- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 626
- Like
- 101.591
- Πόντοι
- 125.067
Όπως και τότε που έγκυρες πληροφορίες σου ανέφεραν ότι από 10 θα πάει 15 το μετάξι τύπε και σε τραμπούκισαν κάτι τύποι εδώ μέσα![]()
οπως ειπε και ο επιρρεπης !! ειδομεν !!

Όπως και τότε που έγκυρες πληροφορίες σου ανέφεραν ότι από 10 θα πάει 15 το μετάξι τύπε και σε τραμπούκισαν κάτι τύποι εδώ μέσα![]()

δε θελω να τρολλαρω αλλα εχτες μιλουσα με υπηρεσια και μου ειπε οτι εχουν πεσει υπογραφες στο δημο αθηναιων για να γινει η Ιασωνος πεζοδρομος
με καφετεριες και καταστηματα.
Δεν έχω στοιχεία,ούτε έχω κονέ με ιδιοκτήτες,νταβάδες και υπηρεσίες,αλλά μου φαίνεται άκυρο επενδυτικά για τα Ιάσωνος 10 πάνω και κάτω που ανακαινίζονται,ή και για το Κολωνού 30 δεύτερος όροφος επίσης,να ''ρίξει'' κάποιος χρήμα ξέροντας ότι σε λίγον καιρό θα κλείσει!Είδομεν...
Δεν έχω στοιχεία,ούτε έχω κονέ με ιδιοκτήτες,νταβάδες και υπηρεσίες,αλλά μου φαίνεται άκυρο επενδυτικά για τα Ιάσωνος 10 πάνω και κάτω που ανακαινίζονται,ή και για το Κολωνού 30 δεύτερος όροφος επίσης,να ''ρίξει'' κάποιος χρήμα ξέροντας ότι σε λίγον καιρό θα κλείσει!Είδομεν...
Που την βρίσκουμε την ξεματιαστρα πλεον;
που εχει χαθεί αυτη η ΚΑΥΛΑ ?
Τις έχουμε ανάγκη...Η Χριστίνα Κου έχει επιστρέψει αλλά για συγκεκριμένο λόγο δεν δουλεύει-προς το παρόν τουλάχιστον.
Το άλλο μέλος της δυναστείας των Κου, η Άννα, επέστρεψε και μία από αυτές τις ημέρες (ίσως και απόψε...) ξαναπιάνει δουλειά.

Η Χριστίνα Κου έχει επιστρέψει αλλά για συγκεκριμένο λόγο δεν δουλεύει-προς το παρόν τουλάχιστον.
Το άλλο μέλος της δυναστείας των Κου, η Άννα, επέστρεψε και μία από αυτές τις ημέρες (ίσως και απόψε...) ξαναπιάνει δουλειά.
Σε έχυσε...?με έβαλε να την 'φάω' μέχρι που μου
τα έδωσε στο στόμα μου

Σημερινή πρωινή στοχευμένη αναγνώριση μετά κατάθεσης
25/04/2015 στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξιού:
-Μαραθώνος 59Α ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα (περίπου 11.45), τα άλλα
δύο ήταν ανοικτά, περιμένουμε με ανυπομονησία τη Γιάννα με τα μαγικά
χειλάκια της...αχχχ
-Κολωνού 30Β Όροφος πήγα να ξανασυναντήσω το μοντελέ στυλιάρι
την Ανδριάννα (είχα να την πάρω από Διδύμου 7Β), το μωράκι
έχει το καλύτερο μοντελέ στυλιαροκορμί από όλες τις άλλες
γνωστές μας μοντέλες !!! Έριξα 2 μπαλάκια στο μωράκι,
και καλά πέρασα και οικονομικά (Litos Vios που λέει κι ο Varou-Fakis),
...χεχεχε, ήταν ΤΕΛΕΙΟ value for money, την πρώτη φορά το
μωράκι μια και με θυμήθηκε με έβαλε να την 'φάω' μέχρι που μου
τα έδωσε στο στόμα μου, και την δεύτερη φορά αφού της έφαγα
με λαχτάρα το πανέμορφο και πεντακάθαρο κουλουράκι της της
τα έδωσα με μεγάλη δύναμη ιεραποστολικά...χεχεχε
Μου φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο δέλο θα μπει για πρώτη φορά στην ιστορία και... πόρτα για τον συνωστισμό που γίνεται!Σε έχυσε...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε έχυσε...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο δέλο θα μπει για πρώτη φορά στην ιστορία και... πόρτα για τον συνωστισμό που γίνεται!![]()
Ζεστέ Σκορπιέ,εγώ έχω πάψει να γράφω το οτιδήποτε - εκτός από τα προβλεπόμενα - ...διότι πάνε άκυροι χύστες και τα ζητάνε από κορασίδες...Το είχαμε και οι δύο μεγάλη ανάγκη μύστη μου...χεχεχε
Εγώ την έχυσα 2 φορές πάντως.
Εντύπωση μου έκανε η μνήμη που έχουν οι κορασίδες και μας θυμούνται !!!

Ζεστέ Σκορπιέ,εγώ έχω πάψει να γράφω το οτιδήποτε - εκτός από τα προβλεπόμενα - ...διότι πάνε άκυροι χύστες και τα ζητάνε από κορασίδες...
Γράφω μόνο ότι ανακοινώνει η υπηρεσία! ;)
Φυσικά και θυμούνται οι κοπέλες....![]()
Από δελτίο ειδήσεων:''Μια παράδοξη και πρωτόγνωρη συγκέντρωση αναστάτωσε γνωστό κεντρικό δρόμο στο Μεταξουργείο,αναγκάζοντας την Τροχαία να διαθέσει επιπλέον προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας,και την Ασφάλεια να τεθεί σε συναγερμό για τη διερεύνηση των αιτίων!Συγκεκριμένα,από τις 9 το πρωί συνέρρεαν άντρες νεαρής και μέσης ηλικίας στην οδό Κολωνού 30 στο Μεταξουργείο,έξω από οίκο ανοχής,προσπαθώντας να μπουν πρώτοι σε μια ουρά που είχε σχηματιστεί... ''Επίσης, να πώ, πως άπαξ και χύσει ένα μωράκι (την πέτυχα πρωί και ήταν ξεκούραστη)
μετά είναι λογικό οτι δεν θα μπορεί να ξαναχύσει οπότε δεν θα προσφέρει κάτι
τέτοιο και σε άλλον.
Από δελτίο ειδήσεων:''Μια παράδοξη και πρωτόγνωρη συγκέντρωση αναστάτωσε γνωστό κεντρικό δρόμο στο Μεταξουργείο,αναγκάζοντας την Τροχαία να διαθέσει επιπλέον προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας,και την Ασφάλεια να τεθεί σε συναγερμό για τη διερεύνηση των αιτίων!Συγκεκριμένα,από τις 9 το πρωί συνέρρεαν άντρες νεαρής και μέσης ηλικίας στην οδό Κολωνού 30 στο Μεταξουργείο,έξω από οίκο ανοχής,προσπαθώντας να μπουν πρώτοι σε μια ουρά που είχε σχηματιστεί... ''![]()
με αφορμή το σχόλιό σου να πω πως ανεβαίνουν (λόγο ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ φυσικάΌπως και τότε που έγκυρες πληροφορίες σου ανέφεραν ότι από 10 θα πάει 15 το μετάξι τύπε και σε τραμπούκισαν κάτι τύποι εδώ μέσα![]()
Σε έχυσε...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ μου,@amadeus_gr...απάντησα με κρυπτογραφημένο μήνυμα παρακάτω... ;)Αυτές δεν είναι ερωτήσεις για τον HotVenom, αλλά ιεροσυλία. . . . . .
Ο άνθρωπος το έχει κάνει επιστήμη . . . .