Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
To ενκλαβα ειναι λαβα;;;

Ναι για τον άπειρο τουρίστα και μάτι καλά είναι..Όπως στην photo, οι κλασσικές 2-3 στημένες του μαγαζιού που χορεύουν πάντα ψηλά δίπλα στον deejay και το μάτι αν διακρίνεις πισω "ψωλές" και καψιμί μέχρι θανάτου...χαχαχαα. Πάλεψε ο φωτογράφος να το καλύψει αλλά δεν καλύπτεται..
Dedada σάββατο μου έτυχε πάλι one night stand..Το τρίτο τους τελυταίους μήνες..Ήταν ψιλομεγάλη όμως 32 και έδωσα μάχη μέχρι 6 ώρα το πρωί για να την ψήσω..
Εγώ σας είχα γράψει για Enklawa 4 χρόνια πρίν όταν πραγματικά άξιζε..Πρίν γίνει standart στέκι για του χιλλίαδες ξένους μπάκουρες της Warsaw που σκάσανε την τελευτάια τριεετία εδώ και κάψανε το μαγαζί..Τώρα απλά μην πατήσετε..Η πάτε ένα βράδυ να φάτε την ήττα για εκαπιδευτικούς σκοπούς..Decada και πάλι Decada!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Στο φβ που εχει σελιδα κ ανεβαζει φωτογραφιες ,βλεπω πολλους πυρφορους στο ενκλαβα.εχει και μουνια ,αλλα μαγαζια τετοια που ειναι γνωστα εκτος πολωνιας μαλλον δε λενε..γιατι σιγουρα μαζευουν ολο τον ευρωπαιο πυρφορο.Μια βολτα ισως παω απο περιεργεια ετσι κι αλλιως θα συνοδευομαι!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 50

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως οι ξένοι έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ στην Warsaw.Πραγματικά αηδία!! Σήμερα μέτρησα τα εξής:

1. Δύο πεφτικές απο ξένους στο κέντρο της πόλης καθώς περίμενα το τραμ..Με βλαμένο τρόπο.
2. Το απόγευμα στην καφετέρια ένας μαλάκας πενηντάρης να σηκώνεται και να πηγαίνει στο τραπέζι της κοπέλας και να της την πέφτει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή να προσπαθέι να τον διώξει ευγενικά αλλά αυτός να επιμένει..
3. Τώρα κάθομαι και δουλέυω σε μια καφετέρια με το laptop μου και 2 βρωμεροί μάλλον Τούρκοι την πέφτουν στις κοπέλες δίπλα τις οποίες έχουν νευριάσει και είναι έτοιμες να φύγουν.
4. Μια γκόμενα που ήρθε χτες βράδυ σπίτι μου της την έπεσε λέει ένας αράπης Αμερικανός μέσα στο μετρό καθώς ερχόταν.

Αυτά μόνο απο χτές βράδυ μέχρι τώρα!!!

Ενώ συμφωνώ με τον φίλο απο την Κρακοβία σχεδόν σε όλα δεν συμφωνώ με το θέμα των ξένων. Στην Βαρσοβία οι ξένοι είναι άπειροι!!! Κάθε μέρα που περνάει έρχονται περισσότεροι. Αν δεν σταματήσουν να ανοίγουν εδώ κυρίως εταιρίες πληροφορικής δεν θα σταμάτησει το θέμα..Δεν μπορείς να πάς κάπου και να μην δείς τουάχιστον 30% ξένους.Απο supermarket και καφετερια μέχρι clubs.. Τα γαμάνε όλα οι βρωμιάρηδες γιατί δεν ξέρουν να φερθούν και καίνε εντελώς τον τόπο. Την πέφτουν παντού - που να πας μετά να μιλήσεις στα Αγγλικά!!

Εκτός warsaw δεν υπάρχουν πολλοί όμως. Το πρόσφατο ταξίδι μου στο Lublin έδειξε ένα πιο αγνό έδαφος.

