- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 35.668
προσεχε μονο ρε μπαγασα μη σε βουτήξει κανας δουλεμπορος εκει στην αραπιά και σε δω σε ρεπορταζ του ΣΚΑΙ απο Μυτιληνη![]()
Αφού δεν έστριψα αριστερά για Σαουδική Αραβία,πάλι καλά.
προσεχε μονο ρε μπαγασα μη σε βουτήξει κανας δουλεμπορος εκει στην αραπιά και σε δω σε ρεπορταζ του ΣΚΑΙ απο Μυτιληνη![]()
Γυναίκες σαν την Valeria δεν πηδιούνται με άντρες, αλλά με αφηρημένες έννοιες: την εξουσία, τη δύναμη, τη φήμη, τα λεφτά, και τη μόδα…...![]()
Έτσι είναι. Εμένα μου έριξε άκυρο γιατί είμαι μικρό ακκάουντ μου είπε...![]()
Έτσι είναι. Εμένα μου έριξε άκυρο γιατί είμαι μικρό ακκάουντ μου είπε...
Μη πτοησε τυπε,ο επιμενων γαμα![]()
Έτσι είναι. Εμένα μου έριξε άκυρο γιατί είμαι μικρό ακκάουντ μου είπε...

Σωστός +1Δεν πειράζει! Θα απευθυνθείς στις καινούργιες Ελληνίδες που έφτιαξαν πρόσφατα θρεντς οι οποίες θα στο δώσουν με χαρά, διότι προτιμούν να μην "εκτίθενται" με τα μεγάλα ακκάουντς. ;)
Το να είναι κανείς ιδεολογικά αντίθετος με τις κριτικές, και να μην γράφει, είναι μια άποψη καθ΄όλα σεβαστή. Χωρίς όμως να θέλω να θίξω προσωπικά ή να χρεώσω κάτι τους συμμετέχοντες στην συζήτηση, το να μην γράφεις κριτική είναι και βολικό γιατί σε οποιαδήποτε "στραβή" μπορείς άνετα να λοιδορείς και να καμώνεσαι τον μάγκα.
Έχω μπερδευτεί. Τα CG έχουν γίνει επιλεκτικές, οι κριτικές διίστανται, οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ως νταβατζήδες και προμοτορες και αυτό συμβαίνει σε όλα τα θρεντ... :- :- :-Μη πτοησε τυπε,ο επιμενων γαμα![]()
Έχω μπερδευτεί. Τα CG έχουν γίνει επιλεκτικές, οι κριτικές διίστανται, οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ως νταβατζήδες και προμοτορες και αυτό συμβαίνει σε όλα τα θρεντ... :- :- :-
αστο, κι αλλοι εχουν μπερδευτεί, κατά καιρους φουντωνει η συζητηση για 2-3 κοπελλες, τωρα είναι στο φουλ για valeria, marilena, ενώ ουτε ακουγονται σαν να μην υπαρχουν άλλες που επαιρναν φωτια τα πληκτρολογια...
που είναι η angela, που είναι η anna110![]()
Την καριέρα στο διπλωματικό σώμα την έχεις σκεφτεί ή είναι αργά;εξ αιτίας του ρίσκου που παίρνουν αυτοί που γράφουν, σέβομαι όλες τις κριτικές (πλην προμοτορικών θετικά ή αρνητικά).
Για μένα αυτοί που δεν γράφουν, δεν προσφέρουν τίποτα και απλά θέλουν έτοιμα στο πιάτο τα καλά μουνιά, "κλέβοντας" εμπειρίες άλλων.
Έχω μπερδευτεί. Τα CG έχουν γίνει επιλεκτικές, οι κριτικές διίστανται, οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ως νταβατζήδες και προμοτορες και αυτό συμβαίνει σε όλα τα θρεντ... :- :- :-

Την καριέρα στο διπλωματικό σώμα την έχεις σκεφτεί ή είναι αργά;![]()
Δεν πειράζει! Θα απευθυνθείς στις καινούργιες Ελληνίδες που έφτιαξαν πρόσφατα θρεντς οι οποίες θα στο δώσουν με χαρά, διότι προτιμούν να μην "εκτίθενται" με τα μεγάλα ακκάουντς. ;)

Αν κ οφ τοπικ, επειδή είμαι νέο μέλος κ δεν γράφω κ συχνά τηλ μόνο από την Αλίκη πήρα κ δεν την συνάντησα κιόλας. Από τις άλλες έφαγα πόρτα. Του πουστη δλδ.
Κ εδώ είναι μια καλή ευκαιρία ν τονίσω ότι επειδή μου χει μείνει ψυχολογικό τραύμα η πόρτα που φαγα, Βαλερια πρέπει ν μ στείλεις το φοουν σου.![]()
Ψυχολογικό τραύμα από πουτάνες ... πως τα κατάφερες χαχα![]()
![]()

Τα καλύτερα γαμήσια τα έριχνα με τετοια...παντως και το να γράφεις κριτική για την καθεμία μελαγχολική είναι ρίσκο Αγιέ μου, γιατί δεν ξέρεις από ποιο πλευρό θα ξυπνήσει για να πάει στο ραντεβού...
και εμεις 10 μηνύματα για ένα τηλέφωνο και τίποτα... :'(μήπως αν της γράψω στα ρώσσικα ψαρώσει?Καλημερα σε ολους.. Εχει κανει καποιος anal με valeria? Καπου ειχε αναφερθει.. Εμενα μου αρνηθηκε παντως..