Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (0 μέλη και 97 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Που είναι οι εποχές , χρόνια πριν στο Αλκιβιάδου ... που είχε την απίστευτη κορμάρα ... και της παίρναμε την κωλότρυπα .
Η κάβλα δεν είχε όρια ...
φτου ρε τι πρέπει να εχασα.φανταζομαι θα ηταν τουμπανο στην ηβη της.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Που είναι οι εποχές , χρόνια πριν στο Αλκιβιάδου ... που είχε την απίστευτη κορμάρα ... και της παίρναμε την κωλότρυπα .
Η κάβλα δεν είχε όρια ...
Το ξεκινημα της ήταν φυλής 92 στο υπόγειο φίλε με φουλ πρόγραμμα αν μιλάμε για την σονια/ευα,τη ρωσιδα σοφία λορεν όπως την είχαμε βγαλει και όχι την σονια απο αλκιβιαδου 16γ,την ξανθιά ρωσιδα μ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ως σήμα κατατεθέν
Τότε ήταν πολύ καλή και στο σεξ,στο στοματικό βέβαια αξεπεραστη
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,

Η καθιερωμένη ενημέρωση του Σαββάτου, που όλοι περιμένατε με αγωνία φαντάζομαι.
Στο Διδυμου 27 η Βίκη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαλλιά καστανά προς το καρέ.
Στο Διδύμου 22 κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με καστανά σγουρά μαλλιά ως τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.Παιζεί σταθερά εκεί τα πρωινά.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η πρώτη κατάθεση της ημέρας έγινε στο στανταράκι μου την Καρολίνα την Πολωνέζα.Ψηλή, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μακριά εξτένσιονς ράστα,ξανθά με μαύρο στις άκρες,Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ καλή όπως πάντα άλλωστε.
Στο Διδύμου 16 ήταν η ώριμη Άννα,με κοντά μαύρα μαλλιά,βυζάρες,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Η Άννα έχει εργαστεί και στα Περγάμου 27,Αλκαμένους 113.
Πάρα πολλοί Σύριοι μετανάστες σε τσούρμο μπαίνανε στα σπιτάκια σήμερα ξαναμμένοι για λίγο μουνάκι αλλά έτρωγαν κλασσικά πόρτα.
Στο Φώκαιας 9 το δεξιό ήταν η Βίκη κλασσικά,σε πρωκτικό.Κανονικών κιλών με ξανθά σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γνωστή και απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο.
Στο Φώκαιας 9 το μεσαίο ήταν η Λίλη, ψηλή,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μεγάλες βυζάρες,καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους και όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο με πρωκτικό.Η Ίνα η καινούρια κοπέλα που είχα δει την προηγούμενη φορά δεν την πέτυχα εκεί.
Στο Φώκαιας 7 στο υπόγειο ήταν κλασσικά η αδιάφορη Μόνικα.Κοντή,γεματούλα,με σγουρά καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο στο δεξιά ήταν η Άννα απο Ρωσία κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους ελαφρώς γεμάτη με γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό μαγαζί ήταν κλασσικά η Άννα με πρωκτικό,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Μαζ'ι της η καινούρια κοπέλα με όνομα Έλενα,λεπτή με μακριά ξανθά εξτένσιονς νοστιμούλα με όμορφο σώμα σε απλό πρόγραμμα.Έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα εεργασίας αισίως.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο η μουνάρα η Τζέσικα.Λεπτή,με καστανόξανθά μαλλιά πλεγμένα σε δύο κοτσιδάκια και λεπτή φωνούλα.Απλό πρόγραμμα.Την είχα πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα στο Πιπίνου και Φυλής δίπλα απο το μανάβικο.Η Τζέσικα είναι η κοπέλα που εργαζόταν με το ίδιο όνομα αλλά και ως Λάουρα στο Λεωνίδου 28 όροφος,στα Κολωνού 11 και Κολωνού 15.Είχε κάνει και ένα πολύ μικρό πέρασμα απο Φώκαιας 24.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν η Ειρήνη απο Μολβαδία.Στο στύλ της Μικαέλα που αποχώρησε,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρο μαλλί ως τους ώμους,στήθη στητά.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο οι δύο καινούριες κοπέλες που είχαν περάσει ανεπιτυχώς και απο το Διδύμου 20.Η πρώτη με πιασιματάκια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά, η δεύτερη λεπτή με καστανόμαυρα μαλλιά.Με ελεύθερο στοματικό και οι 2.Κοπέλες της διπλανής πόρτας.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο μία κοπέλα με κωλαράκι στο πρόγραμμα.Με μακριά μαύρα μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Ελληνίδα μιλφ με όνομα Έλενα που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε.Μάλλον δεν θα ξαναδουλέψει.Κρίμα δεν πρόλαβα.Είχε καταπληκτική ομοιότητα με την Βέρα την μελαχροινή υπηρεσία απο το Κολωνού 30.Αντ΄ αυτής ήταν δύο κοπέλες.Η Γκάμπυ η ακκεντράριστη λεπτή με καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους.Γνωστή και σαν Χριστίνα απο Κολωνού 27.Μαζί της καινούρια κοπέλα με όνομα Ρομπέρτα,λεπτή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Νοστιμούλα.Ελεύθερο στοματικό και για τις 2 κοπέλες και η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό που άνοιξε ξανά ήταν η Εβελίνα,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα,τατού μανίκι στο μπράτσο και στον ώμο,και κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά.Απλό πρόγραμμα και επιλεκτικό ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό σε ντουέτο η Ελένη η κλασσική ευγενική κοπέλα του οίκου,γεματούλα με μακριά ξανθά μαλλιά και μαζί της η Καίτη απο το Ρεμούνδου 21 στον όροφο,λίγο πιο γεματούλα απο την τελευταία φορά,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και κωλάρα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και οι 2 κοπέλες.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο η μουνάρα η Άντζελα,ψηλή κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ωραία κωλάρα και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Σοφία η Θεσσαλονικιά,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μεγάλο τατού στο μπούτι,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.
Τα Φυλής 65 και 69  όροφος ήταν κλειστά.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η επιστροφή της Λώρας απο τα Ιάσωνος 44&46 στο εικοσάρικο.Κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες.Απλό πρόγραμμα.Το μετάνιωσα που δεν την είχα πάρει στο δεκάρικο.
Στο Λιοσίων 79 η Νικόλ με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στι στήθος..Αθίγγανη,κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά ως την μέση της.Ομοιάζει με Ινδή.Την είχα βάλει στο μάτι απο την προηγούμενη εβδομάδα που την είχα δει και έτσι αυτήν την φορά την δοκίμασα.Η εμπειρία μαζί της χαρακτηρίζεται ως απλά καλή.Τα Ελληνικά της σε σχετικά καλό επίπεδο.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο για τρίτο γύρο.Η μεγαλύτερη τσάρκα έγινε συνοδεία βροχής ενώ στο Μεταξουργείο η βροχή κόπασε τελείως και βγήκε ήλιος.Έκανε ζέστη και είχε πολύ υγρασία.
Στο Μ.Α 22 σε ντουέτο η Φωτεινή Γκμοχ μαζί με την Λίζα.Η Λίζα είναι ώριμης ηλικίας,ψηλή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.γεματούλα απο την μέση και πάνω κυρίως με βυζάρες και απο την μέση και κάτω πιο λεπτή.Την Γκμοχ την ξέρετε.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό,η Νικολ γεματούλα,κοντή αδιάφορη σε απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό κλασσικά η Σάρα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Η Σάρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Λώρα στο Φυλής 86.Απλό πρόγραμμα.
Το Ιάσωνος 46 όροφος κλειστό.Στο μεσαίο ήταν η Μαρία η αθίγγανη απο Ρουμανία και εξαδέλφη της Εμμανουέλας με πέρασμα απο το Φυλής και Πιπίνου.Κοντή,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η Λίλη φόλα και έπιπλο που είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα και στρογγυλό πρόσωπο.Απλό.