Επιπλέον για το οικονομικό γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός και να λέω ότι ακριβώς μαθαινω είχα συζήτηση με 2 Πολωνέζες επί του θέματος..Και ήταν κάθετες..Συγκρίνεις μου λένε εντελώς λάθος πράγματα και είσαι εντελώς λάθος..Αν φύγεις 50 km έξω απο Warsaw δεν υπάρχει μία απο λεφτά μου λένε.Warsaw είναι άλλος πλανήτης.Μην την συγκρίνεις κάν με τις άλλες πόλεις της Πολωνίας.Όποιος ζεί εδώ έχει χρήματα είναι ελάχιστοι οι φτωχοί ή αυτόι που δεν έχουν ένα αξιοπρεπή μισθό..Για αυτό όπου και να πας warsaw βλέπεις mac και ipad...50 κμ έξω απο εδώ δεν ξέρουν καν τι σημάινει mac..Αυτά ήταν το λόγια τους ακριβώς!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.188
Πόντοι
506
Εκτός warsaw δεν υπάρχουν πολλοί όμως. Το πρόσφατο ταξίδι μου στο Lublin έδειξε ένα πιο αγνό έδαφος.

Επιπλέον για το οικονομικό γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός και να λέω ότι ακριβώς μαθαινω είχα συζήτηση με 2 Πολωνέζες επί του θέματος..Και ήταν κάθετες..Συγκρίνεις μου λένε εντελώς λάθος πράγματα και είσαι εντελώς λάθος..Αν φύγεις 50 km έξω απο Warsaw δεν υπάρχει μία απο λεφτά μου λένε.Warsaw είναι άλλος πλανήτης.Μην την συγκρίνεις κάν με τις άλλες πόλεις της Πολωνίας.Όποιος ζεί εδώ έχει χρήματα είναι ελάχιστοι οι φτωχοί ή αυτόι που δεν έχουν ένα αξιοπρεπή μισθό..Για αυτό όπου και να πας warsaw βλέπεις mac και ipad...50 κμ έξω απο εδώ δεν ξέρουν καν τι σημάινει mac..Αυτά ήταν το λόγια τους ακριβώς!!

Επιτελους DrLove, επιτελους!
Αγνη Πολωνικη Επαρχια. Εκει πρεπει να ειναι η στοχευση. Βαρσοβια ειναι αδικος κοπος, και καλα κανεις και τα λες (αν και νομιζω οτι μες σε ολα τα αλλα το εχει πει κι ο kman), ωστε να ξερει ο κοσμος που να στοχευει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Αγνη Πολωνικη Επαρχια. Εκει πρεπει να ειναι η στοχευση. Βαρσοβια ειναι αδικος κοπος, και καλα κανεις και τα λες (αν και νομιζω οτι μες σε ολα τα αλλα το εχει πει κι ο kman), ωστε να ξερει ο κοσμος που να στοχευει.

Εσυ τυπε που θα στοχευσεις?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Λέω τι είπαν ακριβώς οι γκόμενες (λόγια τρίτων)..Δεν έχω προσωπική εμπειρία..Η εμπειρία μου απο Warsaw είναι εντελώς διαφορετική..Το 90% απο τις γκόμενες που έχω γνωρίζει πάιρνουν κοντά στα 1000 ευρώ..Για να το λένε όμως κάτι θα ξέρουν!!!

Με το kman έχω διαφωνήσει τελείως στο θέμα ότι οι γκόμενες ζητάνε λεφτά..Ποτέ Πολωνέζα δεν μου έχει ζητησει λεφτά ακόμα και όταν υπήρχε λόγος.Η γκόμενα το Σάββατο που κάναμε το one night stand έχασε την πιστωτική της κάρτα στο μαγαζί και το πρωί δεν είχε χρήματα να πάει σπίτι της.Της είπα να της δώσω τουλάχιστον 40 ζλοτυς (10 ευρώ) και δεν δέχτηκε. Πήγε με την κάρτα του μετρό.

