Διαγραμμένο μέλος 65273
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
προτείνω η συναντηση να γινει την Παρασκευη 12 Ιουνιου στις 10 το βραδυ.
δεν θα ηταν καλυτερα απογευματινες ωρες?προτείνω η συναντηση να γινει την Παρασκευη 12 Ιουνιου στις 10 το βραδυ.
![]()
![]()
τα μελη του μπου.κομ πρεπει να μας βγαλουνε και σε κουκλακια μινιατούρες,ειμαστε συλλεκτικα κομματια ολοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι ρε τυπε εχεις σκαλοσει τοσο με το ξυλο?στη θεσσαλοικη μια χαρα συναντισεις γινονταιθα πεσει πολυ ξυλο μαγκες
εχω κλεισει για γαμησια τετοιες ωρες ρε....δεν βολευει
ama ertheis tha ertho
εχω να παω μπουρδελοτσαρκα απο τα 17...και ειμαι 26...απλα για τον καφε θα αραξω και μετα την κανω λογικα
Μαζί σου και εγώ ΜπιλΝα μαζευτούμε,να πάτε...![]()
αμα εισαι φτωχομπινες οχι![]()
γαματος εισαι τυπε42 ειμαι με καρφλα ασπρο μουσακι κ καμπουριαστη πλατη σαν καβουκι χελωνας σκεψου
42 ειμαι με καρφλα ασπρο μουσακι κ καμπουριαστη πλατη σαν καβουκι χελωνας σκεψου
γινονται μια χαρα οι συζητησεις μας γιατι απο φυγαμε και ξεκαθαρισαμε απο την αρχη τα ατομα που ειχανε κοντρες μεταξυ τους να μην ερθουν...και οι ιδιοι κι ολας το απεφυγαν!!!εχουμε γινει ηδη παρεα και εχουμε καθε συναντηση ολο και πιο χαβαλε γιατι γνωριζομαστε ηδη καλα!!γιατι ρε τυπε εχεις σκαλοσει τοσο με το ξυλο?στη θεσσαλοικη μια χαρα συναντισεις γινονται
χααχχαχαχαχ. Με τόσους μπρατσομένους πουτσαράδες γεμάτους τεστοστερόνη εδώ μέσα, πώς να τους συγκρατήσειςθα πεσει πολυ ξυλο μαγκες
χααχχαχαχαχ. Με τόσους μπρατσομένους πουτσαράδες γεμάτους τεστοστερόνη εδώ μέσα, πώς να τους συγκρατήσεις
Θα πέσουν πουτσομαχίες!!!!!