Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
ε αφου εγραψε ο αλλος χθες οτι γυρισε πρωινη και βραδυ πηγε η Λενα...οποτε ουτε καν μπηκα στο σπιτι ενω θεωρητικα την Παουλινα την εχω στη λιστα μου
ξεχασα να γραψω οτι βγαινοντας απο το σπιτι μυρισα το δαχτυλο μου και ειχε μια δυνατη δοση κουραδιλας...αλλα δεν πειραζει γιατι προερχοταν απο πολυ χαριτωμενο κωλαρακι  :grin: :grin:....και μετα οδηγουσα και μυριζα το δαχτυλακι μου συνεχεια
Al μας αηδιασες ελεος με τη βρωμιαρα  :tickedoff: :tickedoff:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Al μας αηδιασες ελεος με τη βρωμιαρα  :tickedoff: :tickedoff:
παιδια μην παρεξηγουμε τα πραματα...δε με ειπε ελα και χωσε μου δαχτυλο το κοριτσακι αλλα αφου μου τριφτηκε και τη χουφτωνα και δεν αντιδρουσε και σαν αλητακος που ειμαι στοχευω κατευθειαν κωλοτρυπιδα... :cheesy: :cheesy:

επισης αν θυμαμαι καλα δεν κανει πρωκτικο προγραμμα που σημαινει οτι δε γρασαρει τη σουφρα της,δεν κανει κλυσμα και αρα λογικο ειναι το κωλαντερο της να εχει τη σχετικη μποχα σε καποιο βαθος

το θεμα ειναι οτι πραγματικα απορω πως γινεται αυτο το συμπαθητικο και προσχαρο πιπινακι στο σαλονι να μεταλλασεται τοσο αποτομα μες το δωματιο οπως διαβασα στις κριτικες της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
παιδια μην παρεξηγουμε τα πραματα...δε με ειπε ελα και χωσε μου δαχτυλο το κοριτσακι αλλα αφου μου τριφτηκε και τη χουφτωνα και δεν αντιδρουσε και σαν αλητακος που ειμαι στοχευω κατευθειαν κωλοτρυπιδα... :cheesy: :cheesy:

επισης αν θυμαμαι καλα δεν κανει πρωκτικο προγραμμα που σημαινει οτι δε γρασαρει τη σουφρα της,δεν κανει κλυσμα και αρα λογικο ειναι το κωλαντερο της να εχει τη σχετικη μποχα σε καποιο βαθος

το θεμα ειναι οτι πραγματικα απορω πως γινεται αυτο το συμπαθητικο και προσχαρο πιπινακι στο σαλονι να μεταλλασεται τοσο αποτομα μες το δωματιο οπως διαβασα στις κριτικες της

Λαρα,νουμερο δυο  :headbang:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όποιες το δίνουνε είναι πάντοτε προετοιμασμένες όμως.
Το γνωρίζεις καλά κ εσύ λογικά θα σου'χει τύχει..

Αν σου λεγα πόσες διάσημες πορνοστάρ που κάνουνε και double anal(dap) κ μέχρι κ triple anal(tap) μου έχουν αφήσει αναμνηστικό στο τέλος..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όποιες το δίνουνε είναι πάντοτε προετοιμασμένες όμως.
Το γνωρίζεις καλά κ εσύ λογικά θα σου'χει τύχει..

Αν σου λεγα πόσες διάσημες πορνοστάρ που κάνουνε και double anal(dap) κ μέχρι κ triple anal(tap) μου έχουν αφήσει αναμνηστικό στο τέλος..

Στρατηγε μου καλα εισαι?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Περασες καμια βολτα απο Σερρες?
Ειχε ενα τρελο παρτυ για σενα,με τα παντα ολα μεσα..  :grin:
Όχι,είχα δουλειές.

Τί σόι πάρτι?

Σαν κι αυτό?

Alles Ohne?  :rolleyes:

URL]]

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Παρτουζοκατασταση και πολλα οργια,το φιλαρακι μας ο Λαγνος δεν σου ειπε τιποτα?  :think:
Δεν μπορει ΕΣΥ να τα χανεις αυτα  :grin: ουτε και γω βεβαια αλλα εγω εχω πολυ δουλεια ρε γαμωτο  :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
ας τα παρουμε απο την αρχη...οποιος ξερει ελαχιστα απο την πολη των σερρων γελαει με το αρθρο του γουμενιδη....τοποθετει το οργιο σε μια βιλλα στον κουλα....εκεινη η περιοχη εχει 10000 βιλλες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αρα ειναι δυσκολο να βρεις που γινεται... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 10 σπιτια ειναι εκει ολα και ολα...θα προδιδονταν απο τα αμαξια η ακομα και απο το λεοφωρειο αν τους μαζευε και τους κατεβαζε....δεν ξερω αν εγινε οργιο ...αλλα σιγουρα δεν εγινε εκει που λεει ο γουμενιδης....και η σερρες ειναι ενα μεγαλο χωριο :grin: :grin: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Παρτουζοκατασταση και πολλα οργια,το φιλαρακι μας ο Λαγνος δεν σου ειπε τιποτα?  :think:
Δεν μπορει ΕΣΥ να τα χανεις αυτα  :grin: ουτε και γω βεβαια αλλα εγω εχω πολυ δουλεια ρε γαμωτο  :headbang:
τα κρατας για την παρτι σου χασοταβλαδορεεεε;

Alikakh

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
722
Kalispera..:)
Stis 20 tou minws tha eimai Thessaloniki gia 10 meres - 2 evdomades...
O pios thelei na me sinantisei borei na m stilei pm :)

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
απο αλικακι παιδες εχουμε πουθενα υλικο να δουμε καμμια φωτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom