Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Δεν ειμαι αλλα προσεχω ωστε να μην εχω θεματα.

Πανε τριψτον στο μουνακι της Ελενας τωρα που ειναι pure, γιατι σε λιγο καιρο απο το πολυ το τριψιμο θα εχει ποιασει σκουλαμεντρα...  :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Πανε τριψτον στο μουνακι της Ελενας τωρα που ειναι pure, γιατι σε λιγο καιρο απο το πολυ το τριψιμο θα εχει ποιασει σκουλαμεντρα...  :2funny: :2funny:
Aυτο με το τριψιμο ειναι μεγαλη μαλακια μου το κανε και μενα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη δεν την αφησα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Αφήστε τον προλογο παλιόπαιδα , σας άρεσε !  :rockon:

Εμενα μου αρεσε θα ξαναπαω.!!  :rockon: :rockon:

tumblr_mvk15yshom1r2coz9o1_500.gif

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Βαφει καλά το πινέλο;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μόλις τελείωσα μια αποτυχημένη τσάρκα. Σχεδόν όλες στα ποστα τους με μικρές αλλαγές. Οι τσατσαδες απαράδεκτες και πιεστικές. Από τις κοπέλες μόνο η Ντανιελα με τα ταττουαζ στο Α.γ. 52 ήταν πρόσχαρη και χωρίς τσατσα .
Α.γ. 16 : Μικαελα Σλοβακα ψηλή νταρντάνα
Α.γ. 32 : Νικόλ γυφτορουμανα ψηλή νταρντάνα
Α.γ. 38 : Έλενα γυφτορουμανα μαυρομαλλα με πλαδαρες βυζαρες . Τα δωμάτια γεμάτα και 6 συναγωνιστές στο σαλόνι . Βγήκε από το ενα δωμάτιο και μπήκε στο άλλο  μας έδειξε λίγο την κωλαρα της . Δεν με τρελανε σήμερα εμφανισιακά άσε που με χάλασε που δεν πλύθηκε καν  :jerking:
Α.γ. 19 : Αντζελα μιλφ ξανθιά νταρντάνα με καλές κριτικές
Α.γ. 21 : Τζούλια γυφτορουμανα μεγάλο κομοδίνο
Πηγασιου : Νίκη μιλφ με άσχημες κριτικές
Α.γ. 52 : Ντανιελα με τα ταττου
Ν.ουρανου 1α : Χριστίνα Αλβανιδα μιλφ , οι πατσαδες ξεχυλιζαν
Ν.ουρανου 1β : Βερόνικα γλυκό ρουμανοπιπινι
Ν.ουρανου με φριξου : Τζένη ίδιο σουλουπι με την Εβελίνα από τρίδυμα
Φριξου 13 : Γωγώ  :s&m_1:
Φριξου 13α : Βικτώρια Βουλγαρα πολύ καλή στο δωμάτιο
Φριξου 15 : Τανια νταρντάνα
Φριξου 14 : Νικόλ μιλφ
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα πρώην Αντελα άλλαξε νωρίς όνομα αλλά έμεινε το ίδιο κομοδίνο
Τρίδυμα 3 : Κάρλα ΤΟ Κομοδίνο  :kneel:
Ν.ουρανου 28 : Εμμανουέλα Ξανθιά Ρουμάνα με τα δωμάτια γεμάτα με το σαλόνι γεμάτο και αυτή με το χαμόγελο  :kneel:
Κατάθεση δεν έγινε, πήγαινα για Ελενα αλλά δεν μου έκανε το κλικ και είχε και μεγάλη αναμονή . Με χαλασανε και κάνα 2 τσατσαδες που με πρηξανε να μπω και πήγα για τζαμπε καταθεση σε Ελλεινιδα καβαντζα στανταρακι  :birdman:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Αφήστε τον προλογο παλιόπαιδα , σας άρεσε !  :rockon:
Man κανενας δεν ειπε οτι δεν ηταν καλο αλλα οσο καυλωτικο και καλο να ηταν ηταν και ειναι επικινδυνο γ αυτο και την εκοψα την δευτερη φορα ενταξει ειπαμε κανουμε που κανουμε το επικινδυνο αθλημα μη βγαλουμε και απο μονοι μας τα ματακια μας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Πηγα το μεσημερι γαμησα το τουρμπακι οπως την λεω εγω την Γαληνη στο Red Light με τις φυσικες μεγαλες βυζαρες  :tits:
Τριτη φορα μαζι της αψογη και παλι σε ολα της,τελειο γυμνο τσιμπουκι,ισπανικο,ολες τις στασεις με φοβερη τεχνικη στο απο πανω και χυσιμο στις βυζαρες της.

Επισης περασα αρχικα απο τα Τριδυμα οπου ηταν στο 1 η Καρινα,στο 2 μια καινουρια Μολδαβη Γαβριελα χοντρουλα με εκφυλο στυλ και εταζε και πολλα στο σαλονι,στο 3 η Ιζαμπελα.
Και παραδιπλα στο 15 ηταν και η Εφη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Man κανενας δεν ειπε οτι δεν ηταν καλο αλλα οσο καυλωτικο και καλο να ηταν ηταν και ειναι επικινδυνο γ αυτο και την εκοψα την δευτερη φορα ενταξει ειπαμε κανουμε που κανουμε το επικινδυνο αθλημα μη βγαλουμε και απο μονοι μας τα ματακια μας.
Έλα ρε πλάκα κάνω  :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Πηγα το μεσημερι γαμησα το τουρμπακι οπως την λεω εγω την Γαληνη στο Red Light με τις φυσικες μεγαλες βυζαρες  :tits:
Τριτη φορα μαζι της αψογη και παλι σε ολα της,τελειο γυμνο τσιμπουκι,ισπανικο,ολες τις στασεις με φοβερη τεχνικη στο απο πανω και χυσιμο στις βυζαρες της.

Επισης περασα αρχικα απο τα Τριδυμα οπου ηταν στο 1 η Καρινα,στο 2 μια καινουρια Μολδαβη Γαβριελα χοντρουλα με εκφυλο στυλ και εταζε και πολλα στο σαλονι,στο 3 η Ιζαμπελα.
Και παραδιπλα στο 15 ηταν και η Εφη

Κ ποσο παει το προγραμμα με γυμνο τσιμπουκι κι ισπανικο..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
τιποτα τζαμπα ειναι...60 ευρουλακια μονο  :grin: :grin:

Την Πεμπτη πηγα Αθηνα κ στο Φωκαιας 17 πηρα μια ρουμανα Μαρια με 20 ευρω κ με γυμνο στοματικο, ισπανικο κ τελειωμα στα βυζια, που 'ταν φυσικα 3αρια με 20 ευρω..! Θα γραψω αναλυτικοτερα σχετικα οταν μπορεσω..

Κι ανακαλω οτι στα μπουρδελα της Φυλης δυσκολα θα βρεις καποια καλη σ' εμφανιση.. Στην απογευματινη βαρδια ειδα αρκετες καλες απο σωμα τουλαχιστον, αλλα δυστυχως δεν ειδα καποια αλλη με μεγαλο στηθος περαν της Μαριας.. Στο Φωκαιας 27 μαλιστα ειχε δυο κοριτσια, μια ελληνιδα κ μια ρουμανα, που απο σωμα ηταν πολυ δυνατες, κι ειχε 30 ευρω το ντουετο μαζι με τις υπηρεσιες που προανεφερα..!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Την Πεμπτη πηγα Αθηνα κ στο Φωκαιας 17 πηρα μια ρουμανα Μαρια με 20 ευρω κ με γυμνο στοματικο, ισπανικο κ τελειωμα στα βυζια, που 'ταν φυσικα 3αρια με 20 ευρω..!
αυτο το θεμα με εχει κουρασει τοσα χρονια

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πρωινή βολτιτσα στις 11 .
Α.γ. 24 : Μιρελα μοντελισια
Α.γ. 32 : Τζούλια γυφτορουμανα μαυρομάλλα με παχακια η αδυναμία μου  :erection:
Α.γ. 19 : Αναστασία Ουκρανιδα μιλφ καλή στο δωμάτιο αντέχει  :knockinb:
Α.γ. 21 : Η Ταϊλανδή δεν θυμάμαι όνομα καλή περίπτωση
Α.γ. 38 : Αμελια Ρουμάνα ψηλή γεματουλα αδιάφορη
Α.γ. 52 : Βίκυ Ουκρανιδα ξανθιά νταρντάνα καλή στο δωμάτιο  :fuck2:
Κεφαλληνίας 8 : Λαουρα μιλφ πολύ καλή στο δωμάτιο
Ν.ουρανου 1α : Χριστινα Αλβανιδα μιλφ
Ν.ουρανού με Φριξου : Μερτσυ Ρουμάνα η γνωστή απαράδεκτη και μαλακισμενη  :s&m_1:
Φριξου 13 : Μιραμπελλα Ρουμάνα το απόλυτο κομοδίνο
Φριξου 13α : Λουνα μιλφ καλή στο δωμάτιο
Φριξου 15 : Εφη η Βασίλισσα της πρωινής βάρδιας με τις πολλές καλές κριτικές  :orchestra:
Φριξου 14 : Άννα Ρουμανοπιπινι
Φριξου 12 : Γιασμην Ρουμάνα φοβερό κορμί και βυζαρες για μένα πολύ καλή στο δωμάτιο για αλλου κομοδίνο.
Τρίδυμο 1 : Καρίνα Ρουμάνα μεγάλο κομοδίνο
Τρίδυμο 2 : Γκαμπριέλα Ρουμάνα πολύ όμορφη μεγάλο κομοδίνο
Τρίδυμο 3 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι καλή στο δωμάτιο
Μινώταυρου : Κορινα πιπινορουμανακι μαυρομάλλα καλή στο δωμάτιο
Ξύλινο : Σύλβια Ρουμάνα
Λας βεγκας 1 : Σισσυ πολύ όμορφη μεγάλο κομοδίνο
Λας βεγκας 2 : Εύα μιλφ η γνωστή
Λας βεγκας 3 : Μπιανκα ρουμανοπιπινι μαυρομάλλα πολυ καλή στο δωμάτιο
Ερημίτης 1 : Λουΐζα Ρουμάνα κομοδίνο
Ερημίτης 2 : Μόνικα η Βασίλισσα των μιλφ η μια και μοναδική  :tits2: Αδυναμία μου  :erection:
Ν.ουρανου 28 : Στεφη Ρουμάνα πολύ καλή στο δωμάτιο
Ν.ουρανου 26 : Βερόνικα πιπινορουμανα πολύ όμορφη
Εμπάργκο και από μένα στις βίλλες των 40 ευρώ .
Έχω τρελαθεί με τα 20αρικα που διαβάζω στην Αθήνα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom