Kavlokalikantzaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2007
- Like
- 797
- Πόντοι
- 81
Παιδιά η Κυψέλη φαίνεται να σβήστηκε άδοξα από το χάρτη...Λέλας και όλη η Δροσοπούλου κλειστά, αμπαρωμένα κι εγκατελειμένα. Ξενέρωσα ρε πούστη μου.
Παιδιά η Κυψέλη φαίνεται να σβήστηκε άδοξα από το χάρτη...Λέλας και όλη η Δροσοπούλου κλειστά, αμπαρωμένα κι εγκατελειμένα. Ξενέρωσα ρε πούστη μου.
περιμενουμε να γυρισει η Ντιανα απο την επαρχια μπας και ξανανοιξει το Δροσοπουλου 97
κριμα γιατι ηταν καλη πιατσα εκει, 3 στουντιο Δροσοπουλου 95,97, Λ. Καραγιαννη 35 και 2 σπιτακια Θασου και Δροσοπουλου 98 και κλεισανε ολα![]()
ζερο ακομη να με κανεις τιμημενο οπως εταξες ...
...
αναμενω !!!!
σημερα ετιμηθη η πωλινα στην καλυμνου με αριστες εντυπωσεις !!!
περιμενουμε να γυρισει η Ντιανα απο την επαρχια μπας και ξανανοιξει το Δροσοπουλου 97
κριμα γιατι ηταν καλη πιατσα εκει, 3 στουντιο Δροσοπουλου 95,97, Λ. Καραγιαννη 35 και 2 σπιτακια Θασου και Δροσοπουλου 98 και κλεισανε ολα![]()
Κοιταξε Τροφωνιου 11 στον οροφο στην απογευματινη αλλαγηΗ αννα μαρια απο φωκαιας 19 δουλευει μονο βραδινες? εχουμε καμια ενημερωση?
Σωστος!Καλά είναι να λέμε/λέτε ποια δουλεύει που και πότε αλλά ακόμη καλύτερο θα είναι όσοι ρωτούν (και αν θέλουν βέβαια) να μάς λένε μετά και το πως πέρασαν. ;)
Η αννα μαρια απο φωκαιας 19 δουλευει μονο βραδινες? εχουμε καμια ενημερωση?
Δουλευε σημερα 2η βαρδια στην Διδυμου 7β...Παιδιά η Ναταλί, η κουκλίτσα που δούλευε στο Φ54 και Φ56, ξανθούλα ελαφρώς γεματούλα ξέρουμε πότε γυρνάει ή αν βρίσκεται σε άλλο μπουρδέλο;
Σωστος!
Υπαρχουν αρκετες ιεροδουλες που ενω δουλευουν π.χ. 1 μηνα και δεν υπαρχει ουτε μια μικρη μνεια για το ποσο καλες/κακες ειναι στο δωματιο!
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να γραψετε μια γραμμουλα για τις επιδοσεις της εκαστοτε ιεροδουληςΠοσο μαλλον οταν ειναι καινουργια και δεν ξερουμε αν ειναι φολαρα/αστερι!
![]()
Οχι ρε πουστη μουκαι γυρναγα 3 μερες ολο το Μεταξι να την βρω αλλα πηρα τα αρχιδια μου
Την ειχα αναγκη για λιγο ακα κωλο![]()
Τώρα λάιβ
Κ.15 δεξιά Άννα στυλιαρι
Αριστερά Μαρία με το πεταχτό κωλί
Τηνεγάμησα πολύ ωραία με υπεραπλό πρόγραμμα
Πωλινα = εγγυηση!