company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 187
- Like
- 19.094
- Πόντοι
- 31.778
nomercy και panspi δεν αξίζει να φέρεστε έτσι, δεν έχετε να χωρίσετε κάτι
Λες έναν κάλο λόγο για μια κοπέλα και σου επιτίθεται ο κάθε καραγκιόζης χωρίς λόγο.
Μπα όχι ακόμα πουτανακι μου ;)
MMMMMMMMMMMMMMMΤι κάνετε μαναρακιααααα?![]()
Τι κάνετε μαναρακιααααα?![]()
βαλε aircon κανε και ενα χλιαρο ντουζακι τραβα και μιακαι χαλαρωσε.....αντε ζωα που ξεθαβετε τα ερπετα συνεχεια
μετα το σκατό που έχει φάει ,πλέον troll και γουστάρουμε!!!μεταφραστης ?
και εγω που στην έβγαλα στην φόρα την μπουρούχα τι έχεις να πεις!!Αφού δεν την έχεις πάρει δεν έχεις άποψή μην ασχολείσαι αφού χαλιέσαι θα σου μαραθεί η τσουτσου σου![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι μην αντιγραφείς αφτα που λέω για σένα γίνεσαι γραφικός μεγάλα παιδιά είναι εδώ μέσα κανένας δεν την παίρνει με το ζόρι αυτή που την έχουν πάρει λένε τα καλύτερα για την κοπέλα δεν είμαι ο μόνος.
+1000συμφωνω , μεγαλα παιδια ειναι ολοι εδω μεσα εκτος απο σενα που εισαι δεκατλια...
α και πουσαι... οσοι την εχουν παρει δεν εχουν γραψει τιποτα , εκτος απο εσενα που γραφεις διθυραμβους σε ολο το θρεντ....
η σαλιαρης εισαι λοιπον η νταβατζης / προμοτορας
και δεν σε εχω παρει μονο εγω χαμπαρι βλακα, σε εχουν κραξει ολοι εδω μεσα. μια απλη αναγνωση των μηνυματων σου το αποδεικνυει.... γιατι βαριεμαι να στα παραθεσω εδω να θυμηθουν ολοι τα χαλια σου
Μα λέω και εγώ δεν θα εμφανιστεί και το δεύτερο πουτακι μου άρχισα να ανησυχώ.αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εκτος απο ανορθόγραφος βλάκας έχει και χιούμορ το ζωάκι!!
Τικανουμε ? Περιμενουμε σαν κοροιδα να μας στειλει και κυρια το τηλ. της !!!!!!Τι κάνετε μαναρακιααααα?![]()
και να στο στειλει μην περιμενεις να σου απαντησει στα σμς όπως η ίδια θέλει(για κλήση ξέχασε το μιας και η ίδια το έχει απαγορεύσει)Τικανουμε ? Περιμενουμε σαν κοροιδα να μας στειλει και κυρια το τηλ. της !!!!!!