Το προηγούμενο one night stand που είχα κάνει της κλέψανε την τσάντα στο μαγαζί και της έδωσα 20 ζλοτυς το πρωί (5 ευρώ)..Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε φαγώθηκε να μου τα δώσει πίσω!!! Φυσικά δεν τα πήρα αλλά μιλάμε να γυρίσει τα 5 ευρώ πισώ!!

Επίσης στα περισσότερα ραντεβού όταν κερνάω μετά πάντα πληρώνουν αυτές στην δεύτερη γύρα...Οι Πολωνέζες είναι τρελές στο μυαλό,αλλά στα χρήματα και σε αυτά είναι οι πιο ξεκάθαρες που έχω γνωρίσει.Αυτά που λέει ο kman δεν υπάρχουν.Εκτός αν όντως μπλέκει με πληρωμένες!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Αν αποφασισω Ευρωπη σιγουρα Πολωνια και μιλαμε για χωριά-κωμοπόλεις, αν ειναι για εκτος Ευρωπης -> Ασία.

Εγω το ξαναλεω οτι για σοβαρη σχεση η πολωνια ειναι απο τις χειροτερες χωρες που μπορει να επιλεξει κανεις. Και η κεντρικη Ευρωπη γενικα.
Αν τυχει κανα πηδημα η καμια ιστοριουλα αγαπης της πλακας για λιγο, τοτε οκ λιγη σημασια εχει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Λέω τι είπαν ακριβώς οι γκόμενες (λόγια τρίτων)..Δεν έχω προσωπική εμπειρία..Η εμπειρία μου απο Warsaw είναι εντελώς διαφορετική..Το 90% απο τις γκόμενες που έχω γνωρίζει πάιρνουν κοντά στα 1000 ευρώ..Για να το λένε όμως κάτι θα ξέρουν!!!

Με το kman έχω διαφωνήσει τελείως στο θέμα ότι οι γκόμενες ζητάνε λεφτά..Ποτέ Πολωνέζα δεν μου έχει ζητησει λεφτά ακόμα και όταν υπήρχε λόγος.Η γκόμενα το Σάββατο που κάναμε το one night stand έχασε την πιστωτική της κάρτα στο μαγαζί και το πρωί δεν είχε χρήματα να πάει σπίτι της.Της είπα να της δώσω τουλάχιστον 40 ζλοτυς (10 ευρώ) και δεν δέχτηκε. Πήγε με την κάρτα του μετρό.

Το προηγούμενο one night stand που είχα κάνει της κλέψανε την τσάντα στο μαγαζί και της έδωσα 20 ζλοτυς το πρωί (5 ευρώ)..Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε φαγώθηκε να μου τα δώσει πίσω!!! Φυσικά δεν τα πήρα αλλά μιλάμε να γυρίσει τα 5 ευρώ πισώ!!

Επίσης στα περισσότερα ραντεβού όταν κερνάω μετά πάντα πληρώνουν αυτές στην δεύτερη γύρα...Οι Πολωνέζες είναι τρελές στο μυαλό,αλλά στα χρήματα και σε αυτά είναι οι πιο ξεκάθαρες που έχω γνωρίσει.Αυτά που λέει ο kman δεν υπάρχουν.Εκτός αν όντως μπλέκει με πληρωμένες!!

Ρε τυπε ναι εχουν και ενα δικιο. Οκ το επιπεδο εχει ανεβει στη χωρα γενικα, αλλα δεν εχει γινει και καμια Ελβετια. Μια χωρα της ανατολικης Ευρωπης ειναι και το ξερουν και οι ιδιοι πολυ καλα αυτο. Και στην επαρχια σε κατι Κιελτσε, κατι Τορουν κλπ δεν τους εχουν κατακλυσει τιποτα εταιρειες. Που και αυτες εδω που τα λεμε τι ειναι σε πολλες περιπτωσεις? Ανοιγει μια εταιρεια ενα παραρτημα 500 ατομων, που κοστιζει στη μητρικη, οσο θα κοστιζε κανα τμημα 10-20 ατομων, στη χωρα- εδρα της μητρικης, για να κανουν χαμαλοδουλεια. Τους δινουν και τπτ ψευτοτιτλους εκει να χαιρονται ( κατι project manager και supervisor κλπ ) και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.
Και στη Βαρσοβια ακομη θα δεις ανθρωπους χαμηλων εισοδηματων. Δεν ειναι εκει το θεμα παντως, δεν ειναι το οικονομικο. Ειναι θεμα νοοτροπιας και κομπλεξισμου με τις  γκομενες. Οπως πολυ σημαντικο το θεμα με τους καθε λογης καραγκιοζηδες ξενους που κουβαλιουνται.  Στην Κρακοβια παντως ( που ειναι πολη που εχει ξενους) δε τους πετυχαινεις. Εγω σε προαστιο μενω, σχετικα μακρια απο το κεντρο, ουτε για δειγμα. Και σε δραστηριοτητες αλλες γενικα
( γυμναστηριο κλπ κλπ ) δε πετυχαινω σχεδον ποτε. Για αλλες πολεις, ο ξενος ειναι ...αξιοθεατο!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.188
Πόντοι
506

Εννοουσα οτι ο kman εχει μιλησει για την 'αξια' της πολωνικης επαρχιας, εναντι warsaw που εχεις εμπειρια εσυ, και οι περισσοτεροι 'ξενοι' στην Πολωνια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω το ξαναλεω οτι για σοβαρη σχεση η πολωνια ειναι απο τις χειροτερες χωρες που μπορει να επιλεξει κανεις. Και η κεντρικη Ευρωπη γενικα.
Αν τυχει κανα πηδημα η καμια ιστοριουλα αγαπης της πλακας για λιγο, τοτε οκ λιγη σημασια εχει.

Εγώ πίστευα πς κάποτε ήταν για τον πραγματικό έρωτα εδώ (όταν ήμουν πιο νέος και όχι μόνιμος κάτοικος) τώρα έχω αλλάξει τελείως..Ποτε δεν θα έπαιρνα Πολωνέζα για σοβαρό δεσμό..Καλή,αγνή στην ψυχή,δεν κοιτάει τα λεφτά, αλλά εντελώς τρελες στο μυαλό και κουραστικές μέχρι το κόκκαλο..Δεν τις αντέχεις για πολύ.Η ατάκα μου για Poland είναι μία:

"Μίνι Έρωτες"..1-2 μήνες και μετά σε άλλη...Και αν είναι δυνατόν 2--3 έρωτες μαζί.Δυστυχώς αλλά το μυαλό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πιο σημαντικό απο τα βυζία!!

Αυτή την στιγμή είμαι με μία που σας είχα γράψει που είναι πλούσια,αγαθή,ξανθούλα,καλόκαρδη,μορφωμένη, πολύ καλό sex αλλά παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κάτσω μαζί της.Ήδη προσπαθώ να εξαφανιστώ.Εκεί που νομίζεις πως βρήκες την ιδανική (κυρίως τώρα που η Ελλάδα είναι έτοιμη να καταρρέυσει και χρειάζεσαι μία με χρήματα), πιάνεται απο μια κουβέντα σου και σου τα κάνει τούμπανο..Τρελλά κολλήματα..Απρόβλεπτη τελείως!!! Έκλαιγε ας πούμε γιατί έγαφα μια κοτόπιτα και δεν διάβασα πως την έχουν φτιάξει απο little chickens..Και μου τα έκανε τούμπανο γιάτι κανείς δεν λυπάται τα μικρά κοτόπουλα που τα σκοτώνουν!!! καλύτερα μην συνεχίσω με τις Πολωνικες παράνοιες θα γελάτε και θα κλαίτε για μέρες!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Εγώ πίστευα πς κάποτε ήταν για τον πραγματικό έρωτα εδώ (όταν ήμουν πιο νέος και όχι μόνιμος κάτοικος) τώρα έχω αλλάξει τελείως..Ποτε δεν θα έπαιρνα Πολωνέζα για σοβαρό δεσμό..Καλή,αγνή στην ψυχή,δεν κοιτάει τα λεφτά, αλλά εντελώς τρελες στο μυαλό και κουραστικές μέχρι το κόκκαλο..Δεν τις αντέχεις για πολύ.Η ατάκα μου για Poland είναι μία:

"Μίνι Έρωτες"..1-2 μήνες και μετά σε άλλη...Και αν είναι δυνατόν 2--3 έρωτες μαζί.Δυστυχώς αλλά το μυαλό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πιο σημαντικό απο τα βυζία!!

Δεν υπαρχει πιο αταιριαστος λαος για τον Ελληνα. Και πιο αταιριαστες γκομενες. Μιλαμε για σοβαρη σχεση και γαμο, οπου εκει δε παιζει ρολο μονο το συναισθηματικο. Εχουν απλα αλλα μετρα και σταθμα για τα παντα. Αλλο συμπαν γενικα.
Για δε γαμο δε το προτεινω ουτε στον εχθρο μου. Γιατι στην αρχη ολα μελι γαλα αλλα μετα οταν θα προκυπτουν ζητηματα, τοπος διαμονης, παιδια, μεγαλωμα και αλλα, δε θα υπαρχει καμια συννενοηση. Και η πολωνη με το πεισμα κλπ δε το χει σε τιποτα να παρει τα παιδια και να σε αφησει στην ψυχρα χωρις αλλη κουβεντα, για την πιο ασημαντη αφορμη.
Επισης αυτο με τα λεφτα μη το παιρνεις και για τοσο θετικο . Γιατι η γυναικα οκ καμια φορα ειναι ωραιο να δεχεται και κατι απο τον αντρα. Αυτων το κινητρο, ειναι ψευτουπερηφανεια και κομπλεξισμος, οτι και καλα δεν εχει αναγκη τον αντρα. Και επισης δειγμα ψυχροτητας , κρυαδας . Σου λεει κραταω τις αποστασεις, μην εχουμε πολλα πολλα και παιρνεις θαρρος.
Καλα αυτο με τα κοτοπουλα, μου θυμιζει μια που μου τα κανε τουμπανο γιατι χρησιμοποιουσα... χαρτι κουζινας! Και μου κανε κυρηγμα για τα δεντρα που κοβουν για να το κανουν κλπ κλπ! Φυσικα εγω τρολαρω και κανω χαβαλε πανω σε αυτο, αλλα  για αυτες αυτο ειναι σοβαρο. Για σκεψου να πρεπει να οργανωσεις σε σοβαρη βαση τη ζωη σου με ενα τετοιο παρανοικο πλασμα  :uglystupid:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Πάντως οι ξένοι έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ στην Warsaw.Πραγματικά αηδία!! Σήμερα μέτρησα τα εξής:

1. Δύο πεφτικές απο ξένους στο κέντρο της πόλης καθώς περίμενα το τραμ..Με βλαμένο τρόπο.
2. Το απόγευμα στην καφετέρια ένας μαλάκας πενηντάρης να σηκώνεται και να πηγαίνει στο τραπέζι της κοπέλας και να της την πέφτει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή να προσπαθέι να τον διώξει ευγενικά αλλά αυτός να επιμένει..
3. Τώρα κάθομαι και δουλέυω σε μια καφετέρια με το laptop μου και 2 βρωμεροί μάλλον Τούρκοι την πέφτουν στις κοπέλες δίπλα τις οποίες έχουν νευριάσει και είναι έτοιμες να φύγουν.
4. Μια γκόμενα που ήρθε χτες βράδυ σπίτι μου της την έπεσε λέει ένας αράπης Αμερικανός μέσα στο μετρό καθώς ερχόταν.

Αυτά μόνο απο χτές βράδυ μέχρι τώρα!!!

Ενώ συμφωνώ με τον φίλο απο την Κρακοβία σχεδόν σε όλα δεν συμφωνώ με το θέμα των ξένων. Στην Βαρσοβία οι ξένοι είναι άπειροι!!! Κάθε μέρα που περνάει έρχονται περισσότεροι. Αν δεν σταματήσουν να ανοίγουν εδώ κυρίως εταιρίες πληροφορικής δεν θα σταμάτησει το θέμα..Δεν μπορείς να πάς κάπου και να μην δείς τουάχιστον 30% ξένους.Απο supermarket και καφετερια μέχρι clubs.. Τα γαμάνε όλα οι βρωμιάρηδες γιατί δεν ξέρουν να φερθούν και καίνε εντελώς τον τόπο. Την πέφτουν παντού - που να πας μετά να μιλήσεις στα Αγγλικά!!

Επιτέλους έρχεσαι στα λόγια μου.Εγώ μιλάω για επαρχία και εσύ για Βαρσοβία όπου έχω πάει μόνο μια φορά.Η Βαρσοβία δεν αντιπροσωπεύει την Πολωνία ούτε ενδιαφέρει κανέναν ιδιαίτερα.
Πες και για τους ξένους στο Δημητράκη που λέει οτι είναι ανύπαρκτοι και τους ρίχνουν πόρτα στα κλαμπ.Ο τύπος μάλλον ζει σε παράλληλο κόσμο ή μάλλον κρίνει εκ Ρωσίας τα της Πολωνίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Αυτή την στιγμή είμαι με μία που σας είχα γράψει που είναι πλούσια,αγαθή,ξανθούλα,καλόκαρδη,μορφωμένη, πολύ καλό sex αλλά παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κάτσω μαζί της.Ήδη προσπαθώ να εξαφανιστώ.Εκεί που νομίζεις πως βρήκες την ιδανική (κυρίως τώρα που η Ελλάδα είναι έτοιμη να καταρρέυσει και χρειάζεσαι μία με χρήματα), πιάνεται απο μια κουβέντα σου και σου τα κάνει τούμπανο..Τρελλά κολλήματα..Απρόβλεπτη τελείως!!! Έκλαιγε ας πούμε γιατί έγαφα μια κοτόπιτα και δεν διάβασα πως την έχουν φτιάξει απο little chickens..Και μου τα έκανε τούμπανο γιάτι κανείς δεν λυπάται τα μικρά κοτόπουλα που τα σκοτώνουν!!! καλύτερα μην συνεχίσω με τις Πολωνικες παράνοιες θα γελάτε και θα κλαίτε για μέρες!!!

Καλά πιστεύεις αυτά που λένε οι Πολωνέζες?Ολα ψέμματα είναι.Σιγά μη λυπούνται για τα κοτόπουλα.Μόνο για τον παρά ενδιαφέρονται.Θεόμουρλες βεβαίως.Αλλά τους άντρες τους χορεύουν κατά το δοκούν.Και το μεγαλύτερο ψέμμα τους είναι αυτό να παριστάνουν τις πιο αθώες και ευαίσθητες ενώ είναι οι πιο ψυχρές και υπολογίστριες και τα μεγαλύτερα πουταναριά στην ανατολική Ευρώπη.Αλλά είναι και αυτό ένα επίτευγμα.Αβυσσος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Καλά πιστεύεις αυτά που λένε οι Πολωνέζες?Ολα ψέμματα είναι.Σιγά μη λυπούνται για τα κοτόπουλα.Μόνο για τον παρά ενδιαφέρονται.Θεόμουρλες βεβαίως.Αλλά τους άντρες τους χορεύουν κατά το δοκούν.Και το μεγαλύτερο ψέμμα τους είναι αυτό να παριστάνουν τις πιο αθώες και ευαίσθητες ενώ είναι οι πιο ψυχρές και υπολογίστριες και τα μεγαλύτερα πουταναριά στην ανατολική Ευρώπη.Αλλά είναι και αυτό ένα επίτευγμα.Αβυσσος.

Αν ειναι αυτες μια φορα τρελες, ο βαλκανιος τσολιας πρεπει να ναι δεκα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Δεν υπαρχει πιο αταιριαστος λαος για τον Ελληνα. Και πιο αταιριαστες γκομενες. Μιλαμε για σοβαρη σχεση και γαμο, οπου εκει δε παιζει ρολο μονο το συναισθηματικο. Εχουν απλα αλλα μετρα και σταθμα για τα παντα. Αλλο συμπαν γενικα.
Για δε γαμο δε το προτεινω ουτε στον εχθρο μου. Γιατι στην αρχη ολα μελι γαλα αλλα μετα οταν θα προκυπτουν ζητηματα, τοπος διαμονης, παιδια, μεγαλωμα και αλλα, δε θα υπαρχει καμια συννενοηση. Και η πολωνη με το πεισμα κλπ δε το χει σε τιποτα να παρει τα παιδια και να σε αφησει στην ψυχρα χωρις αλλη κουβεντα, για την πιο ασημαντη αφορμη.
Επισης αυτο με τα λεφτα μη το παιρνεις και για τοσο θετικο . Γιατι η γυναικα οκ καμια φορα ειναι ωραιο να δεχεται και κατι απο τον αντρα. Αυτων το κινητρο, ειναι ψευτουπερηφανεια και κομπλεξισμος, οτι και καλα δεν εχει αναγκη τον αντρα. Και επισης δειγμα ψυχροτητας , κρυαδας . Σου λεει κραταω τις αποστασεις, μην εχουμε πολλα πολλα και παιρνεις θαρρος.
Καλα αυτο με τα κοτοπουλα, μου θυμιζει μια που μου τα κανε τουμπανο γιατι χρησιμοποιουσα... χαρτι κουζινας! Και μου κανε κυρηγμα για τα δεντρα που κοβουν για να το κανουν κλπ κλπ! Φυσικα εγω τρολαρω και κανω χαβαλε πανω σε αυτο, αλλα  για αυτες αυτο ειναι σοβαρο. Για σκεψου να πρεπει να οργανωσεις σε σοβαρη βαση τη ζωη σου με ενα τετοιο παρανοικο πλασμα  :uglystupid:

Ο Ελληνας γενικά δεν ταιριάζει με τις Δυτικοσλάβες.Εχω Τσέχες Πολωνέζες στη δουλειά και όλο στα μαχαίρια είμαστε.Αυτό που εμείς το βλέπουμε για πλάκα αυτές το παίρνουν στα σοβαρά.Με τους Σλάβους ταιριάζουμε αλλά οι Δυτικοσλάβες είναι πολύ μαλακισμένες και κρατάνε κακία για ασήμαντες αφορμές.Γενικώς παράνοια.Δεν είναι καθόλου cool και δεν κάνουν για δουλειές όπως οι Γερμανίδες.Με τις Γερμανίδες ξέριες οτι είναι flat και βαρετές και φρικιά αλλά τουλάχιστον είναι ευθείς και η δουλειά θα γίνει.Με τις Σλάβες γίνονται όλα κώλος.Ολο συναισθηματισμοί πείσματα και μαλακίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Αν ειναι αυτες μια φορα τρελες, ο βαλκανιος τσολιας πρεπει να ναι δεκα :grin:

