1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αδερφέ έχουμε το ίδιο αίμα..........Ασε μην τα συζητας!![]()
πώς γίνεται αυτό .... μερσεντάκιας με μπεεμβάκια......
ιεροσυλία...... θα ζητήσω αλλαγή προσήμου πάραυτα....
αδερφέ έχουμε το ίδιο αίμα..........Ασε μην τα συζητας!![]()
Μπαίνω μέσα στο νοσοκομείο και μου λένε..
''Τι ομάδα έχεις;'' Κι απαντάω:
''0 αρνητικό''. Κι αυτοί...
Για να δώσεις ή για να πάρεις ήρθες;![]()
![]()

αδερφέ έχουμε το ίδιο αίμα..........
πώς γίνεται αυτό .... μερσεντάκιας με μπεεμβάκια......
ιεροσυλία...... θα ζητήσω αλλαγή προσήμου πάραυτα....
γαμώτο...Οκ..... εγω θα κρατησω το δικο μου τοτε!![]()
1personanongrata επειδή εμφανίζεσαι ως παντογνώστης,να σε ενημερώσω ότι το αίμα που "πάνε" οι συγγενείς του ασθενούς,δεν μεταγγίζεται στον ασθενή αυτό,αλλά αναπληρώνει τις αποθήκες των νοσοκομείων.Σε μια εγχείρηση μπορεί να μη χρειαστεί καθόλου αίμα,αλλά ζητάνε για να "υποχρεώσουν" τους συγγενείς να συμβάλλουν,αλλά και για την περίπτωση που χρειαστεί κατά τη διάρκεια της επέμβασης.Η δε αναγνώριση της ομάδας αίματος είναι μια διαδικασία 3 λεπτών.Αν έχεις πάει στο στρατό,θα θυμάσαι πώς αναγνώριζαν την ομάδα αίματος,με ένα τρύπημα στο δάχτυλο και μια σταγόνα αίμα σε ένα πλακάκι,όπου μετά έριχναν κάποιο υγρό.
γαμώτο...
δεν το σκέφτηκα να πάρω τον έλικα εγώ..........
Είσαι "στεγνός" από επιχειρήματα,και μεταφέρεις το θέμα στην αξιοκρατία κλπ...Ο Βγενόπουλος κλπ αγαπητέ μου,αν χρειαστεί αίμα,να είσαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο,θα εξασφαλίσει 1000 μπουκάλες!Και όχι επειδή θα το κλέψει από εσένα,αλλά επειδή έχει γνωστούς,και πολλούς υπαλλήλους.Εσύ πόσους ξέρεις 100;150;Μπορούν να δώσουν όλοι αίμα;Και θα δώσουν όλοι αίμα;Κανείς δεν πεθαίνει στα Ελληνικά νοσοκομεία,από έλλειψη αίματος.Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση να χρειάστηκε κάποιος αίμα και να μην του μετάγγισαν.Η μάνα μου πρόπερσι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή,και μας ζήτησαν 2 φιάλες αίμα.Επειδή είχα δώσει πριν 2 εβδομάδες αίμα,ζήτησα από τον ξαδερφό μου και έδωσε,και ένας φίλος από την επαρχία τη δεύτερη.Την επόμενη ημέρα της εγχείρησης.Δε χρειάστηκε αίμα,αλλά αν χρειαζόταν,θα της μετάγγιζαν,αλλά θα το "χρωστούσαμε".Γι'αυτό να δίνετε όλοι αίμα,να μην χρειάζεται να είσαι ο Βγενόπουλος...έλα κλώνε μου έξυπνε...
έλα πες μας πόσο εύκολα βρίσκει αίμα ο Βγενόπουλος και ο φουκαρόπουλος....
έλα πες μας για την ανιδιοτέλεια στις φιάλες αίματος και για το πόσο ισότιμα γίνεται η μοιρασία..........
Οσο για τους χαρακτηρισμούς....
πάνε βάλε καμμιά φωτό στο Ερώτικα σόου...........παπάρα
Εμενα που με ρωτησαν και τους ειπα πως δεν γνωριζα (Τοτε) και στο ταμπελακι μου γραψανε Β + αντι Ο + που εχω θα μπορουσα να τους κυνηγησω (Δικαστικα)?
κι εμενα γιατρος μου την εμαθε αλλα δεν την ξερουν ολοι. υπαρχει και το βιβλιο παντως στο ελλαντα
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.Είσαι "στεγνός" από επιχειρήματα,και μεταφέρεις το θέμα στην αξιοκρατία κλπ...Ο Βγενόπουλος κλπ αγαπητέ μου,αν χρειαστεί αίμα,να είσαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο,θα εξασφαλίσει 1000 μπουκάλες!Και όχι επειδή θα το κλέψει από εσένα,αλλά επειδή έχει γνωστούς,και πολλούς υπαλλήλους.Εσύ πόσους ξέρεις 100;150;Μπορούν να δώσουν όλοι αίμα;Και θα δώσουν όλοι αίμα;Κανείς δεν πεθαίνει στα Ελληνικά νοσοκομεία,από έλλειψη αίματος.Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση να χρειάστηκε κάποιος αίμα και να μην του μετάγγισαν.Η μάνα μου πρόπερσι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή,και μας ζήτησαν 2 φιάλες αίμα.Επειδή είχα δώσει πριν 2 εβδομάδες αίμα,ζήτησα από τον ξαδερφό μου και έδωσε,και ένας φίλος από την επαρχία τη δεύτερη.Την επόμενη ημέρα της εγχείρησης.Δε χρειάστηκε αίμα,αλλά αν χρειαζόταν,θα της μετάγγιζαν,αλλά θα το "χρωστούσαμε".Γι'αυτό να δίνετε όλοι αίμα,να μην χρειάζεται να είσαι ο Βγενόπουλος...
είμαι χορτάτος από λάιβ...... δε χρειάζομαι φωτός....Δε σου άρεσαν οι φωτογραφίες;Πάντως δικες σου δεν είδα...Αν κρίνω όμως ότι μέσα σε 5 ημέρες από τη δημοσίευση είχαν μπει περίπου 1500 μοναδικοί επισκέπτες (χώρια πόσοι μπήκαν περισσότερες φορές) άρεσαν σε αρκετούς!Θα προσπαθήσω να έχω φωτογραφίες και από την ερότικα της Τσεχίας στην Πράγα.Να είσαι σίγουρος ότι κάποιες hard core θα τις δεις μόνο εσύ!Exclusive!!!
Δεν ξέρω,δεν είμαι νομικός.Αλλά αν χρειαζόσουν μετάγγιση δε θα σου έβαζαν Β+.Θα έκαναν έλεγχο πρώτα.
ΑΒ+ και αιμοδότης.
Δώστε και εσείς!
7Στην Deutschlanδη που βρισκομαι εγω? Υπαρχει? Θα βγω στην γυρα λεμε!
με τις φωτός δε γαμάς. Μαλακία βαράς.....
Για να το λες εσύ που είσαι "θαμώνας" στα θέματα για στριπτιζάδικα (471 μηνύματα από όλα που έχεις γράψει,στην 5η θέση όλων των θεμάτων σου και 3.3452% της επισκεψιμότητας σου)κάτι ξέρεις...Ξέρω τι θα απαντήσεις βέβαια,μην μπεις στον κόπο!
Κάνε μου και μια στατιστική τώρα πόσο % ρωσσίδες και πόσο % ρουμάνες έχω γαμήσει......
Жизнь такая штука τελευταίε..Πόσα καταναλωτικά δάνεια έχεις πάρει για το επίτευγμα σου;