θεϊκό βρε μπλίζ ,νάσαι καλά ....κατουρήθηκα στα γέλια

πως παει η μπακα;![]()
Μαν στο μαγειριο δεν πρεπει να φτασουν οι προμυθιες απο καπου για να το μαγειρεψεις? Ειχατε και κηπο που καλιεργουσατε τα δικα σας λαχανα? Εννοω παραγκελνουν μεγαλες ποσοσοτητες υλικων και ειδων απο τα εκεμς και τους προμηθευτες.
μία χαρά είναι ο μενδιος. Τρώει την παντόφλα του γαμαει με κάνα δεκαρικο κρυφά, έρχεται εδώ κάνει τον ξύπνιο τρώει πιπα από το αφεντικό ξεσπαθώνει στο μπου. Έχει βρει τη ζωουλα του. Ξεχνιέται
Με κατηγορεις οτι μιλάω πολύ; Με θίγεις κυρ μενδιε ως νικ βαθια, καιρό είχα να ακουσω απο ψυχάκια τόσο καριά κατηγορίαΈτσι νομίζεις εσύ φρόκαλο που έχεις κατασκηνώσει εδώ μέσα.
Τριάντα χιλιάδες μηνύματα ρεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια ποιανού κλώνος είσαι;
Βασικά απλός παπαρας εισαι μην κολακευεις τον εαυτό σουΕίμαι αντικλωνος του Απόλυτου. Αυτός δεν προσέβαλε κανέναν, εγώ όλους ;)
Βασικά απλός παπαρας εισαι μην κολακευεις τον εαυτό σου![]()
ειχα μια αγωνια ...Το να με πει παπαρα ένα χαζομουνο δεν με ενοχλεί![]()
Είμαι αντικλωνος του Απόλυτου. Αυτός δεν προσέβαλε κανέναν, εγώ όλους ;)
κατσε τωρα τον επιασε η κυρα να μπαινει στο μπου και θα πεφτει κατσαδα αχαιρευτε εφαγα τα καλυτερα μου χρονια με εσενα και με τα ρολει στα μαλλια τεζα, και την ρομπίτσα την καλοκαιρινη . Ελλεινή εικόνα τον λυπάμαι τον άνθρωπα. Ωρες ωρες τον συμπονώ..Αλήθεια ο Απόλυτος που χάθηκε; Παράνομα εξτράκια χωρίς Απόλυτο δε λέει.
Αν δεν πας με πουτάνες ποιος ο λόγος ύπαρξης στο μπου;
τύπε τι ερώτηση είναι αυτή? Ο Λιλας, ο Legolas και ο Ιππότης τι ψάχνουν στο μπου. Εκεί στοχεύει και ο Μένδιος μαν αλλά του εξηγώ ότι εδώ μέσα κανείς δε γαμάει πούστηδες και δεν το πιστεύει.Αλήθεια ο Απόλυτος που χάθηκε; Παράνομα εξτράκια χωρίς Απόλυτο δε λέει.
Αν δεν πας με πουτάνες ποιος ο λόγος ύπαρξης στο μπου;
γιατι χρειάζεται αρχίδια για να μπαινει στο μπου και να κάνει τον καμποσοΤωρα ειναι η ωρα που κανει καθαριοωτητες γιαυτο δεν μιλαει.Γυρισε απο τη δουλεια η γυναικα του και περημενει τις παντοφλες και το ζεστο φαι.Οση ωρα τρωει ο μεδιος κανει καθαριοωτητες και ετοιμαζει το μπανιο της γυναικας του.Μολις μπει στο μπανιο και δε θα βλεπει θα μπει εδω να μας γαμησει ολους και να παρουμε τα αρχιδια του![]()
τελικά το μπούλινγκ, από τον μπούλη τον Μέντιο βγήκε?πάλι μπούλινγκ κάνετε?![]()