Στο Μ.Α 28 ήταν η Ρωξάνη γεμτούλα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με πρωκτικό στο πρόγραμμα η οποία και δεν ήταν άλλη απο την Μαρία με τελευταία μαγαζιά αναβοράς τα Βέργας 2 και Εξηκίου 18 Γ.Έχει εργαστεί και Διδύμου 8,Διδύμου 20.Με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά προς το καρέ,αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η τρίτη συνεύρεση πραγματοποιήθηκε με την ώριμη Ρωσόφωνη Ειρήνη.Είναι όπως είχα πει η ώριμη Ντιάνα απο τα Αλκιβιάδου 16Γ,Διδυμου 27 και Ιουλιανού 71 προσφάτως.Απο το Μ.Α 22 σαν Μαρία.Και πάλι παλιότερα σαν Ντιάνα στα Κων/πολεως 166 ισόγειο και στο στουντέλο Ιωαννίνων 3.Ψηλή,λεπτή,με λευκό μαλακό δέρμα,βυζάρες κρεμαστές και μαλακές στην υφή,μακριά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Την πήρα σε δύο στάσεις απο πάνω μου αυτή και ιεραποστολική. Η κοπέλα επιδιώκει να τελειώνει με πίπα γιατί πλέον ζορίζεται στο σεξ πλην όμως είναι αρκετά εξυπηρετική και ευγενική.Κριτικές έχω ανεβάσει σαν Ντιάνα στο Ιωαννίνων 3 και στο Μ.Α 22 σαν Μαρία.Δεν πρόκειται να επεκταθώ περισσότερο πέραν των πρόσθετων πληροφοριών που έδωσα στην ενημέρωση.
Στο Κολωνού 48 η Άντζελα,ώριμη,ψηλή,κανονικών κιλών με γυμνασμένο σώμα και κοντά καστανά μαλλιά.Απλό εμπλουτισμένο πρόγραμμα με ορχεολειχία.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο μία κοπέλα καινούρια νεαρή γεματούλα με μαύρο ολόσωμο και καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά μέχρο τους ώμους.Σε απλό με ισπανική τελειωτική.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο κλασσικά η Γωγώ με κώλο.Κοντή,με σώμα κάπως μονοκόμματο,κανονικών κιλών.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο καινούρια σαραντάρα αθίγγανη,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,νταρντανέ με μαλλιά καστανόμαυρα κάτω απο τους ώμους.
Στο Κεραμικού απέξω απο τα μπουρδελάκια τοξικομανείς τρυπιόταν.
Στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο ήταν ήταν καινούρια κοπέλα με πρωκτικό στο πρόγραμμα.Η πιο περίεργη που είδα για σήμερα.Κοντή,γεματούλα,με γυαλιά οράσεως και κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Αυτή αν δεν με προδίδει η μνήμη μου έχει αναφερθεί απο συναγωνιστή ότι είχε δοκιμαστεί στο Κολωνού 32 και Λεωνίδου.
Στο Κεραμικού 15 στον όροφο η "Ελληνίδα" Νατάσα απο τα Κολωνού 27 ισόγειο και υπόγειο.Κανονικών κιλων με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,μαγουλάκια με λακάκια.
Στο Κεραμικού 13 στο υπόγειο μία Νικόλ την οποία και δεν είδα γιατί αργούσε πολύ και βιαζόμουν.
Στο Ακομινάτου 2 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα μουνάρα με όνομα Βανέσα.Λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Η ομορφότερη που είδα για σήμερα.Το πρόγραμμα της απλό χωρίς 69.Αν έκανε 69 θα περνούσα προς δοκιμή για τέταρτη φορά.
Στο Καλλέργη 33 η Ανέλια,η οποία γέμισε και άλλο,με βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων,γεματούλα πλέον με τατού πίσω στην μέση και τσαούσα αρκετά.Έχει εργαστεί και στα Λιοσίων 79 και Ιάσωνος 44 παλιότερα.Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο εργαζόταν μία Αλεξάνδρα που δεν έκατσα να δω γιατί αργούσε.Στον όροφο η ώριμη Ρωσόφωνη Μαργαρίτα,γεματούλα με ξανθά κοντά μαλλιά.Γνωστή και απο τα Αχαρνων 85,Περγάμου 1.Με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά η Μαρίνα ώριμη λεπτή,με κόκκινα καρέ μαλλιά σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο και μαζί της η Βαλεντίνα σε απλό νομίζω κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο οίκο στο αριστερό μαγαζί η Μαίρη σε απλό,με λίγα πιασιματάκια γεροδεμένη και μακριά ξανθά μαλλιά.Έχει εργαστεί προσφάτως και στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο.Απλό.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος δεξιό μαγαζί καινούρια κοπέλα με όνομα Μαίρη και αυτή,Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,λίγο χαλασμένα δόντια μπροστά,μεγάλο τατού στον ένα της μηρό.Ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και κάπως αμήχανη και θλιμμένη στο σαλονάρισμα της.Απλό πρόγραμμα και πάλι χωρίς 69.
Τέλος στο Ιάσωνος 1 δεξιός οίκος η Έσρα η Τουρκάλα σε απλό.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλές συνευρέσεις σε όλους σας!




