Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ρεσυ αν ειναι μουνοψειρες οπως λεει και ο φακιρης μικρο το κακο, δεν διαφωνω οτι ηταν βρωμιαρα, η Τανια παλια ηταν μπιμπελο και τωρα εχει γινει μπαζολα, την καθαριοτητα της θα κοιταει...???
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Οπως εγραψα και στην αρχη η ελενα εδω.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
Πέτρου Ερημίτη 2.Το ψηλο αλογο! η λορυ αλλα δεν εχει δοκιμαστη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.849
Πόντοι
12.815
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πες αν είναι να πάω δερματολόγο.

Επρεπε ηδη να εχεις παει, δεν μπωρω να φανταστω τον εαυτο μου με φαγουρα στα αρχιδια, πως αντεχεις.???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.849
Πόντοι
12.815
Καλησπερα, μινι τσαρκα πριν απο κατι ωρες (βραδυνη) με δυο καταθεσεις σχεδον απολυτα πετυχημενες. Η πρωτη εγινε το μεσημερι στη γνωστη σε ολους εφη φριξου 15 να πω εδω οτι αν και ειπα οτι δεν θα ξαναπαω σε αυτην τελικα δεν αντεξα και μετα απο περιπου ενα χρονο την τιμησα! και η αλλη εγινε στην γνωστη και πλεον ενα απο τα στανταρακια μου την ελενα. Θα γραψω και κριτικες σημερα γιατι εχω αρκετο χρονο, πρωτα ομως η τσαρκα.

26ης Οκτωβρίου 35Α.Εδω ειχαμε μια μιλφ ελενη με προστιχη φατσα και γενικα καλο σωμα, μπορει και να ηταν ελληνιδα γιατι τα μιλουσε καλα.
Μινωταύρου 14.Ενα καινουργιο ωραιο ξανθο πιπινακι με ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρο στητο βυζακι, εμοιαζε αρκετα στην φατσα με την βερονικα την παλια του βαρδαριου.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels).Αλλη μια πιτσιρικα εδω τζουλια με φοβερο κωλαρακι και αυτη και μπουκλα το μαλλι.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 Η γκαυλιαρα προμιλφ ρουμανα χριστινα.Νο2Το μονο του.... ειχε την πολυ πετιτ φλορι.Νο3 Η γνωστη ζακινθινια μετρια ομως σαν εμφανιση.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.

Γυρησε η Εφη παιχτη μου.!! :rockon: σου αν θα δουλεψει απο βδομαδα.??

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Γυρησε η Εφη παιχτη μου.!! :rockon: σου αν θα δουλεψει απο βδομαδα.??
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.849
Πόντοι
12.815
Οχι δεν με ειπε, αλλα λογικα θα δουλεψει κανονικα γιατι τωρα γυρισε απο μεγαλη αδεια που περασε στην πατριδα της.

Ευχαριστω φιλε μου, απο βδομαδα που θα την επισκευτω θα ριξω μια σπρωξια για παρτη σου.!!  :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587

Πέτρου Ερημίτη 1.Η γκαμπριελα εδω, η τσατσα ειναι οτι να 'ναι καθε φορα τα ιδια ειναι η γκαμπριελα την ξερεις δεν περνας, αρα δεν την βλεπεις  :jerking: τωρα της ειπα κρατα την μεσα να μην στην ματια σου με ξερω γω. Μαυρο σε αυτη τη τσατσα απο της χειροτερες εβερ.
ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Ευχαριστω φιλε μου, απο βδομαδα που θα την επισκευτω θα ριξω μια σπρωξια για παρτη σου.!!  :rockon:
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)
ειπαμε η λορυ δεεεεεεεεεν κανειιιιιιιιι!!
Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
φενεται αλλιως στο σαλοναρισμα...το κλικ που σου κανει, μεσα θα σου το ξεκανει!!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Ποια φιλαει, η Εφη?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Χτες είδα την Μαρίζα στο Καροβάνγκου και ζαλίστηκα. Πω πω πω, τι βυζάρες είναι αυτές ρε σεις..............
Ο πιλότος που ήταν εκεί ακούει;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
Σωπα ρε μαγκα την καταφερες να σε φιλησει για πες το κολπο

rookie_man_

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια για αντζελα απο bad girls εχει κανεις αποψη? ? ?  :think:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
*τιπ  εαν την καταφερεις φιλαει υπεροχα. ;)Ναι σε θυμαμαι συναδελφε μην στεναχωριεσαι. Απλα αν με κανει κλικ η αλλη και ολοι να λενε οτι δεν φτουραει εγω θα δοκιμασω.
Τότε γιατί να γράφουμε εντυπώσεις ρε φιλε;γιατί να μαυριζουμε κοπέλες αν όντως δεν το αξίζουν και το λέει ο ένας και ο αλλος;αυτός δεν είναι ο σκοπος;από τις δοκιμές του καθένα μας για να ΜΗΝ την πατήσουν και άλλοι και να μην χάσουν τα λεφτά τους.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Μεσημεριανή τσαρκα  κάτω απο τα γκρίζα σύννεφα! :grin:

