Μηνυμα προς το φιλο VIKING ...
φιλε μου ,πολυ ωραια μας τα λες. Τουλαχιστον για
οσα λες, γιατι απο το ποστ σου λειπει κατι το πολυ βασικο. Το ΠΡΟΦΙΛ της κυριας στο mamba. Και καθομαι και σκεφτομαι το γιατι. Εδω μεσα ολα τα παιδια ποσταρουμε τα προφιλ για να βλεπουμε τις κυριες για τις οποιες μιλαμε και να ανταλλασουμε πληροφοριες ο ενας με τον αλλο. Το forum αυτο φτιαχτηκε πιστευω για την ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ μας, και οχι να πεταμε κατι και να φευγουμε. Ολοι μας (τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας) εχουμε λιγο μπερδευτει με το θεμα της κυριας Ρωσσιδας. Πολλοι πηραν πμ απο εσενα με ενα email και ολοι μας στειλαμε μηνυμα αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχει απαντησει απο προχτες. Πιστευω οτι τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο να το στελνει καποιος σε καποιον αλλο, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα το εχω κανει απειρες φορες οταν καποιος ζηταει και το ξερω. Δεν βλεπω λογο να μην το δινω.
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αφου εχει προφιλ και ειναι δημοσιο (αν ειναι εκει που λες) τοτε ποιο το προβλημα να το δωσεις σε ολους μας εδω μεσα να δουμε και να ξερουμε για ποια κοπελα μιλας. Ρε φιλε , πολυ περιεργο...Ισως εγω να το βλεπω ετσι, αλλα αφου ετσι το ειδα ειχα και την υποχρεωση να το μοιραστω μαζι με ολους τους φιλους εδω μεσα. Φιλοι που ΑΜΕΣΩΣ σπευδουν στα πμ να με ενημερωσουν για κατι που τους εχω ζητησει και το αντιστροφο, γιατι ετσι πρεπει να ειναι.
Προσωπικα εχω την εντυπωση οτι χαρη των παιδιων εδω μεσα που εχουν περισσοτερη εμπειρια και ειναι και πολυ ντομπροι σαν χαρακτηρες και εχουν γνωρισει και πολλες περισσοτερες γυναικες μας εδωσαν να καταλαβουμε αυτα που εσυ επρεπε να πεις απο την αρχη. Δεν μιλαω για τα αρνητικα η τα θετικα , αλλα τουλαχιστον για τη ταυτοτητα.
Ευχαριστω τους φιλους εδω μεσα που παιρνουν το χρονο και ενημερωνουν εμας τα στραβαδια...