 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.358
Πόντοι
33.988
τα σεβη μου κ.καθηγητα :hi:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.284
Κριτικές
15
Like
5.785
Πόντοι
1.496
Το ξεκινημα της ήταν φυλής 92 στο υπόγειο φίλε με φουλ πρόγραμμα αν μιλάμε για την σονια/ευα,τη ρωσιδα σοφία λορεν όπως την είχαμε βγαλει και όχι την σονια απο αλκιβιαδου 16γ,την ξανθιά ρωσιδα μ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ως σήμα κατατεθέν
Τότε ήταν πολύ καλή και στο σεξ,στο στοματικό βέβαια αξεπεραστη
Ναι,η Σονια-Ευα η Σοφια Λορεν.Και γω στο Φυλης 92 υπογειο το στεναχωρο την ειχα δει πρωτη φορα αλλα τη πηρα οταν δουλευε Αλκιβιαδου.Ζηταγε και επαιρνε και εξτρα χρηματα για οτι παραπανω εκανε.
 

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
73
Like
2
Πόντοι
0
Ναι,η Σονια-Ευα η Σοφια Λορεν.Και γω στο Φυλης 92 υπογειο το στεναχωρο την ειχα δει πρωτη φορα αλλα τη πηρα οταν δουλευε Αλκιβιαδου.Ζηταγε και επαιρνε και εξτρα χρηματα για οτι παραπανω εκανε.

Μιλας για τη Σονια που μετα ηταν στο Λελας και τωρα στο στουντιο 12?
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.886
Κριτικές
123
Like
18.582
Πόντοι
20.786
Καλησπέρα! Φανούρη μπορεις να δώσεις μια κριτική για την Λάουρα απο Ρεμουνδου 21 κάτω? αυτη που βγηκε με τις μαυρες ζαρτιερες δεν λές?????
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.886
Κριτικές
123
Like
18.582
Πόντοι
20.786
Απογευματινή γρηγορη περασάδα απο τα σπιτάκια σημερα

Στη Φωκαιας στο 24 βγηκανε 2 γκομενιτσες πιπινάκια με προκλητικά κουνηματα και τα σχετικά η μια με χουφτωσε στον πουτσο τοσο δυνατά που ένιωσα δυσάρεστο πονο ελεος τι αγαρμπη κινηση ηταν αυτή???? δε τσιμπάνε ποτε τοσο δυνατά προσοχη μέσα μην σας πατησει καμια δαγκωνια τη φοβηθηκε το μάτι μου αυτηνανε :S

Φωκαιας 17 κάτω η γνωστη τσατσα ευα διαφημιζε 2 τύπισσες πιπινάκια με ωραια σωματάκια και κωλαράκι αλλα η μια ειχε μικρο βυζι 20 ευρω φουλ προγραμμα.

Φυλης 65 πάνω η εμαννουέλλα μελαχροινο πιπινάκι με μικρο καλλιγραμμο κωλαράκι.

Ρεμουνδου 21 κατω η Λάουρα βγηκε με ζαρτιέρες μαυρες και μαυρο κιλοτάκι ανοιχτη λεκάνη ωραια ποδια στο πάνω μια γκιλφ Τζενη με μαυρες δικτυωτες καλτσες και μικρο βυζάκι.

Τροφωνιου 11 πάνω η Τζοάνα χυμώδης παρουσια και καυλωτική στο σαλονι.

Βέργας 6 κάτω η Μπάρμπορα βγηκε γυμνή καμαρωνοντας για το φρεσκοξυρισμενο μουνάκι της. Μελαχροινή με ελαφρα πιασιματάκια στην περιφέρεια και ωραιο στήθος. Έκατσε αρκετή ώρα στο δωμάτιο ενω δεν λέει οχι και σε κωλομπατσάκια κατα τη διάρκεια του  :fuck2: :fuck2:

Καμια αλλη κριτικη για την Τζοάννα εκτος απο του ριγκομορτη έχουμε?  :think: φαινεται πολυ καυλιάρα στο σαλονι παρά τα παραπανισια κιλάκια της.

 

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
336
Like
155
Πόντοι
1
ξερει κανεις σε ποια βαρδια βρισκουμε την αναστασια απο διδυμου16Α?
 
