Δεν διαφωνώ με το θέμα της αριστεράς...ούτε έχω ψηφίσει ποτέ αριστερά.
Μου γυρίζει το μυαλό απλά ότι βολεμένοι σαν εμένα έχουν γραμμένους αυτούς που είναι χαμηλά και μου κρατάνε πλακατ ναι στις προτασεις Γιούνκερ.
Δεν μπορώ να προσπαθώ να πείσω τον άλλον ότι το να ψάχνει να φάει απο τα σκουπίδια ή να λιποθυμάει το παιδί του απο την πείνα ότι είναι το καλό για την χώρα όταν εγω τρωω με 10 μασέλες.
Μάλλον φταίει ότι λείπω πολλά χρόνια και σταμάτησα να σκέφτομαι σαν Έλληνας
Tυπε μου δεν εχει να κανει ουτε με το Γιουνκερ το γιατι η Ελλαδα ειναι σε αυτη τη θεση ουτε με τις οποιες προτασεις, ουτε με τροικομοικες.
Εχει να κανει καθαρα με το γεγονος οτι η παραγωγη στη χωρα ειναι ισχνη και οι επενδυσεις ειναι στο ναδιρ. Ο Γιουνκερ και ο καθε Γιουνκερ βρισκει και τα λεει αυτα επειδη εσυ ως χωρα με τις μαλακιες σου επεσες στην αναγκη του. Να φροντισεις ως χωρα να βγεις απο αυτο.
Οταν ομως προτεραιοτητα της κυβερνησης δεν ειναι να τονωσει τις επενδυσεις και την αναπτυξη, αλλα αντιθετα τα μαραζωνει αυτα, οπως και καθε τι υγιες και δε κανει μεταρρυθμισεις, για να διατηρησει τα προνομια μερικων προνομιουχων καστων και ολιγαρχιων, τοτε , τοτε ειναι αυταπατες να σου φταιει ο Γιουνκερ για το γιατι η χωρα παρεχει τετοιες υλικες παροχες, και ψαχνεις σε λαθος κατευθυνση.