πρωτα θα σε μαλωσω για ασεβεια προσ τον μεγα δασκαλο ιωσηφ.εχεις παει ποτε ουκρανια?γιατι νομιζεις ειναι τελειωμενοι αφραγγοι ολοι.γιατι νομιζεις αλλαξε κατι ουκρανια στον κοσμο στο κιεβο,οδυσσο μετα τον πολεμο?οσους ξερω που ζουσαν καλα το ιδιο ζουνε,στην κοσμαρα τους,ταξιδια,επιδειξη στο ιτερνετ,κανονικα οπως πριν ζουνε.ναι επιμενω οι πιο λεφταδες που βλεπω κυπρο να ξοδευουν ειναι λευκορωσοι,ποσοτηκα οι ρωσοι ειναι πολυ περισοτεροι αλλα λιγοι ξοδευουν αυτοι που μενουν μονιμα λεμεσο η αλλοιπου ερχονται διακοπες λεμεσο στα πανακριβα χοτελ,ζουνε 70-80 χιλ ρωσοι λεμεσο για να μαθεις,μεχρι ο δημαρχος στις εκδηλωσεις στα ρωσικα τους ευχεται και μιλα,παντου εστιατορια,μαγαζια για αυτους.μιλαμε τωρα για τουριστες,αγια ναπα,λαρνακα πανε κατι γυφτοι οπως στην ροδο,μενουν ολη μερα στα χοτελ και πινουν τσαμπα στα ολλ ινκλουσιβ.οι λευκωρωσοι τουριστες αν και πολυ λιγοτεροι,ερχονται χωρισ οργανωμενα γρουπ,δεν παιρνουν ονλαιν βιζα και απο ντυσιμο και το ποσα ψωνιζουν,πανακριβα κονιακ παραδειγμα καταλαβεις δεν ερχονται ο καθε γυφτουλας.οι ρωσοι μου λενε στο κοντακτε οτι περασαν 10 μερες κυπρο 2 ατομα με 300-500 ευρο!για την ουκρανια εκτος στις εμπολεμες περιοχες που ειδες να ειναι χαλια?οδυσσο ολες στην καραμουναρα τους,ολες γιογκα,πολ ντανσ,διαιτες,ταξιδια και ιδιοτροπιες.ζουνε σε αλλο κοσμο.αυτα τα βλεπω με τα ματια μου,φιλη μου τωρα ειναι πετρουπολη μαιο πραγα και μου κλεγεται οτι τωρα μονο 500 δολαρια την μερα μπορει να παρει απο τραπεζα και για να παρει τα λεφτα πουεχει στην τραπεζα που φυλαξε οταν δουλευε θα θελει ενα χρονο.μην βαζεισ ιδεες δεν σπονσαρετε και δεν γαμιεται χαχαχαχ.για αυτο ναυαγησε μαιο πετρουπολη στον διμιτρακι αφου μου εκανε μαλακια και πηγε τωρα πετρουπολη που εγω πετω μεθαυριο για ζαγρεπ.