alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.546
- Πόντοι
- 17.470
Α, να μην ξεχάσω, κόψτε το πολύ κοκορέτσι κάτι ''κοκοράκια'' που ξεπεταχτήκατε τελευταία...

Α, να μην ξεχάσω, κόψτε το πολύ κοκορέτσι κάτι ''κοκοράκια'' που ξεπεταχτήκατε τελευταία...
έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η πληροφόρηση που υπάρχει εδώ μέσα είναι απέραντη. Πραγματική είναι χαοτική για κάποιον που δεν γνωρίζει την δομή του Site....
επίσης προκειμένου για να κάνεις μια επιλογή πρέπει να έχεις καταλήξει σε κάποια κριτήρια που έχουν προκύψει από τις συμμετοχές.. Που δεν τις έχω. χθές (που ήταν και η πρώτη φορά) έχασα 120€....
Για όλα τα παραπάνω ζητάω τα φώτα σας.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ!
ε ενταξει ρε τύπε,δυσκολες εποχές τώρα,μην κοιτας παλιά..Φίλε πρέπει να μάθεις να κολυμπάς όπως κάναμε όλοι στην αρχή. Υπάρχουν κριτικές, topics τα πάντα όλα.
ε ενταξει ρε τύπε,δυσκολες εποχές τώρα,μην κοιτας παλιά..
Δύσκολες εποχές τώρα με τα ελάχιστα CG που κυκλοφορούν σε σχέση με το παρελθόν? Το μόνο κακό είναι ότι οι καλές είναι δυσεύρετες. Δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλών CG
Με την ευκαιρία πρόσθεσε μια ενημέρωση για το γραφείο που σε έκαψε.έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η πληροφόρηση που υπάρχει εδώ μέσα είναι απέραντη. Πραγματική είναι χαοτική για κάποιον που δεν γνωρίζει την δομή του Site....
επίσης προκειμένου για να κάνεις μια επιλογή πρέπει να έχεις καταλήξει σε κάποια κριτήρια που έχουν προκύψει από τις συμμετοχές.. Που δεν τις έχω. χθές (που ήταν και η πρώτη φορά) έχασα 120€....
Για όλα τα παραπάνω ζητάω τα φώτα σας.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ!
Με την ευκαιρία πρόσθεσε μια ενημέρωση για το γραφείο που σε έκαψε.
Το έγραψα στο θέμα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο γραφέιο....
δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν... αλλά ούτε στο παρόν. για αυτό τον λόγο αναζητώ βοήθεια
![]()
το σκισες και εσύ..
καλησπερα σε ολους ...ψαχνοντας με ενα φιλο για "παρεα"
του εκανε κλικ η μαρτα
εχω ενα τηλ που τελειωνει σε 743 ...ισχυει να το δωσω στον φιλο η εχει αλλαξει
αν μπορει καποιος ας απαντησει..
μην δωσουμε λαθος νουμερο ...
και επισης αν γνωριζει καποιος αν ειναι εδω η λειπει λογω καλοκαιριου
ευχαριστω
σωστός, έχει κοινό η θεία όμως. Δεν πήρα κ δεν πρόκειται...η μονη μαρτα που αξιζει ειναι η πρωην του Ρομπερτο τυπε