακης!
Για το Ρεμούνδου 21 (ισόγειο) αναφέρθηκε ότι η Ιβόν κ η Κάρλα δουλεύανε στις 5. Τελικά αυτή η Κάρλα (κ η Ιβόν που δεν έχω πετύχει ποτέ) σε ποια βάρδια δουλεύουν?18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
..κουδούνι Κα.....ης..ποτέ με το ασανσέρ..

Αχχχχ! Αξέχαστο στούντιο.![]()
![]()
οχι Βασιλη εσυ λες το στουντιο στον Αριθμο Κεφαληννιας 75 που ειναι πλεον κλειστο.

18:00 αναλαμβάνει η Λαρίσσα. Χτες ήταν με τη Λάουρα και 200 συναγωνιστές.
γαμησα για δευτερη συνεχομενη μερα την μαγια εχθες την ειχα βρει στο υπογειο και σημερα την βρηκα στον ημιωροφο πολυ ωραιο βυζι και πολυ ωραιο κωλαρακι ηταν πολυ ευγενικη και την γαμησα με ανεση χρονου μην ξεχασω γαμησα και την γνωστη νταρια απο το κολωνου 30 το δ καλη καταθεση για 10 ευρω