gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.810
- Πόντοι
- 1.206
για όσους ενδιαφερονται η εβελινα έχει σταματήσει και σε λίγο καιρό θα παντρευτεί
Θα είσαι καλεσμένος στον γάμο τύπε;
για όσους ενδιαφερονται η εβελινα έχει σταματήσει και σε λίγο καιρό θα παντρευτεί
Τυχερος ο γαμπρος!!!!!!!Θα είσαι καλεσμένος στον γάμο τύπε;![]()
μην ειναι ο κουμπαρος?Θα είσαι καλεσμένος στον γάμο τύπε;![]()
αρα θα ανεβασει τιμες τωρα....συνηθως ετσι γινεται ;)για όσους ενδιαφερονται η εβελινα έχει σταματήσει και σε λίγο καιρό θα παντρευτεί
αρα θα ανεβασει τιμες τωρα....συνηθως ετσι γινεται ;)
δεν το ηξερα φιλε...too bad...Επειδή θα έχει έξοδα με τον γάμο λες;
Χωρίς πλάκα όντως σταμάτησε.
τετοια νυφη να μου κατσει να παω να φουνταρω απο τον 5ο οροφο
Και ο γαμπρός ξέρει ότι ασχολούνταν με της βίζιτες αυτά είναι ομορφιές (τρεις μήνες τους δεινό)τετοια νυφη να μου κατσει να παω να φουνταρω απο τον 5ο οροφο
εγω συναδελφε, αυτο ειχα στο μυαλο μου απο τηναρχη...τελικα αν συμβαινει κατι τετοιο πρεπει ο αγαπουλης να μας πει και την ημ/νια του γαμου του να ειμαστε ολοι εκει με πανο bourdela comΛέτε ο γαμπρός να είναι κάνας από δω μέσα![]()
εγω συναδελφε, αυτο ειχα στο μυαλο μου απο τηναρχη...τελικα αν συμβαινει κατι τετοιο πρεπει ο αγαπουλης να μας πει και την ημ/νια του γαμου του να ειμαστε ολοι εκει με πανο bourdela com![]()
μπα? καλως τον "ανωτερο" το φιλο...Μου αρέσει που κοροιδεύεις χαχα εσύ που πηγαίνεις και σε χαιδεύει μία πουτάνα γριά και είσαι όλο![]()
![]()
ενταξει παιδια...ελειξε το θεμα αυτο...εδω ειμαστε για αλλα...παμε παρακατω, λοιπονΚαψωνη μια συμβουλη σταματα να κραζεις και να λες διαφορα για τις πουτανες γτ στο τελος θα γαμας την χουφτα σου ολες οι πουτανες γελανε μαζι σου
περιεργο...εχουμε ανταλαξει ωραια μωρα με τον καψωνη!Καψωνη μια συμβουλη σταματα να κραζεις και να λες διαφορα για τις πουτανες γτ στο τελος θα γαμας την χουφτα σου ολες οι πουτανες γελανε μαζι σου
α ωραια,τους λες δηλαδη και το nick name σου?ευγε!Οχι τις γαμαω πρωτα και στο ημιχρονο μου λενε τα διαφορα και γελανε