Εγγρ.
30 Ιαν 2014
Μηνύματα
263
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπέρα σας,

Η καθιερωμένη ενημέρωση του Σαββάτου, που όλοι περιμένατε με αγωνία φαντάζομαι.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλές συνευρέσεις σε όλους σας!
καλα ολες απλο κανουν?
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.953
Κριτικές
490
Like
36.507
Πόντοι
41.447
Το ξεκινημα της ήταν φυλής 92 στο υπόγειο φίλε με φουλ πρόγραμμα αν μιλάμε για την σονια/ευα,τη ρωσιδα σοφία λορεν όπως την είχαμε βγαλει και όχι την σονια απο αλκιβιαδου 16γ,την ξανθιά ρωσιδα μ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ως σήμα κατατεθέν
Τότε ήταν πολύ καλή και στο σεξ,στο στοματικό βέβαια αξεπεραστη


σωστά απο Φυλης 92 ξεκινησε η Ευα-Σονια η μελαχρινη μιλφαρα αρχοντογυναικα
μετα εκανε και ενα περασμα απο καποια στουντιο στην Κων/λεως κτλ

Η Σονια της Αλκιβιαδου - που εχει εξεφανιστει απο την πιατσα δυστυχως εδω και 3-4 χρονια- ηταν επισης ρωσιδα, αλα πιο μινιον, αδυνατη με σιλικονατο στηθος και ξανθια. Επισης φοβερο στοματικο. Το χαρακτηριστικο της ηταν πως οταν την πηδαγες ελεγε "Σε θελει το Σονια!" :dancing: :grin:
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.886
Κριτικές
123
Like
18.582
Πόντοι
20.786
σωστά απο Φυλης 92 ξεκινησε η Ευα-Σονια η μελαχρινη μιλφαρα αρχοντογυναικα
μετα εκανε και ενα περασμα απο καποια στουντιο στην Κων/λεως κτλ

Η Σονια της Αλκιβιαδου - που εχει εξεφανιστει απο την πιατσα δυστυχως εδω και 3-4 χρονια- ηταν επισης ρωσιδα, αλα πιο μινιον, αδυνατη με σιλικονατο στηθος και ξανθια. Επισης φοβερο στοματικο. Το χαρακτηριστικο της ηταν πως οταν την πηδαγες ελεγε "Σε θελει το Σονια!" :dancing: :grin:

:2funny: :2funny: πετάνε ωρες ωρες οι ατιμες κάτι ατακες θυμαμαι παλια πηδουσα μια πτανα και σε κάποια φαση της κανω ελα μωρο μου γυρνα ιεραποστολικο και μου κανει τι ειναι αυτο το αποστολικο?  :2funny: :2funny: αφου τελειωσα κ εφυγε απο το δωματιο έσπασα στα γέλια
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.953
Κριτικές
490
Like
36.507
Πόντοι
41.447
Απογευματινή γρηγορη περασάδα απο τα σπιτάκια σημερα

Kαλησπέρα σας,

Η καθιερωμένη ενημέρωση του Σαββάτου, που όλοι περιμένατε με αγωνία φαντάζομαι.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλές συνευρέσεις σε όλους σας!

Σε αναζητηση της Αντελινας-Γκαμπριελας-Αννας.

Πρωινη βαρδια.

Πεφτω και παιρνω κάμψεις!!!!
RR0xE0.gif
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
σωστά απο Φυλης 92 ξεκινησε η Ευα-Σονια η μελαχρινη μιλφαρα αρχοντογυναικα
μετα εκανε και ενα περασμα απο καποια στουντιο στην Κων/λεως κτλ

Η Σονια της Αλκιβιαδου - που εχει εξεφανιστει απο την πιατσα δυστυχως εδω και 3-4 χρονια- ηταν επισης ρωσιδα, αλα πιο μινιον, αδυνατη με σιλικονατο στηθος και ξανθια. Επισης φοβερο στοματικο. Το χαρακτηριστικο της ηταν πως οταν την πηδαγες ελεγε "Σε θελει το Σονια!" :dancing: :grin:

και η ερώτηση

:"γκύψει αρκιντάκι;"

:grin:

 

Επισκέπτης
Κολωνου 32β απόγευμα η Μισέλ με busty βυζια  και μια αλλη λεπτη ξανθωπη με  busty ποδαρια.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom