χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
Στην Αμερική σου δίνουν τα λεφτα είτε όλα μαζί κουρεμένα κατα 35% είτε μπορείς να τα πάρεις σε ίσα ποσά για 29 χρόνια τα οποία και πάλι κουρεύονται ανα έτος. Κάποιοι που είχαν κερδίσει 588 εκατομμύρια, τους είχε μαζέψει η εφορία τα 200παιδια δεν ξερω για την ελλαδα. Αλλα στην Αμερικη τα δινουν τα λεφτα και οχι μονο αυτο.. Βγαινουν τα στοιχεια τους στην τοπικη- πολιτιακη εφημεριδα που ανοικουν οι παιχτες. Εκτος αυτου αν τους πουν να βγουν στην τηλεωραση βγαινουν αβερτα κουβερτα δειχνουν φατσες το σπιτι τους και αν εχουν και σκυλι δειχνουν και το σκυλι τουςειναι υποχρεωμενοι αλλιως δεν περνουν τα λεφτα απο τους διοργανωτες
Ελληνοαμερικανος που επιασε αρκετα εκατομμυρια δολαρια μου το ειπε ερχεται καθε καλοκαιρι για διακοπες ελλαδα(οσα λεφτα και να εχεις στην πατριδα σου θα πας ειτε με κριση ειτε χωρις κριση) Μαλιστα σημερα τον ειδα καλο παλικαρι
Στην ελλαδα δεν φανερωνεται κανεις
Και στην Αμερικη που η εγγληματικοτητα ειναι στο 1000000% βγαινουν φορα παρτιδα φατσα καρτα στην τι βι και σε αφησα στις κολονες οπως κανουν εδω για τα διαφημιστικα διαφωρων club ktl
![]()
![]()
![]()
σε αυτο που λες κανεις δεν αντιλεγειΣτην Αμερική σου δίνουν τα λεφτα είτε όλα μαζί κουρεμένα κατα 35% είτε μπορείς να τα πάρεις σε ίσα ποσά για 29 χρόνια τα οποία και πάλι κουρεύονται ανα έτος. Κάποιοι που είχαν κερδίσει 588 εκατομμύρια, τους είχε μαζέψει η εφορία τα 200
προφανώς επέλεξε να τα παίρνει για 29 χρόνια. Εγώ θα επέλεγα το μια κι έξω. σε 5 χρόνια δεν ξέρεις καν αν δεν θα κλείσει το λοττο και να μείνει να κοιτάει. Το γοργόν και χάρην έχεισε αυτο που λες κανεις δεν αντιλεγειΟ ελληνοαμερικανος που ξερω κερδισε πολλα εκατομμυρια και παιρνει καθε χρονο 300 χιλιαδες ευρω
Απλα στην Αμερικη Οπως με ειπε ο Ιδιος και εχουμε δει και ποlλοι απο εμας στο Ιντερνετ βγαινουν φορα παρτιδα
δηλαδη ειναι αναγκασμενοι απο τους διοργανοτες τις λοταριας κατα την καθε πολιτεια. ο Ελληνοαμερικανος με ειπε οτι τα στοιχεια του βγηκαν φορα παρτιδα αβερτα κουβερτα στην τοπικη πολιτιακη εφημεριδα οπου και μενει
δεν τον ρωτησα λεπτομεριες για τα ποσα χρονια κτλπροφανώς επέλεξε να τα παίρνει για 29 χρόνια. Εγώ θα επέλεγα το μια κι έξω. σε 5 χρόνια δεν ξέρεις καν αν δεν θα κλείσει το λοττο και να μείνει να κοιτάει. Το γοργόν και χάρην έχει![]()
Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε απόψε στην κλήρωση του Τζόκερ, με το ποσό για την Κυριακή να... εκτοξεύεται στα ύψη!
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή στο Τζόκερ θα μοιραστεί για την πρώτη κατηγορία το ποσό των 8,6 εκατ.ευρώ!
Κάτι που σημαίνει οτι θα φέρει... πανικό στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με την ελπίδα για κάθε παίκτη να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής.
Στην κλήρωση βρέθηκε ένα 5αρι που παίρνει περίπου 340.000 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
3, 6, 8, 25, 39
ΤΖΟΚΕΡ: 19
Πηγή: Απίστευτο: Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Την Κυριακή μοιράζει 8,6 εκατ.ευρώ! | iefimerida.gr
τυπε τα λεφτα δεν στα καταθετουν οπου θες???ειλικρινα πιοιος να θελει να κερδισει αυτη τη στιγμη το τζοκερ ? σημερα το μεσημερι που εβλεπα ενημερωτικη εκπομπη στο σκαϊ και επιασαν λιγο αυτο το θεμα ενας οικονομικος ειπε οτι οποιος το κερδισει θα πρεπει να ειναι στο μηχανημα να βγαζει 60ευρα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρει χρηματα.
τυπε τα λεφτα δεν στα καταθετουν οπου θες???![]()
![]()
![]()
![]()
μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο δεν γινεται?οπου θες ναι αλλα οπως ειμαστε με τα καπιταλ δε μπορουν να στα βαλουν σε λογαριασμο εξωτερικου
ειλικρινα πιοιος να θελει να κερδισει αυτη τη στιγμη το τζοκερ ? σημερα το μεσημερι που εβλεπα ενημερωτικη εκπομπη στο σκαϊ και επιασαν λιγο αυτο το θεμα ενας οικονομικος ειπε οτι οποιος το κερδισει θα πρεπει να ειναι στο μηχανημα να βγαζει 60ευρα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρει χρηματα.
Τα λεφτά τα παίρνεις σε επιταγή,και αφού είναι φορολογημενα την κατάθετης όπου θέλεις. Ακόμα και στο εξωτερικό.ειλικρινα πιοιος να θελει να κερδισει αυτη τη στιγμη το τζοκερ ? σημερα το μεσημερι που εβλεπα ενημερωτικη εκπομπη στο σκαϊ και επιασαν λιγο αυτο το θεμα ενας οικονομικος ειπε οτι οποιος το κερδισει θα πρεπει να ειναι στο μηχανημα να βγαζει 60ευρα δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρει χρηματα.
μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο δεν γινεται?
Τα λεφτά τα παίρνεις σε επιταγή,και αφού είναι φορολογημενα την κατάθετης όπου θέλεις. Ακόμα και στο εξωτερικό.
Τα λεφτά στα δίνει ο οπαπ.Εσύ απλώς τα καταθέτεις σε ξένη τράπεζα.τι ειναι αυτα που λες τυπε μου .... δηλαδη μια αλλη χωρα θα χρεωθει να μου δωσει τα λεφτα που κερδισα στο τζοκερ στην ελλαδα ???![]()
Σωστός ο παίκτης.Ρε μάγκες ας τα έπαιρνα και ας μου τα κράταγε το κάπιταλ κοντρολ όσο καιρό ήθελε.......
Τα λεφτά στα δίνει ο οπαπ.Εσύ απλώς τα καταθέτεις σε ξένη τράπεζα.