Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βάσει των φωτογραφιών στο φατσοβιβλιο, αυτή ειναι,papakroni julia
είχε δημοσιευτεί πριν πάραυταη Παπαχρόνη από τον Άλιμο είναι? Πόσο είναι η ώρα?

εξαφανίστηκε κ από τον κατάλογο του γραφειου κιόλας ! :o :o :o
Τέτοιο σπριντ ούτε ο Μπόλτ, πςςςςςςςςςςςς :o :o :o :o :o :o :o
Σιγά το μουνι παιδια! Σορρυ κ ολας....

όλες μοντέλα θα δηλώσουν με γνώσεις για το Ισλαμικό Χαλιφάτο, την αιτία της κρίσηςΑλβανιδούλα που έχει καβαλήσει το καλάμι,είναι 1.65 και αυτοαποκαλειται φωτομοντέλο![]()

και οταν το γραφουμε κανουν τις ανηξερες και στραβωνουνόλες μοντέλα θα δηλώσουν με γνώσεις για το Ισλαμικό Χαλιφάτο, την αιτία της κρίσης
μονο να πούνε ότι τον θέλουν βαθιά στον κώλο κ το στόμα δεν λένε!![]()
Κατι τέτοια γράφω και άντε μετά να παω να ζητήσω κανά τηλέφωνο....ένα αρχίδι θα πάρω![]()

Για το 8+ που έχει μαζέψει στην εμφάνιση δεν θα μιλήσω καν...
Στα δυνατά μουνιά τι θα βάλετε ρε;
Για την Αθηνά πάντως πολύ λαρτζ σας βρίσκω.
Καλή κοπέλα μου φάνηκε και δεν ξέρω κατά πόσο έχει βελτιωθεί αλλά λόκαλ βίζιτα των 200 παρακαλώ...για όλα και η πρώτη κίνηση που μου έκανε όταν βγήκε απο το μπάνιο ήταν να έρθει να ξαπλώσει δίπλα μου ανάσκελα,με το βλέμμα στο ταβάνι,χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή,λες και είμαστε παντρεμένο ζευγάρι,δεν υπάρχει στον ελληνικό χάρτη.Επιτόπιο ξενέρωμα και έχασε κάθε επαφή για επανάληψη.Κάποιοι μπορεί να την γούσταραν την φάση και κάποιοι όχι αλλά καλό είναι να γράφετε ότι δεν έχει εμπειρία για να ξέρουμε τι γίνεται.
Για το 8+ που έχει μαζέψει στην εμφάνιση δεν θα μιλήσω καν...
Στα δυνατά μουνιά τι θα βάλετε ρε;
Κατι τέτοια γράφω και άντε μετά να παω να ζητήσω κανά τηλέφωνο....ένα αρχίδι θα πάρω![]()
Αφού σου έκανε αεροπλανικά η νοικοκυρά την ξαναπαίρνεις,όπως έχω πάρει και εγώ κάποιες που σε πολλούς δεν έκαναν....
Δικιά μου γνώμη ότι στην περίπτωση της δεν υπάρχει κανένα vfm.Απλά να σου πω ότι με λιγότερα έκλεινα την Μελινάρα τον μούνο για κάποιες ώρες...με άνεση χρόνου μάλιστα,η οποία στην μέρα της το 80% γραφείων και μη το κατάπινε αμάσητο!Έχει σταματήσει όμως.
Όπως επίσης με λιγότερα και εδώ ξαναπαίρνω την γαμησάρα.....της Δήμητρας και τελειώνει η υπόθεση.