Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε παιδια μια μερα περπαταω στην ιωνος δραγουμη δεν θυμαμαι το υψος, μπλιζ αν περασεις δεστο και εχει μαγαζι παπουτσαδικο μπραμπους σουζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
6
Πόντοι
166
ρε παιδια μια μερα περπαταω στην ιωνος δραγουμη δεν θυμαμαι το υψος, μπλιζ αν περασεις δεστο και εχει μαγαζι παπουτσαδικο μπραμπους σουζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ εψαχνες το φαρμακειο με τα ορθοπεδικα στη γωνια?  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.379
Πόντοι
26.006
του μπραμπ του καθομουνα τωρα που το λες  :grin: (ωραια εκδικηση σκεφτηκες)  :2funny:

Μπραμπούλη Μπραμπουλάκη να σου κάνω δώρω ένα διαρκείας του θρύλου να της κάτσεις?

λες να πει ναι και να τη βγάλουμε φτηνά?  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
ε με τον άγιο γνωριζεσαι προσωπικά ποιον να υποθέσω ?τον αλεξ

Ευχαριστώ θερμα για την πληροφορία.  :)

Τώρα γνωρίζω ακριβως ποιός είναι ο διπρόσωπος ρουφιάνος.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
49
Like
34.337
Πόντοι
39.586

Σοβαρα.
Θα το ψαξω.
Λετε ναναι δικο του;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσυ εψαχνες το φαρμακειο με τα ορθοπεδικα στη γωνια?  :grin:
μαλακια ειπα βενιζελου ειναι το μπραμπους σουζ καλα που ειπες για το φαρμακειο και καταλαβα οτι ειπα λαθος δρομο χαχαχααχχαχ

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.223
Πόντοι
1.406
τολμη και γοητεια.. :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ευχαριστώ θερμα για την πληροφορία.  :)

Τώρα γνωρίζω ακριβως ποιός είναι ο διπρόσωπος ρουφιάνος.  :grin:
ρε αστα τα σαπια ... που χτυπιοσουν για την ροζυ εξαλλος γιατι σε ειπα αγαπουλη... ;) :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
ρε αστα τα σαπια ... που χτυπιοσουν για την ροζυ εξαλλος γιατι σε ειπα αγαπουλη... ;) :tooth:

Ναι. Είναι γεγονός. Πάντα το ρίχνετε στο χιούμορ όταν πιανεστε στη φάκα όπως τώρα.  :)

Μάλιστα!  :)

Το ότι -καιτοι σας προκάλεσα-  δεν έχετε καταφέρει να στοιχειοθετήσετε ούτε στο ελάχιστο την άποψή σας πέρι στήριξής μου στη δίδα Ρόζυ, το παρακάμπτετε, και προχωράτε θεωρώντας ότι η άποψή σας αποτελεί θέσφατο για όλους.  :)

:2funny: :2funny: :2funny: 

Δείτε δεσποινίς μου.  :)

Προσωπικά, σας δηλώνω ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα απολύτως. Και αυτό όχι μόνον επειδή δεν καταφέρατε να στοιχειοθετήσετε την άποψή σας, αλλά γιατί, πολύ απλά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε ανισόρροπους συκοφάντες.  :)

Το χειρότερο βέβαια σε αυτή την υπόθεση δεν είναι ότι είστε ανισόρροπη. Αυτό άλλωστε το γνώριζα και σας το έχω επισημάνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Το χειρότερο είναι είστε τόσο σκύβαλο, που παραδέχεστε ότι βρίσκετε υπέροχο το να συκοφαντείτε τους άλλους  για να τους φέρετε σε στάση απολογίας για κάτι που δεν έχουν κάνει.  :)

Την καλημέρα μου στην υπόλοιπη εκλεκτή ομήγυρη.  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
6
Πόντοι
166
Πρεπει να φυγω, καλη συνεχεια σε ολους!!!
:boobies: :boobies: :boobies:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655

Βλέπω ότι συνεχίζετε να συκοφαντείτε.

Κατανοητόν.

Είναι ένας τρόπος για να σας δώσουν έστω και διαδικτυακά, την σημασία που δεν σας δίνουν έξω, σκύβαλο.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αγιε ομολογησες χωρις ξυλο. Μιλουσαμε για τον μπλιζ και πηρες το μερος της ροζυ ενω τον αλεξ τον ειπες ο ιδιος μπουλη...
Για πες την γαμησες; :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Αγιε ομολογησες χωρις ξυλο. Μιλουσαμε για τον μπλιζ και πηρες το μερος της ροζυ ενω τον αλεξ τον ειπες ο ιδιος μπουλη...
Για πες την γαμησες; :2funny:

Σας έχω προκαλέσει να αποδείξετε με ποιόν τρόπο πήρα το μέρος της δίδος Ρόζυ.

Εσείς, αντ΄αυτού, συνεχίζετε να γράφετε ασυναρτησίες και να συκοφαντείτε, σκύβαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom