Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
η βικυ απο ιασ.2 οροφος και φ109 οροφος παλιοτερα;Μαραθωνος 59 το μεσαίο η βικυ,σχετικά ψηλή και ολόγυμνη με θηλυκό καλό κορμί
περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατηΠριν λίγο νέα κοπελιά στο Κ.15 δεξιά.
Την ονομάσαμε Νικόλ.
μαγκες offtopic αλλα ψηνομαι ν κατεβω τ βραδυ μετα τη βολτα φυλής. ειναι επικινδυνο για τ αμαξι; μη μου τ ανοιξουνε και τρεχω..ευχαριστω![]()
ναι,και εκει,πριν το 109,σωστος...Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
την εχω παρει κολ.15 στο 10αρικο και ευτυχως γιατι ειναι παντελως τυπικη διαδικασια...▪Κολωνού 32β:
Μαζί της η μελαχροινή Άννα η Μολδαβή...Με περίεργο ροφίστικο πρόσωπο και με ψιλοζουμερό σώμα...
Πήρε κάποια κιλά και χάλασε κάπως-είχε πιο μπάνικο κώλο παλιότερα...
περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατη![]()

την εχω παρει κολ.15 στο 10αρικο και ευτυχως γιατι ειναι παντελως τυπικη διαδικασια...
Θα σου αρέσει...περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατη![]()

να τη δοκιμασω λες και στο 15αρι; ωραιο μουνι ειναιΘετικότατη η προσωπική εμπειρία μου μαζί της.
αυτη ειναι αρκετα καλη αλλα πολυ ξυγκι ρε γαμωτο▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Μαζί της η Βίκυ...Στο ίδιο πρόστυχο στυλάκι αλλά σε πιο νέα- ηλικιακά- έκδοση...
να τη δοκιμασω λες και στο 15αρι; ωραιο μουνι ειναι
Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.
Θέμα στιγμής,προσωπική χημεία,ιδιαίτερη γνωριμία παίζουν τον δικό τους ρόλο.

Σωστός!Δούλευε και ως Λολίτα.Για την ακρίβεια νομίζω ότι ξεκίνησε με αυτό.Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά.Και 109 και 134 και Λιοσίων σε κάποια και Μεταξουργείο σε αρκετά.Ωραίο μουνί.Στανταράκι μου πριν κάνα τριάρι χρόνια.Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
Δυστυχώς έτσι είναι.Και λέω δυστυχώς γιατί αν όλες είχαν τις ίδιες καλές αποδόσεις με όλους θα μιλούσαμε για πραγματικές επαγγελματίες.Βέβαια γι αυτό υπάρχει και η ενημέρωση.Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.
Θέμα στιγμής,προσωπική χημεία,ιδιαίτερη γνωριμία παίζουν τον δικό τους ρόλο.