Ανδρ.19: Κλαούντια. Προμιλφ ξανθιά Ρουμάνα. Λεπτή και μαυρισμενη ακόμη , γιατί το κωλαρακι της παρέμεινε άσπρο! :kissass2:
Ανδρ.16: Μόνικα. Η ξανθιά πολύ λεπτή,αλλά το κωλαρακι κοιτούσε τον ουρανό! :grin: η γνωστή Εμμανουέλα που δούλευε σχεδόν σε ολά τα μαγαζάκια! :grin:
Ανδρ.32: Νατάσσα. Δεν την είδα ηταν σε πρόγραμμα! Ρωσίδα κοκκινομαλα με! :tits:
Ανδρ.50: Κορίνα. Το κοντοπουτανο με το κοκκινο καρέ μαλλάκι και Πόλυ λεπτή! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Λάουρα. Η ξανθια ρωσίδα μιλφοτζιλφ με τις  :tits: της έτοιμες να σκάσουν απο αυτό το ροζ διχτυωτο που φορουσε, για να κρύψει τις ατέλειες τις! :grin:
Studio lux Νικ.1α: Γιούλη. Ουκρανίδα μιλφ σε ξανθιά απόχρωση! :kissass: Φορούσε ενα άσπρο μίνι αερατο, έχει ποδαρες και καλουτσικα μικρά βυζακια! Βγήκε απο το δωμάτιο με πολλή θετική ενεργεία! :rockon: ίσως την επομένη φόρα θα πεσει ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ!! :wanker:
Τρίδυμο Νο2: Τζούλια. Η επιστροφη στην βαση της! :grin: Έβαψε και το μαλλί κοκκινο ! :orchestra:
Καθώς γυρνούσε για να μπει στο δωματιακι της παρατήρησα οτι έχει κωλαρα για ! :kissass2: :kissass2:
Νικ.26: Ειρήνη. Η τσατσά έλεγε το ποίημα οτι το sex μάζι της είναι εμπειρία αξέχαστη! :2funny: Αλλά δεν! :grin:
Νικ.28: Ελένα. Η Ρουμάνα μιλφαρα με το φανταστικό προσωπο! Έχει ματάρες το μωρο που σε ταξιδεύουν σε γούστα Αγριά! :kissass2:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Μινώταυρου 14: Δανάη. Ελληνίδα με τεράστιες  :tits: μαυρομαλλα. Νεαρό κοριτσάκι που μιλάει παρα Πόλυ στο κρεβάτι! :grin: [/size][/size][/size]
Las vegas: Ναταλί. Ουκρανίδα μιλφαρα με κοκκινο μαλλί! Η κωλαρα της  :fuck2: :fuck2: :fuck2: είναι ολά τα λεφτά! :wanker:
Las vegas:Ιωάννα. Ελληνίδα απο τα Γιάννενα. :grin: προς το ξανθό το μαλλί κοντοπουτανο και 2 λαχταριστα βυζακια δυάρια και πεταχτά! :boobies: Λεώ εδώ είμαστε το μωρο θέλει ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

Υ.γ1: Ενα ευχαριστώ στον Κώστας καστορας για τα Κάλα του λογια! :hi:
Υ.γ2: Βουλιαξτε με π.μ. τον Διοργανωτή vikings :orchestra:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελέ!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

ρε παιδια αυτη η Δαναη δουλευει μονο σε αυτο κ ποιες ωρες? μονο πρωινη βαρδια? ειναι οντως τοσο καλη κ με βυζαρες ειναι καμια χοντρη?  ας πουμε σε σχεση με την Γαληνη μπορει καποιος να κανει μια συγκριση?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.255
Πόντοι
39.777
ρε παιδια αυτη η Δαναη δουλευει μονο σε αυτο κ ποιες ωρες? μονο πρωινη βαρδια? ειναι οντως τοσο καλη κ με βυζαρες ειναι καμια χοντρη?  ας πουμε σε σχεση με την Γαληνη μπορει καποιος να κανει μια συγκριση?

Καμια σχεση με τη Γαληνη,εδω μιλαμε για τσουβαλα με πολυ παρλα...
Εχει κριτικες οταν δουλευε στο Las Vegas,διαβασε τες για να εχεις μια εικονα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.477
Πόντοι
16.746
οχι την ξεμουνιασαν!!την ξεπατωσαν...μπουτι δεν εκλεισε...24ωρες ανοιχτα!!
εντάξει φέρνουν κατα καιρους ωραίες κοπέλες. Αλλά πως να αποδώσουν οτάν δουλεύουν τόσες ώρες αν ισχυει αυτό που λες 24 ώρες ανοιχτό με την ίδια κοπελα! :tickedoff:
Και θέλουμε μετα η κοπελα να μας βγάλει και Γούστα! :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom