Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θελω να αγορασω ενα ρολοι το οποιο θα το φοραω στη δουλεια!!καμια πληροφορια για tw steel?τιμες?![]()

πλακα κανουν?Κοιτα λιγο το τελευταιο μου ποστ
Οι τιμες στην Ελλαδα ομως, ειναι κατα 100% πιο πανω![]()
!!οι τιμες αγγιζουν το κοστος ενος καταδυτικου της citizen!μου φαινεται οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει

πλακα κανουν?!!οι τιμες αγγιζουν το κοστος ενος καταδυτικου της citizen!μου φαινεται οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει
![]()
![]()

γραφει οτι τα μηχανικα μερη του ρολογιου ειναι απο τη citizen!εκανε ομως το ιδιο λαθος με την quantum,ανεβασε τις τιμες και τωρα πια κοστιζουν οσο ενα αυθεντικο citizen!οι αγοραστες θα πανε επομενως στη citizen!τα twsteel θα ηταν λογικο να κοστιζαν απο 250-300 ευρω!Κοιτα εδω τιμες
Οσο αφορα αν θελεις να το παραγγελνεις απ'εξω... δεν μπορω να βοηθησω...
Βασικα κ εγω ειμαι σε μια φαση που ψαχνω![]()
Την άποψη των ειδικών για τα Edox παρακαλώ..thanks
στα δωρα για εκεινη εχει 95 σελιδες με 1519 προιοντα....ελεος...e men .gr σου λεει μετα....Μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς για το αυτόματο κούρδισμα των ρολογιών μας...

Μήπως γνωρίζεις κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, που διαθέτει τέτοιους μηχανισμούς ώστε να μπορούμε να δούμε αν τα ρολόγια μας χωρούν κ.λ.π.Μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς για το αυτόματο κούρδισμα των ρολογιών μας...
το καλύτερο ποστ της ημέρας μέχρι στιγμής....
Μήπως γνωρίζεις κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, που διαθέτει τέτοιους μηχανισμούς ώστε να μπορούμε να δούμε αν τα ρολόγια μας χωρούν κ.λ.π.
Ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω το aquaracer automatic της tag heuer,για πείρε καμιά γνώμη αξίζει? να τη κάνω τη κίνηση? υπ'όψιν δε ξέρω και πολλά από ρολόγια.