Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 456
Αυτά τα προγούλια είναι σκέτη κάβλα χαχα
γι αυτο εδω μηπως;
εγώ να σας πω την αλήθεια τη 2η την έχω πάρει. λεπτή ξανθιά πολύ καυλιάρα, ψημένη γυναίκα που σε καυλώνει που τη βλέπεις. Είναι σίγουρα Ελληνίδα αν και δεν με νοιάζει αυτό. οι φωτό της 1ης αγγελίας πρέπει να είναι μούφα αλλά η κοπέλα τα αξίζει τα 80 γιούργια. κάνει και lesby και με ζευγάρια από ότι μου είχε πει γιατί γουστάρει και γυναίκες (περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα)
νομιζω οτι δεν ειναι αυτη που νομιζουμε... ;)Kαποια μου θυμιζει...
Τι Νομιζω..... Νομιζεις..... Νομιζουμε.... και μαλακιες! Σαν 12χρονα κανετε... πειτε ποια μπορει να ειναι, να ενημερωθει ο κοσμος...νομιζω οτι δεν ειναι αυτη που νομιζουμε... ;)
Eλα μωρε. Η ετσι είναι . Δεν την καταλαβες ?Τι Νομιζω..... Νομιζεις..... Νομιζουμε.... και μαλακιες! Σαν 12χρονα κανετε... πειτε ποια μπορει να ειναι, να ενημερωθει ο κοσμος...
εμενα μου θυμιζει την ευα38. Και γι'αυτο λεω "μου θυμιζει" γιατι ειναι κατι χρονια τωρα. Και επειδη εχει σταματησει, δεν εγραψα ονομα...οχι για αλλο λογο
δεν ειναι η ευα.εμενα μου θυμιζει την ευα38. Και γι'αυτο λεω "μου θυμιζει" γιατι ειναι κατι χρονια τωρα. Και επειδη εχει σταματησει, δεν εγραψα ονομα...οχι για αλλο λογο![]()
θα μας πεις τι υπηρεσίες πήρες στα 80 ευρώ;
ακάποτη πίπα;
δεύτερη εκτόνωση;
συνάντηση πόση ώρα;
ενόχλησε ο οδηγός πριν το τέλος της συνάντησης;
ήρθε στην ώρα της;
1η και 4η φωτο ειναι αληθινες.
Για την κυρία υπάρχει κάποια πληροφορία ? θέλει 80 ευρώ για μια ωρίτσα , προσπαθώ να την βρώ στο τηλέφωνο χθές και σήμερα να μάθω το πρόγραμμα της αλλά τπτ αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια ή πάμε για άλλα.
Στις φωτο το σωμα της τα σπάει.
να συνεχΥσεις την προσπαθεια φιλε ;)
Για την κυρία υπάρχει κάποια πληροφορία ? θέλει 80 ευρώ για μια ωρίτσα , προσπαθώ να την βρώ στο τηλέφωνο χθές και σήμερα να μάθω το πρόγραμμα της αλλά τπτ αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια ή πάμε για άλλα.
Στις φωτο το σωμα της τα σπάει.
Ευχαριστώ guru , βλέποντας όμως τα tattoo και τα πεδιλάκια της κυρίας νομίζω ότι είναι αυτή σε όλες1η και 4η φωτο ειναι αληθινες.
για να το λές μάλλον κάτι θα ξέρεις , θα συνεχίσω φίλος ευχαριστώ.να συνεχΥσεις την προσπαθεια φιλε ;)
παντως,αν θυμαμαι καλα.ειχαν αναφερει,συναγωνιστες,οτι στα 80 ειναι 2 φορες σξ,με ακα πιπες,και +20 για φουλ.
ολα ετσι, το +20 δεν ξερω δεν με ενδιεφεραι...παντως,αν θυμαμαι καλα.ειχαν αναφερει,συναγωνιστες,οτι στα 80 ειναι 2 φορες σξ,με ακα πιπες,και +20 για φουλ.
φιλε...να σου πω κατι? αν υπηρχε εμπειρια μου που να μην ειχα μεινει ευχαριστημενος δεν θα σου ελεγα να χυσεις. Θα σου ελεγα οτι δεν περασα καλα για να το ξερεις. Αυτο απο εμενα...πιστεύω να την πετύχω στο τηλέφωνο και να μάθω , μόλις μάθω θα ενημερώσω , το θέμα είναι το δουλεύει το 80αρι ή να πάμε σε δοκιμασμένες λύσεις οεο?
Απο οτι μου ειπε στο τηλ. 80 για μια εκτονωνση και πιπα με προφυλαξη, και τα αλλα +20 εξτρα εκαστο (Πιπα ακαπωτη, δευετρη εκτονωση κ.λ.π)θα μας πεις τι υπηρεσίες πήρες στα 80 ευρώ;
ακάποτη πίπα;
δεύτερη εκτόνωση;
συνάντηση πόση ώρα;
ενόχλησε ο οδηγός πριν το τέλος της συνάντησης;
ήρθε στην ώρα της;