Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μιλησε κανενας με θεια Μονικα?? Γνωριζουμε ποτε επιστρεφει στον αγωνα?  :fuck2:  :fuck2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
εγινε η συναντηση...περασαμε πολυ ευχαριστα...ευχαριστω οσους επικοινωνισαν μαζι μου για την συναντηση.....βρηκα εναν ανθρωπο που ταιριαξανε τα γουστα μας σχεδον σε ολα ο yorkiee....4 ωρες κρατησε η συναντηση και λυσαμε πολλα θεματα...ειδικα οταν ειμασταν στο σαλονι γνωστου σπιτιου και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αζαζελ σταματα να ασχολησαι με τα κοινα του αρη και γραψε μουτρο καμια κριτικη...χρωστας πολλες :grin: :grin: :grin: γιορκι απο τις 4 μεχρι της 8 το πρωι ερωτοτροπουσα με την mya diamond :grin: :grin: :grin: :grin: γιατρε μου ειμαι καλα;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
εγινε η συναντηση...περασαμε πολυ ευχαριστα...ευχαριστω οσους επικοινωνισαν μαζι μου για την συναντηση.....βρηκα εναν ανθρωπο που ταιριαξανε τα γουστα μας σχεδον σε ολα ο yorkiee....4 ωρες κρατησε η συναντηση και λυσαμε πολλα θεματα...ειδικα οταν ειμασταν στο σαλονι γνωστου σπιτιου και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αζαζελ σταματα να ασχολησαι με τα κοινα του αρη και γραψε μουτρο καμια κριτικη...χρωστας πολλες :grin: :grin: :grin:

:grouphug: 

γιορκι απο τις 4 μεχρι της 8 το πρωι ερωτοτροπουσα με την mya diamond :grin: :grin: :grin: :grin: γιατρε μου ειμαι καλα;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
  :smitten:  :rockon:

Dimos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλός ήλθες τύπε,θα μας κανεις καμια πορνοαναφορα απο Ιταλια να ξερουμε τι παιζει;  :grin:
χαχαχα, απο Ιταλια ρε φιλε πως σου ηρθε αυτο.ωραιο καλοσωρισμα και μαλιστα απο μελος, το οποιο γραφει εξαιρετικες αναφορες.

Dimos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας!!...παω σημερα πρωι πρωι να αλλαξω λαδια στην αμαξαρα μου στην περιοχη των σφαγειων.
9.05 ομως ειχα τελειωσει,ειχα και καλες καυλες κανω τη γυρα ολα κλειστα  :S
Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.Την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που

Παω και απο Φριξου ηταν ανοιχτο το 13α ηταν η Βικτωρια η ξανθια και μπαινω για 69 με γυμνο τσιμπουκι,ημουν και ο πρωτος της πελατης
Τελικα ουτε μιλφ ειναι ουτε βυζαρες εχει...καποια πουστια με το σουτιεν κανει.Φοβερη αφρατη στητη κωλαρα να τη γλειφεις και να γουσταρεις,την τρελανα και στο γλειφομουνι και παραδοθηκε στις πρωτες της καυλες της ημερας.Πολυ καλο τσιμπουκι,παιχνιδι δεν αφηνει πολυ να κανεις αλλα τελοσπαντων ειναι καυλιαρα και αποδοτικη και τη γαμουσα μιση ωρα χωρις να πει τιποτα,αφησε και αυτη τη σταμπα της στα σεντονια.
Βεβαια για τα 50ε που εδωσα εχω κανει καλυτερα γαμησια αλλα οπωσδηποτε ειναι μια αξιολογη περιπτωση μετριας εμφανισης

Δε μου αποκαλυψε ομως με τιποτα την εθνικοτητα της και μου ελεγε οτι ειναι αφρικανα.Αν καποιος ξερει ας μου το πει για να την καταχωρησω σωστα στο αρχειο μου

Καλο υπολοιπου καλοκαιριου ευχομαι,φευγω παλι για κανα 10ημερο να ξεκουραστω και λογικα η κριτικη θα ανεβει απο το ρουτερ του Versus beach bar  :rockon: :rockon:
Η ξανθουλα στο λας βεγκας 2, ειναι η γνωστη κοκκινομαλλα βικτωρια, με πολυ καλη κριτικη απο το Venus angels, Κρητικια ( εξου και τα απταιστα ελληνικα) η οποια ειναι πλεον ξανθια. Μα νταρντανουλα ρε φιλε....μηπως την μπερδευεις με την μιλφ Ναταλι; Παντως ειναι εξαιρετη στην δουλεια και κακως δεν περασες. πολυ καλο vfm.

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εκεινη η ντανιελα με τα πολλα τατουαζ τι απεγινε ξερει κανεις?

alex..makedon

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2015
Like
46
Πόντοι
0

Καλημερα σας!!...παω σημερα πρωι πρωι να αλλαξω λαδια στην αμαξαρα μου στην περιοχη των σφαγειων.
9.05 ομως ειχα τελειωσει,ειχα και καλες καυλες κανω τη γυρα ολα κλειστα  :S
Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.

Ξανθουλα ειναι η Βικτωρια( Κρητικια) παντα με χαμογελο,ευγενικι και με καλη διαθεση.Νταρντανουλα δεν την λες εχει πολυ φιλικο σωματακι,αψογυ στην δουλεια της και σου προτεινω να περασεις μαζι της.

tsilibourditsas

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
101
Πόντοι
5.765
Δεύτερη φορά επίσκεψη σε ένα μήνα στην Έλενα στο la femme, ας όψονται οι κάβλες από τις διακοπές... Ανέβασα κριτική για λεπτομέρειες της εμπειρίας που ήταν πολύ καλή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Πηγα Βικτωρια βιλες, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα.... :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πηγα Βερονικα, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα.... :rockon: :rockon:
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.

Βικτωρια το διωρθωσα το ονομα γιατι εγραψα λαθος Βερονικα, δουλευει στην αλυσιδα στις βιλες, δες στο γκρις λειντις το προγραμμα της και σε ποιο καταστημα δουλευει, εχει και φωτογραφιες να παρεις μια γευση.
Να πω οτι η κοπελα δεν ειναι η 1η φορα που την περνω, και με γνωριζει, αλλα απο την 1η φορα που την πηρα μεχρι την τελευταια δεν εχω παραπονο, και νωμιζω κανενας δεν θα εχει παραπονο, η κοπελα τιμαει τα λεφτα που περνει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Βικτωρια το διωρθωσα το ονομα γιατι εγραψα λαθος Βερονικα, δουλευει στην αλυσιδα στις βιλες, δες στο γκρις λειντις το προγραμμα της και σε ποιο καταστημα δουλευει, εχει και φωτογραφιες να παρεις μια γευση.
Να πω οτι η κοπελα δεν ειναι η 1η φορα που την περνω, και με γνωριζει, αλλα απο την 1η φορα που την πηρα μεχρι την τελευταια δεν εχω παραπονο, και νωμιζω κανενας δεν θα εχει παραπονο, η κοπελα τιμαει τα λεφτα που περνει.
Θα το κοιταξω, ευχαριστω.
*Tην ξερω αυτην ειναι η γνωστη μολδαβεζα και την ειχα παρει στις αρχες της πριν απο περιπου δυο χρονια στο κοροβαγκου αν θυμαμαι καλα, ψιλο μετρια ηταν τοτες. 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
μην το κοιτας καθολυ δυο φορες σε δυο μερες πηγαμε...την πρωτη φορα εγω με τον αζαζελ...δεν γαμησαμε...γινοταν λαικο προσκυνημα και την δευτερη εγω με τον γιορκι και τον αζαζελ/.....καθησαμε 1 ωρα στο σαλονι και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει....εμεινε ευχαριστημενος...μολις σταματησει να ασχολειται με τον αρη της παπαναστασιου θα ανεβασει κριτικη :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
214
Πόντοι
16
Έφαγε κανεις πρόσφατα Αλίνα από Νικ. Ουρανου 26?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.831
Πόντοι
216
Το βράδυ είχε μια Χριστίνα στο Νικ Ουρανου 1 πρωτάρα και χαριτομένη.
Πολύ όμορφη....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.865
Πόντοι
37.562

Stories