Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειδαμε τα θαύματα που έκανες στην ΚρακοβίαΔηλαδή αν δείτε με τι άντρες πάνε οι μουνάρες Πολωνέζες θα θέλετε να αυτοκτονήσετε.Δεν υπάρχει αυτό.Γκόμενους που οι Ελληνίδες δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Αν κάποιος μένει Πολωνία έχει δουλειά και λίγο ρευστό κάνει θαύματα.

Ειδαμε τα θαύματα που έκανες στην Κρακοβία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι τι εκανες?Πηρες το τηλεφωνο της?Εγώ με το καυλάκι κάτι έκανα.Να δούμε τι θα γίνει.Μάλλον την Τρίτη ξαναπάω θα συναντηθώ με Φιντέλ.Και πού σαι εγώ του είπα σε ποιο κλαμπ θα πάμε ενώ δε μένω Κρακοβία.Να πας εσύ να δούμε τι θα κάνεις.Μια βδομάδα να κάτσεις ούτε για φτύσιμο δε θα σε έχουνε.
Εγω διάβασα οτι αυτο ηταν το μόνο που κατάφερες σε τρεις ή τέσσερις ντίσκο 
Κατι τι εκανες?Πηρες το τηλεφωνο της?Εγω διάβασα οτι αυτο ηταν το μόνο που κατάφερες σε τρεις ή τέσσερις ντίσκο
![]()
Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίουςΑλλά επειδή ξέρεις οτι δε μετράς προτιμάς το ασφαλές ιντερνετικό καμάκι.Σε πόλη όπως η Αγία Πετρούπολη τίγκα στο μουνί και με μια από τις καλύτερες νυχτερινές ζωές στην Ευρώπη.

Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίους![]()
Χτες συναντησα ενα 19χρονο και σημερα το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας.Αν σε έβλεπε εσένα ή τους άλλους φουκαράδες θα γέλαγε![]()
![]()
![]()
Πιστευει οτι είμαι 29 ετων κάθε χρόνο γίνομαι και καλήτερος.
Το πρόβλημα σου είναι πως της γνωρίζω?Πας καλά ρε φίλε αυτό κυκλοφορείς στην Αγία Πετρούπολη?Στην Αγία Πετρούπολη που είναι τίγκα στις μουνάρες?Αυτό αν το συγκρίνεις με αμάξια ούτε Ντάτσουν δεν είναι.Πέραν του οτι είναι από επαρχία και τη γνώρισες σίγουρα μέσω ίντερνετ.
Εγώ αν ήμουν Αγία Πετρούπολη ούτε που θα ασχολούμουν με το ίντερνετ με τόσα μουνιά γύρω γύρω.
Για δοκίμασε να βγάλεις κ'εσύ
Οσο για τ'αμάξι τόσα ξέρεις τόσα λες
.Αν ηταν Datsun και δεν μέτραγε δεν θα εκανε σαν τρελλή να φωτογραφιθεί με τ'αμάξι.Κατι τέτοιες
έλεγες και για τα διαμερίσματα ότι είναι φτηνά στη Ρωσσία
.
κατάντια σαν τον Αλγερινό
σε τρεις ντίσκο πήρες ενα τηλεφωνο απο μια γκόμενα
.
Τα στάνταρ εδω είναι πολυ πιο ψηλά.Το πρόβλημα σου είναι πως της γνωρίζω?Για δοκίμασε να βγάλεις κ'εσύ
Οσο για τ'αμάξι τόσα ξέρεις τόσα λες
.Αν ηταν Datsun και δεν μέτραγε δεν θα εκανε σαν τρελλή να φωτογραφιθεί με τ'αμάξι.Κατι τέτοιες
έλεγες και για τα διαμερίσματα ότι είναι φτηνά στη Ρωσσία
![]()
.
Σε είδαμε στην Κρακοβία πως μετράς![]()
κατάντια σαν τον Αλγερινό
σε τρεις ντίσκο πήρες ενα τηλεφωνο απο μια γκόμενα
.
Εδω θα γελάγανε μαζί σου αν πλησίαζες να της γνωρίσειςΤα στάνταρ εδω είναι πολυ πιο ψηλά.
Η διαφορά είναι οτι αυτή εγώ την έχω στ'αλήθεια ενώ εσύ την είχες στη φαντασία σουΕγραψα οτι το επίπεδο της γκόμενας είναι πολύ χαμηλό σαν Ντάτσουν είναι σε μια πόλη σαν την Αγία Πετρούπολη που έχει μερικά από τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης.Θεωρώ κατάντια να κυκλοφοράει κάποιος τέτοια γκόμενα στην Αγία Πετρούπολη και γύρω να περνάν οι μουνάρες.Αυτή που είχα εγώ από Αγία Πετρούπολη(186 25 χρονών) ήταν 10 φορές καλύτερη.
Και τι ντύσιμο είναι αυτό οι Ρωσίδες υποτίθεται οτι ντύνονται σούπερ φορέματα ψηλοτάκουνα κι έτσι.Αυτή βγήκε με σκισμένα τζιν σε ραντεβού?Πολύ χαμηλό επίπεδο για Ρωσία.
Δε νομιζω οτι αυτό το γλυκό 18χρονο κοριτσάκι είναι datsun
αλλά να μιλάς κ'εσύ ο αρχιψεύτης
.Καλήτερες ειναι οι 45χρονες που κυνηγουσες στο Havana στη Χερσόνησο στην Κρήτη?
ή τα μπάζα που σε φτύνανε στην Κρακοβία?

Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίους![]()
Χτες συναντησα ενα 19χρονο και σημερα το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας.Αν σε έβλεπε εσένα ή τους άλλους φουκαράδες θα γέλαγε![]()
![]()
![]()
Πιστευει οτι είμαι 29 ετων κάθε χρόνο γίνομαι και καλήτερος.
Πάντως αν κάποιος δε μένει Πολωνία η μόνη λύση να γαμάει είναι το σπονσοράρισμα.Ηδη έχω δυο γκόμενες στο ρόστερ.Το κακό είναι οτι η Πολωνία με τον καιρό δυσκολεύει ίσως γίνομαι εγώ μεγαλύτερος αλλά δεν είδα στα μεγάλα κλαμπ Pacha,22 να κάνουν και οι άλλοι κάτι το ιδιαίτερο(εκτός από γνωστούς μέσω κύκλου και αρκετά εμφανίσιμους) και αυτό προβληματίζει.
Γενικά οι Πολωνέζες πάνε πλέον στα κλαμπ πιο πολύ για cock teasing για να σε καβλώσουνε και όχι για να βρούνε άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα βρεις γκόμενα αν μείνεις μια βδομάδα εκεί και πας κάθε μέρα στα κλαμπ αλλά θα είναι 6 το πολύ.Για 7 και πάνω χρειάζεται γενναία παροχή ή να μένεις Πολωνία.
Αυριο πάω Ουκρανία οπότε θα συγκρίνω την κατάσταση για άτομα που πάνε για αρπαχτές.
Για πληρωμένο 150 ζλότιες απο odloty...Για ραντεβού σπασαρχίδες τελείως.πολύ Ευρωπάιες πλέον..Τράβα Ουκρανία...
'Εγραψες αυτά που λέω εδώ και καιρό..Τα κατάλαβες επιτέλους..6αρι βρίσκεις πιο πάνω δεν πάιζει..Έχουμε σοβαρά προβλήματα Ελλάδα οπότε απέχω λίγο μέχρι να τελειώσουν τα capital control και οι τρελές καταστάσεις..