Εμείς έχουμε τη βαλκανική τρέλλα που είναι απόλυτη.Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο τρελό στην Ευρώπη.Μου λένε και αυτές είσαι απίστευτος.Είμαστε στα αρχίδια μας εντελώς δεν παίζει αυτό το στυλ πουθενά στην Ευρώπη.Η σλαβική τρέλλα είναι κάτι άλλο ωραίο βέβαια αλλά διαφορετικό.
Ας πούμε μου λέγανε κάτι Σλβάκοι οτι το Πάσχα έχουν έθιμο να μπουγελώνουν τις γκόμενες και να τις βαράνε στα οπίσθια για να έχουν υγιή.Τους λέω τόλμα να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα.Ενώ στις σλαβικές χώρες οι γκόμενες γουστάρουνε τσιρίζουνε βέβαια αλλά τους αρέσει.
Σε στυλ χτυπάνε το κουδούνι όπως στην Ελλάδα να πούνε τα κάλαντα και η κοπέλα του σπιτιού σκύβει για να τις αρπάξει στον κώλο.Ωραία πράγματα καμία σχέση όμως με ελληνική νοοτροπία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Για τα λεφτά έγραψα πως διαφωνώ τελείως..Δεν μου έχει τύχει καμία να μου ζητήσει χρήματα και έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στις 100..Δεν ξέρω τι Πολωνέζες και που τις γνωρίζεις και σου ζητάνε χρήματα..Είναι εξαίρεση πάντως ή απλά ιερόδουλες.
Κλαίει για τα κοτόπουλα και τα πιστέυει γιατι απλά είναι τρελή στο μυαλό όπως όλες οι πολωνέζες..Καμμένες.Τι κέρδος να έχει μία απο μένα για να κλάιει που μένει σε σπίτι του μισού εκατομμυρίου ευρώ και βγάζει τα δεκαπλάσια απο μένα?
Απλά το μυαλό των Πολωνέζων είναι χοντρό πρόβλημα και δεν θεραπέυεται έυκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Επιτέλους έρχεσαι στα λόγια μου.Εγώ μιλάω για επαρχία και εσύ για Βαρσοβία όπου έχω πάει μόνο μια φορά.Η Βαρσοβία δεν αντιπροσωπεύει την Πολωνία ούτε ενδιαφέρει κανέναν ιδιαίτερα.
Πες και για τους ξένους στο Δημητράκη που λέει οτι είναι ανύπαρκτοι και τους ρίχνουν πόρτα στα κλαμπ.Ο τύπος μάλλον ζει σε παράλληλο κόσμο ή μάλλον κρίνει εκ Ρωσίας τα της Πολωνίας.
Και επαρχία εχεις παει αλλη μια φορά :2funny: Και βεβαια ειναι ανυπαρκτοι  :2funny: Βλεπω οταν παιρνει ο ξενος λιγοτερα απο τον ντόπιο,νοικιαζει ενα απλο σπιτι που δεν ειναι καν δικο του,για αμάξι αστο καλήτερα :2funny: Τι να τον κανει η γκόμενα? :2funny: Βλεπω εδω απο τους κακομοιρηδες Ελληνες που ηρθανε  :2funny: αλλο τωρα αν στην Ελλαδα λένε οτι  :knockinb: συνέχεια και ζουνε στη χλιδή  :2funny:.
 Ισως αν πας σε κανενα τελευταιο χωριό να σου κατσει καμια 35χρονη....στο Havana στη Χερσόνησο τα παιδια μου ειπαν οτι κυνηγας απο 40 ετων και πάνω  :2funny: .Με 'σενα η καταληξη του καμακιου σε μια κοπελα κατω απο 30 ετων θα ειναι οπως και του Μετανάστη εδω να φωναξει το σεκιουριτά και να τον παρακαλέσει να σου πει να μην την ενοχλείς  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Για τα λεφτά έγραψα πως διαφωνώ τελείως..Δεν μου έχει τύχει καμία να μου ζητήσει χρήματα και έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στις 100..Δεν ξέρω τι Πολωνέζες και που τις γνωρίζεις και σου ζητάνε χρήματα..Είναι εξαίρεση πάντως ή απλά ιερόδουλες.
Κλαίει για τα κοτόπουλα και τα πιστέυει γιατι απλά είναι τρελή στο μυαλό όπως όλες οι πολωνέζες..Καμμένες.Τι κέρδος να έχει μία απο μένα για να κλάιει που μένει σε σπίτι του μισού εκατομμυρίου ευρώ και βγάζει τα δεκαπλάσια απο μένα?
Απλά το μυαλό των Πολωνέζων είναι χοντρό πρόβλημα και δεν θεραπέυεται έυκολα.

Αυτό σου λέω χίλιες φορές.Αυτή που από εσένα δε ζητάει τίποτα τα τρώει χοντρά από έναν άλλο που τον έχει σα σπόνσορα.Είναι η ίδια ακριβώς γκόμενα.Απλά δεν μπορείς να το φανταστείς γιατί έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε εσένα και άλλο παραμύθι πουλάει σε αυτόν.Είναι όπως σε κόψει.Οπως και αυτός δε φαντάζεται οτι το δίνει τζάμπα.Παίζουν με τους άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom