deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τι να πως εκτός από το γούστο σας στις γυναίκες εκτιμώ και τις μουσικές σας επιλογές.
τελικά το μπούλινγκ, από τον μπούλη τον Μέντιο βγήκε?![]()
σε λιγο με τα παπουδια που μαζεύονται εδω μέσα και τον κάθε πικραμένο (βλ.κυρ Μένδιο) θα μπει στο θρεντ και ο μπαρμπα μπριλιος![]()
:oποιος είναι ο μπάρμπα μπρίλιος?![]()
![]()
![]()
:o
Ο μπαρμπα Μπρίλιος, ο μπαρμπα Μπρίλιος
είχε ένα γάλο, είχε ένα γάλο
πολύ μεγάλο.. πολύ μεγάλο !
Δεν παιζει να υπαρχει καλυτερη φαση απο το να πας για ρακομελα και ρακες στα χαλαρα και να καταληξεις να κανεις παρεα με μια πορτοσταρ που τα τσουζει μαζι σουΜόλις το διάβασα:
[URL unfurl="true"]http://luben.tv/nihilpop/nsfw/57273[/url]
Τσόντες δεν βλέπω, αυτήν όμως την έχω κοζάρει, πραγματικά ωραία γυναίκα.
ειδικα απο ροδες,πασχω.να μου δωσεις καμια να κανω καμια βολταΣκούτερ λέει ο μαλάκας .....
ΠΑΠΙ οδηγάς ρε κάγκουρα ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσεχε μη χεστειςΕίμαι αντικλωνος του Απόλυτου. Αυτός δεν προσέβαλε κανέναν, εγώ όλους ;)
Οσο του δινειs σημασια τοσο μιλαει...Δεν βλεπειs οτι το ατομο γερνει ???ειδικα απο ροδες,πασχω.να μου δωσεις καμια να κανω καμια βολτα
ρε σεις,ξαναβουλωστε αυτο τον ηλιθιο που λεει τη μια μαλακια μετα την αλλη![]()
Καλησπερα τυπε.Ο Μενδιος γερνει?Να του στειλουμε τον legola να τον ισιωσει?Οσο του δινειs σημασια τοσο μιλαει...Δεν βλεπειs οτι το ατομο γερνει ???
Γεια σου ΔιοοοοοοοοοKαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά![]()
για αυτήν την Σανέλ φιλε η Έρη θα έδινε και τον πλαδαρό της τον κωλοKαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά![]()
![]()
Ο ανθρωποs εχει το γνωστο συνδρομο τηs παντοφλαs.....Δεν θελει παρεα.....Καλησπερα τυπε.Ο Μενδιος γερνει?Να του στειλουμε τον legola να τον ισιωσει?