Αυτά πες τα στο μυστη που έριχνε τις παναγίες την άλλη φορά που έφαγε φόλα...Ναι όμως εδώ μού τα χαλάς Βασίλειε...
ΒυζΆννα η Κου!
Μαυρισμένη και με φάτσα που σε προκαλεί για αμείλικτη τιμωρία...![]()
![]()

Αυτά πες τα στο μυστη που έριχνε τις παναγίες την άλλη φορά που έφαγε φόλα...Ναι όμως εδώ μού τα χαλάς Βασίλειε...
ΒυζΆννα η Κου!
Μαυρισμένη και με φάτσα που σε προκαλεί για αμείλικτη τιμωρία...![]()
![]()

Προς Φ.99 κατευθυνόταν...Μπιλη, που δουλευει αυτο το τραβελιους ;
Προς Φ.99 κατευθυνόταν...![]()

Να προσθεσο οτι στο ακριβος απεναντη οικο...καθος περημενα μαζι με εναν συναγωνηστη βγαινει μια αρκετα ευτραφης αλλα ωραια χοντρη....μαυρομαλλα οπου με σπροχνη με την κολαρα της και με κολησε λιγο στο τζαμι ...καθος εβγαινα μου λεει θες συνοδεια Της λεω για σοματοφυλακα χαχαχα στραβοσε και καραμουζιαζε καθος εφυγαΑυτή είναι εξερεύνηση που πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον Βανάκια!!!σωραιοςςςςςςςςςςςςς
μμμμ μενει ανοιχτο και τη νυχτα αυτο ; θα κανω μια βολτα σημερα να δω τι παιζει![]()

Αυτό που γράφω το'χω ακούσει από ιερόδουλη που είμαι πελάτης της,οπότε,ψυχραιμία και διπλωματία! ;)τα χουμε ξαναγραψει κι εγω κι ο αορατος69!η αννα από ιωνιας 12 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΛΑ και με συμπεριφορα που μπορει να σε βγαλει εκτος εαυτου!ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!Καλύμνου 48 άνω, χθες βράδυ.
Φαίνεται πως η σοβιετική μιλφ Άννα έχει περιέλθει μονίμως σε έξαλλη και ανισόρροπη ψυχική κατάσταση:
Τη γαμούσα στα 4 με μέτρια διάθεση, αλλά όταν της ζήτησα να στήσει μουνί σε κλασική στάση, μου επιτέθηκε φραστικά με απίστευτη αγριάδα.
Ταυτόχρονα εκτινάχθηκε προς το συρτάρι του κομοδίνου, από όπου ευτυχώς δεν έβγαλε σταλινικό μπιστόλι, αλλά μια εφεδρική καπότα, γιατί - λέει - είχα "πειράξει" την πρώτη καπότα
Αυτή είναι η διανοητική κατάντια όποιας νεαρής πιστεύει ότι με το μουνί της θα εδραιωθεί στην κομμουνιστική νομενκλατούρα.
Οι αδαείς νεαρές, αγνοούν ότι ο Στάλιν περιοδικά εκκαθάριζε (δηλ. δολοφονούσε) τα πρόσωπα της σοβιετικής νομενκλατούρας.
Ποια τύχη μπορούν λοιπόν να έχουν οι αφελείς κομμουνίστριες - σπερματοδέκτες;
Αυτό φαίνεται ότι έπαθε και η εν λόγω μιλφ: Πίστεψε ότι με το μουνί της θα κατακτούσε τα κομμουνιστικά ρετιρέ της Σοβιετίας, αλλά κατέληξε να τη γαμάνε μελάτες ψωλές μπαρμπάδων στην Αθήνα, εν μέσω αράπικης ζέστης.
Μακρυά!
Οχι, εκεινη που περασε απο το 60 η "κρητικια¨ ισχυριζοταν πως την λεγανε Ιωαννα Επιτροπακη!μαγκες μια ελενη πετρακη π δουλευει ιασωνος 31 δουλευε πριν κανα χρονο στο στουντιο στη βριλισσου 60 ;
Και πιπινάκι και τελειωτικό στο στόμα μάλλον απίθανο να βρεις σε μπουρδέλο!Να'σαι σίγουρος ότι αν υπήρχε,θα φτιάχναν στάση λεωφορείου απ'έξω...ξερουμε κανα πιπινακι απογευματινη βαρδια που να κανει καλα τσιμπουκια τελειωτικα?
Έχω ανάγκη από τρυπάτα βανάκια!!!Ωραία τα λέτε εδώ αλλά σε λίγο ανεβαίνουν βανάκια...κ.τ.λ.![]()

...φυσικά πήρε και αυτή τα αρχίδια μου....έδιωξα και ένα παιδί που θα έτρωγε το κεφάλι του με τη σαβούρα.... Δρόμο κυρία μου,είσαι άχρηστη πλέον...

Οι "επαγγελματικές υποχρεώσεις" ανέκαθεν αποτελούσαν το καλύτερο... ξεκάρφωμα για πάσης φύσεως μπουρδελοϊστορίες... ;)Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.
Τα πειστήρια των υποχρεώσεων που με έφεραν στην περιοχή!
![]()
30 πάνω Έλενα Το ζώο,βγήκε με τουπέ πάλι![]()
![]()
...φυσικά πήρε και αυτή τα αρχίδια μου....έδιωξα και ένα παιδί που θα έτρωγε το κεφάλι του με τη σαβούρα.... Δρόμο κυρία μου,είσαι άχρηστη πλέον...
![]()
Μου αρέσει στο τέλος να επιβεβαιώνομαι...Οι "επαγγελματικές υποχρεώσεις" ανέκαθεν αποτελούσαν το καλύτερο... ξεκάρφωμα για πάσης φύσεως μπουρδελοϊστορίες... ;)
Τι έπαθε αυτή τώρα τελευταία και "ψωνίστηκε";Άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων...

αυτή η Ντιάνα είναι απόγευμα την ειδα γύρω στις 5 και σκέφτομαι να την πάρω είναι καλή η θα φάω φόλα παντος είναι μουναροςΕπαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.
Φυλής 65 κάτω Ντιάνα το πιπίνι...